Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Selam arkadaşlar. Belki de bir mucize olacak. Yaşım 43 daha önce gittiğim doktor boşuna uğraşma, yumurtan kalmamış,menopoz dedi. Ama burada Allah'ın mucizesini yaşayan o kadar yorum okudum ki...bu forum olmasa belki de vazgeçecektim. Amh 0.09 du sonra 0.02 geçen hafta 0.06 cıktı . Ankara Üniversitesi'nden Prof. Cem Atabeyoğlu 'na gittim 1 ay önce , adet olunca gel bakalım dedi ki 5.5 ay adet olmamıştım . Son iki ay tekrar düzenli adet oldum. Cem bey ultrasonla baktı ve kist var, yumurta net görünmüyor diye hormon tahlili verdi. Tahlil sonucunda evet bu değerlere göre yumurtan olması lâzım dedi. Dün kisti açıp bakıcaz ,yumurta yoksa kist temizlenmiş olur dedi. 36 saat önceden catlatma iğnesi vermişti . Işlem sonucunda yumurta da çıkmış . Eşime gayet iyi görünüyor demiş. Sperm aldılar ve bugün döllenmeye başladığını söyledi . Döllenme devam ederse 3. Gün embriyosu olarak dondurucaz dedi. Heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. Pazar gününe kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorim. Lütfen tek doktor ile kalmayın, umudumuzu kaybetmeyin. Allah'ım inşallah tamamına erdirir hayırlısı ile ... bekleyen hepimizin Allah yardımcısı olsun .

Allahım inşallah ona can verir mucize olur inşallah canı gönülden diliyorum

Allah yardımcınız olsun, inşallah mucizenizi sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Gelişmelerden bizi de haberdar edin.

Baskent hastanesinde genetik bolumunde yapiliyor kan veriyirsun 1 tüp ama sonuc 2 ayda zor cikti ucretide 1200 gibi birseydi tam hatirlamiyorum
Benim de fsh reseptöründe sıkıntı var. Bunları falan kafanıza takıp da kendinizi üzmeyin kızlar.Çünkü buna doktorların da yapabileceği birşey yok. İlaçların dozunu ona göre ayarlıyoruz falan diyorlar ama hikaye hepsi. Bana öyle dediğinde 2 tane yumurtam toplanmıştı:) Bu kadar derinlere detaylara boğulmamak en iyisi. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım bile o testi

Hakkınızda hayırlısı olsun... inşallah saglıklı sihhatli evlatla dolar kucagınız Rabbimden umut kesilmez...

Kızlar merhaba... dünden beri lekelenmem var... bu akşam adet olucam galiba hissediyorum... bu akşam olursam eger er geç yarın 2. Günüm mü sayılıyor... ona göre doktora gitmeliyim pazar tatil bide....

Kızlar merhaba... dünden beri lekelenmem var... bu akşam adet olucam galiba hissediyorum... bu akşam olursam eger er geç yarın 2. Günüm mü sayılıyor... ona göre doktora gitmeliyim pazar tatil bide....
Evet 2.gun sayılıyor genelde ama bana hemşire kanaman çok az ise o günü saymaya biliyoruz demişti başka bir doktorun hemşiresi de lekelenme olsa dahi sayıyoruz demişti eğer bu akşam artış olursa yarın doktora git derim arkadaşım çünkü genelde sayıyorlar o lekelenmyi

Merhaba, lekelenmem başladıysa rengi kırmızıysa bugün 1.günün olarak sayılıyor adette. Benimde ilkten lekelenmeyle başlıyordu. Doktorun asistanı öyle demişti.. sorabileceğiniz asistan falan varsa mesaj atsanız aslında..

Kızlar hayırlı cumalar doktordan geldim e2 1600lere çıkmış doktor uçmuş dedi iki gün önce 540dı ymurtalarım iyi 16,14,14,12,13 bir sürü var cetrotide iğne verdi yarın tekrar gidicem

Çok sagol canım... ama koyu kahve taze kan rengi değil... yarına randevumu aldım bugun tam olarak olmassam yinede gidicem bakalım artık...

Bende nolur nolmaz diye yarına aldım randevumu bakalım nr olacak... çok heycanlı ve stresliyim ilk deneme...

Bende nolur nolmaz diye yarına aldım randevumu bakalım nr olacak... çok heycanlı ve stresliyim ilk deneme...

Randevu almakla en iyisini yapmışsın arkadasım.. Hiç stres ve heycan yapma biliyorum elimizde değil.. Bende geçen sene ilk tedavimi yaptırdım ama transfer yaptırmadım 1 tane dondurulmuş embriyom var simdi transfer için hasta olmayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…