• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Amh yukselmez diyor doktorlar neler kullandin aynı hastanede olcturdun dimi çünkü aralıklar farklı olabiliyor ben önce başka bir üniversite hastanesinde yaotirmistim orada farklı başkentte farklı çıktı başkentte daha dusuk çıktı ve tahliller 1 ay arayla yapıldı
Arisutu-bal-polenve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum öyle amh yukseldi ya bence yükselir nasıl yukselmez bitkiseller gerçekten care oluyir hersey ilaç kullanmak degl

Arisutu-bal-polenve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum öyle amh yukseldi ya bence yükselir nasıl yukselmez bitkiseller gerçekten care oluyir hersey ilaç kullanmak degl
Yani bilemiyorum Saraçoğlu vs de yikselmez diyor sadece kaliteyi artırabiliriz diyor valla bende kime inanacagimi şaşırdım herkes başka birşey diyor bal polen karışımının ben fardasini gördüm kalite artışında ama amh görmedim zaten bende olumsuz olursa sonucum açıkçası en az 6 ay ara verip biraz arastiracagim akupunktur çok methediuorlar belki akupuntur filan yaptiririm birkaç seans fiyatları da bilmiyorum hiç araştıran var mı aranızda ?

Yani bilemiyorum Saraçoğlu vs de yikselmez diyor sadece kaliteyi artırabiliriz diyor valla bende kime inanacagimi şaşırdım herkes başka birşey diyor bal polen karışımının ben fardasini gördüm kalite artışında ama amh görmedim zaten bende olumsuz olursa sonucum açıkçası en az 6 ay ara verip biraz arastiracagim akupunktur çok methediuorlar belki akupuntur filan yaptiririm birkaç seans fiyatları da bilmiyorum hiç araştıran var mı aranızda ?
Bildiğim. Kadariyla saracoglu incir ve havuç kürü öneriyor amh için canm valla duydum akupunktur ama denemedm

Yaaa ama.bak yumurtanın yarısı dollememis buda pko dan kaynaklaniyor
Benim sorunum çikolata kistiydi. Ama doktor pko sınırındasın dedi. Daha önce kendim hamile kalmıştım . Devam etmedi gebelik . Benim normal düzenli her ay yumurtlamam adetim oluyordu . Kürtaj sonrası yumurtalık içerisinde yapışıklık oluşmuş . Toplanan yumurtaların 24 tanesi Olgunmuş.

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi çok şükür sağda 4 , 5 yumurta solda 5 ,6 yumurta varmış büyüklüklerini tam söylemedi doktor ama 9,10,12 ,13,15, gibi saydı daha küçükleri de varmis hemşireye söyledi hersey iyi dedi çok şükür bir sorun görünmüyor dedi yarın tekrar kontrol var çok heyecanlıyım çünkü ilk denemede sadece 1 tane yumurtam vardı ve oda büyümemiş ti şükürler olsun bu sefer güzel ilerliyor hersey

Arkadaşlar ben de günde 68 kere ya Muhyi c.c. esmasını çekiyorum. Can bağışlayan, hayat veren anlamında. Ve bir de günde 1000 kere ya Evvel c.c. okunursa Allah çocuk nasip eder diyorlar. Onları okuyorum. Allah hayırlısıyla ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Allah kabul etsin canım.

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi çok şükür sağda 4 , 5 yumurta solda 5 ,6 yumurta varmış büyüklüklerini tam söylemedi doktor ama 9,10,12 ,13,15, gibi saydı daha küçükleri de varmis hemşireye söyledi hersey iyi dedi çok şükür bir sorun görünmüyor dedi yarın tekrar kontrol var çok heyecanlıyım çünkü ilk denemede sadece 1 tane yumurtam vardı ve oda büyümemiş ti şükürler olsun bu sefer güzel ilerliyor hersey
Maşallah inşallah sonuna kadar herşey güzel ilerler

9. Gün 9.4 canım
5 in üstü gebelik var demek öncelikle. Şimdi benim ilk gebelikte 12. Gün 505 çıktı ikincide yine 12. Gün 20 çıktı 3. De yine 12. Gün 131 çıktı çok değişken oluyor yani ama önemli olan yükselmesi iki güne bi 2 katı gibi olmalı. İnşallah güzel güzel artar sımsıkı tutunur sana. Tebrikler ayrıca

Back