Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Amin inşallah yaa çok zor gerçekten Rabbim hayırlısını versin bugüne kadar moralim çok yüksekti bugün çok bulutlandim.agla agla bir hal oldum inş Rabbim çok beklemez bizleri
Benimde 6 gün var teste 4 aralıkta transferim yapıldı. Sizin de aynı galiba. Size kaç embriyo transfer edildi

Benimde 6 gün var teste 4 aralıkta transferim yapıldı. Sizin de aynı galiba. Size kaç embriyo transfer edildi
En çok merak ettiğim konu... doktorum 2 embriyo koyucaz 5. Güne ulaşıp kaliteli olurlarsa dedi... ama ısrarla tek isteyende oluyormuş ikiz olmasın nolur nolmaz diye.... 2 nin üstü koyulmuyormuş yasa gereği

Canm.maşallah çok güzel yumurta sayım ohss önlemek. İçin varış çorabı mi giydirdiler nasıl bir çorap bu
Çok uzun 'ten çorabının kalınlarından canım dizkapaginin da üstüne kadar gelior çorap bilmiyorum ne kadar daha sürer şimdilik giyiyoruz. Transfer günü bellinolmadi şimdilik onu bekliyoruz doktorlar 1 hafta giyin dior belki de daha fazla bacaklar şu toplayıp varis olmasın diyr mi beyin ve akciğer pıhtı atmasın diye mi bilmiyorum yalnız bende hala ağrı var hafiften belde karında

Aynen 4 Aralık'ta yapıldı tek embriyo transfer edildi..kalitesi falan iyiydi ama bakalım inş sağlıkla tutunur çok korkuyorum sizin dueumlaeiniz nasıl?

Aynen 4 Aralık'ta yapıldı tek embriyo transfer edildi..kalitesi falan iyiydi ama bakalım inş sağlıkla tutunur çok korkuyorum sizin dueumlaeiniz nasıl?

Canım günaydın benim de 8 aralıkta iki embriyo transfer edildi. Heyecan içindeyim. Kaçıncı gün embriyosu senin?

Kızlar kaç yumurta toplandı sizlerden bir de transfer sonrası ohss riski tasiyn oldu mu aranızdan . Benden 16 yumurta toplanmıştı da transfe4 yarın da obur gün olck şimdi ki korkum ohss olmak

FatMahmut bende tup bebekte havuz yöntemi yapiyorum dollenme sorunu var 2.denemede 3.gun 1 embriyo elde ettik gecen pazartesi 2. Defa yumurta toplanacakti ama regl olamadim bugun 9.gun ilac icmek istemedim ya gec dollenmeyse falan diye hala umut ediyorum testler hep negatif diyor ama ne bileyim iste bi umut

Ben bugün evde test yaptım hayalet çizgi çıktı inşallah doğrudur
İnşallah canım bende yaptım ilk yaptığımda çıkmadı ikincisinde çıktı inşallah kanfada çıkar sevincin ikiye katlanır bende bugün ikinci kan testimi yaptırcam inşallah yüksek çıkar çok korkuyorum düşük çıkacak diye Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…