Benimde 6 gün var teste 4 aralıkta transferim yapıldı. Sizin de aynı galiba. Size kaç embriyo transfer edildiAmin inşallah yaa çok zor gerçekten Rabbim hayırlısını versin bugüne kadar moralim çok yüksekti bugün çok bulutlandim.agla agla bir hal oldum inş Rabbim çok beklemez bizleri
Canm benm sende oyleKizlar umarim hepimizin bebegi tutar saglikli dunyaya getirirsiniz Rabbim kimseyi üzmesin hepiniz anne olmayi o kadar hak ediyosunuz ki
En çok merak ettiğim konu... doktorum 2 embriyo koyucaz 5. Güne ulaşıp kaliteli olurlarsa dedi... ama ısrarla tek isteyende oluyormuş ikiz olmasın nolur nolmaz diye.... 2 nin üstü koyulmuyormuş yasa gereğiBenimde 6 gün var teste 4 aralıkta transferim yapıldı. Sizin de aynı galiba. Size kaç embriyo transfer edildi
Aminn canım tüm isteyenlere inşallahKizlar umarim hepimizin bebegi tutar saglikli dunyaya getirirsiniz Rabbim kimseyi üzmesin hepiniz anne olmayi o kadar hak ediyosunuz ki
Çok uzun 'ten çorabının kalınlarından canım dizkapaginin da üstüne kadar gelior çorap bilmiyorum ne kadar daha sürer şimdilik giyiyoruz. Transfer günü bellinolmadi şimdilik onu bekliyoruz doktorlar 1 hafta giyin dior belki de daha fazla bacaklar şu toplayıp varis olmasın diyr mi beyin ve akciğer pıhtı atmasın diye mi bilmiyorum yalnız bende hala ağrı var hafiften belde karındaCanm.maşallah çok güzel yumurta sayım ohss önlemek. İçin varış çorabı mi giydirdiler nasıl bir çorap bu
İnsallah hayırlısıyla bu son olur canım kavuşursun bebeğine tek mi çift mi transfer olduOldu canım 1 dakika bile sürmedi bu 3. Denemem ama bu aşırı kolay oldu korktuğum gibi olmadı geldim eve yatıyorum Allah sonunu hayır etsin
Aynen 4 Aralık'ta yapıldı tek embriyo transfer edildi..kalitesi falan iyiydi ama bakalım inş sağlıkla tutunur çok korkuyorum sizin dueumlaeiniz nasıl?Benimde 6 gün var teste 4 aralıkta transferim yapıldı. Sizin de aynı galiba. Size kaç embriyo transfer edildi
Aynen 4 Aralık'ta yapıldı tek embriyo transfer edildi..kalitesi falan iyiydi ama bakalım inş sağlıkla tutunur çok korkuyorum sizin dueumlaeiniz nasıl?
Ben bugün evde test yaptım hayalet çizgi çıktı inşallah doğrudurAynen 4 Aralık'ta yapıldı tek embriyo transfer edildi..kalitesi falan iyiydi ama bakalım inş sağlıkla tutunur çok korkuyorum sizin dueumlaeiniz nasıl?
Evet bilemiyorum benim zaten tek embriyom vardı mecburen tek konulduEn çok merak ettiğim konu... doktorum 2 embriyo koyucaz 5. Güne ulaşıp kaliteli olurlarsa dedi... ama ısrarla tek isteyende oluyormuş ikiz olmasın nolur nolmaz diye.... 2 nin üstü koyulmuyormuş yasa gereği
İnşallah canım bende yaptım ilk yaptığımda çıkmadı ikincisinde çıktı inşallah kanfada çıkar sevincin ikiye katlanır bende bugün ikinci kan testimi yaptırcam inşallah yüksek çıkar çok korkuyorum düşük çıkacak diye Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahBen bugün evde test yaptım hayalet çizgi çıktı inşallah doğrudur
canım transfer ne zaman yapılmıştı? Kaç embriyo ve kaçıncı gün embriyosu?Ben bugün evde test yaptım hayalet çizgi çıktı inşallah doğrudur
Tek koydular canım ikiz gebelik istemiyoruz diyor doktorİnsallah hayırlısıyla bu son olur canım kavuşursun bebeğine tek mi çift mi transfer oldu
Benim 3.gin embriyosu aslinda bırakılsa 5.güne giderdi gibi ama ilk transfer olacağı için doktor 3.gun transfer etmeye karar verdiCanım günaydın benim de 8 aralıkta iki embriyo transfer edildi. Heyecan içindeyim. Kaçıncı gün embriyosu senin?
Ya aynı durum bende de oldu 2 yumurta vardı sadece biri diğerine göre gelişimi yavaşti doktor artık tek transfer ediyoruz dediTek koydular canım ikiz gebelik istemiyoruz diyor doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?