İnşallah canım darısı başınıza hep dua ediyorum Allah bebek isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahCanımm çok sevindim.. Allahım tamamına erdirsin darısı başımıza dua et bizlerede
Hoşgeldin Rabbim yardımcın olsun canım inşallahSelam kızlar... yaş 28 ... 3 yıl olacak evleneli... şuan bende adet olmayı bekliyorum... 14 -15 aralık gibi olursam inşallah 2. Günü gidip tüp bebek ted. Başlıcaz... tüm süreci 1 yıldır araştırıp okuyup inceleyip ezberledim resmen... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ve saglıklı hayırlı evlatlarla kucagımızı doldursun inşallah... banada destek olun olurmu... konyada evliyim aslen karadenizliyim.... gurbet zor birde bu süreci bilen anlar halden...
Testmi yaptırdın canım yoksa evdemi yaptın8 gun gecti bugunde negatif
Canım nasılsın transferin oldu mu5. Gün transferi olacak inşallah bu son olur.
gözün aydın çok sevindim bende bugun başladım tedaviye hulusi hocayla ilk iğnemi akşam 5 gibi olacağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızKızlar sonucu aldım Allah'a şükür emeklerin boşa çıkmadı hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsıngözün aydın çok sevindim bende bugun başladım tedaviye hulusi hocayla ilk iğnemi akşam 5 gibi olacağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bozma moralini canım benimde 8 gün düşük çıktı değerim inşallah yarın tekrar tahlil yaptırcam inşallah yüksek çıkarerzurumlu25en evet canim idrar testi yaptim evde 8 gun gecikti 3. Gunde test yaptim cikmadi 4.gun kanda cikmadi regl de olmadim sinirlerim bozuldu
Ben tüp bebek yaptırdım doktor iki gün sonra tekrar yaptır dedierzurumlu25en seninde mi regl gecikti yaptırma o zaman yarin bugun cikmadiysa 2 3 gun daha bekle bence ben kan 4.gun verdim negatif cikinca idrar yaoiyorum kan cuma vercem eger onda da cikmazsa içecem ilaci
Hayır canım çok normalMerhaba Bugün iğnelerde 4 günüm ve kasıklarım ağrımaya başladı akıntım fazlalaştı doktoru aramam gerekiyor mu bilemedim Çarşamba günü kontrolüm var bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek
Oldu canım 1 dakika bile sürmedi bu 3. Denemem ama bu aşırı kolay oldu korktuğum gibi olmadı geldim eve yatıyorum Allah sonunu hayır etsinCanım nasılsın transferin oldu mu
Teşekkür ederim bilgisiz olunca herşeyden korkuyor insan sizinde transfer olmuş sanırım inşallah Allah hayırlısı ve sağlıklısı ile tutunmasını sağlasın umarım herşey gönlünce olurOldu canım 1 dakika bile sürmedi bu 3. Denemem ama bu aşırı kolay oldu korktuğum gibi olmadı geldim eve yatıyorum Allah sonunu hayır etsin
Benim sol tarafımdan 2 çikolata kisti ameliyatım var. Sol taraf çalışmıyor. Sağda sorun yok aslında, eşimde de sorun yok ama hamile kalamıyorum. Artık yaşımda 38 olunca tek şans tüp bebek oldu.Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden gurbet zor bilirim bende gurbetteyim hiç kimsem yok burda o kadar zor ki tedavi olayı yalnız yalnız birde benim çocuğum var.
Yaaa maşallah çok sevindim darısı bize ya benimde test gunume 6 gün var ama inanılmaz ağrım.var adet olcak gibi çok korkuyorumİnşallah canım darısı sizin ve isteyen herkesin başına
Korkma demek kolay çeken biliyor onu bendede oluyor bugün 10.gün olduğu taktirde var yine arada bir ağrım tam geçmedi Rabbim herkese içindede bizlere nasip etsin inşallahYaaa maşallah çok sevindim darısı bize ya benimde test gunume 6 gün var ama inanılmaz ağrım.var adet olcak gibi çok korkuyorum
Amin inşallah yaa çok zor gerçekten Rabbim hayırlısını versin bugüne kadar moralim çok yüksekti bugün çok bulutlandim.agla agla bir hal oldum inş Rabbim çok beklemez bizleriKorkma demek kolay çeken biliyor onu bendede oluyor bugün 10.gün olduğu taktirde var yine arada bir ağrım tam geçmedi Rabbim herkese içindede bizlere nasip etsin inşallah
Kızlar bugün yumurta toplandı 18 tane fln ama korkum şu ki varis corabi giydirdiler ohss olmayim diye bn gayet iyiyim aslinda sanah da degerlere bakavsklar toplamadan sonra hepiniz hemen mi çıktınız bn şimdilik ytiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?