- 9 Mart 2014
- 233
- 253
- 103
5. Gün transferi olacak inşallah bu son olur.Ederim tabi ki insallah rabbim yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkartmasın Sende transfer sırasında bol bol dua et kaçıncı gün transfer i olacak senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün transferi olacak inşallah bu son olur.Ederim tabi ki insallah rabbim yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkartmasın Sende transfer sırasında bol bol dua et kaçıncı gün transfer i olacak senin
İnsallah canım insallah bebişin sana sımsıkı tutunur5. Gün transferi olacak inşallah bu son olur.
harika çok sevindim darısı bizeKızlar sonucu aldım Allah'a şükür emeklerin boşa çıkmadı hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Evet canım yarın ikinci gün oluyor git kontroleKızlar size bişey sorayım ya ilk defa böyle oldu da kafam karıştı. Ben 10 dakika evvel girdim wc ye bişey yoktu sonra biden hastalandım karnım ağrıdı felan neyse yani saat 21 itibariyle hastalandım yarın ikinci gün mü oluyor 2. Günü gel diyorlar ya. Yani yarın gideyim mi
Yani gideyim değilmi derim gece geldi falan diye bişey olmaz gitmek gitmemekten daha hayırlıEvet canım yarın ikinci gün oluyor git kontrole
Evet git canım kaçta olduğunu söylersin ona göre tedaviyi ayarlar drunYani gideyim değilmi derim gece geldi falan diye bişey olmaz gitmek gitmemekten daha hayırlı
Hadi bakalım bende başlayayım artık ay heyecanlandımEvet git canım kaçta olduğunu söylersin ona göre tedaviyi ayarlar drun
İnşallah canım darısı sizin ve isteyen herkesin başınaharika çok sevindim darısı bize
Yaa hadi hayrli olsun darısı kucağına almaya insallahKızlar sonucu aldım Allah'a şükür emeklerin boşa çıkmadı hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımİnşallah aminn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına
İnşallah canımYaa hadi hayrli olsun darısı kucağına almaya insallah
Canımm çok sevindim.. Allahım tamamına erdirsin darısı başımıza dua et bizleredeKızlar sonucu aldım Allah'a şükür emeklerin boşa çıkmadı hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah
inşallah tutsun canım.. sende ne gibi sorun vardı tüp bebek deniyorsunuz?Cumartesi günü benden 3 yumurta toplandı, sadece bir tanesini dölleyebilmişler. Onu da bugün transfer yapacaklarmış. Şansım bayağı düşük gibi görünüyor. Hayırlısı Allah'tan artık. Allah izin verirse olur.
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden gurbet zor bilirim bende gurbetteyim hiç kimsem yok burda o kadar zor ki tedavi olayı yalnız yalnız birde benim çocuğum var.Selam kızlar... yaş 28 ... 3 yıl olacak evleneli... şuan bende adet olmayı bekliyorum... 14 -15 aralık gibi olursam inşallah 2. Günü gidip tüp bebek ted. Başlıcaz... tüm süreci 1 yıldır araştırıp okuyup inceleyip ezberledim resmen... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ve saglıklı hayırlı evlatlarla kucagımızı doldursun inşallah... banada destek olun olurmu... konyada evliyim aslen karadenizliyim.... gurbet zor birde bu süreci bilen anlar halden...
Transferin ne zaman canımKızlar bugün yumurta toplandı 18 tane fln ama korkum şu ki varis corabi giydirdiler ohss olmayim diye bn gayet iyiyim aslinda sanah da degerlere bakavsklar toplamadan sonra hepiniz hemen mi çıktınız bn şimdilik ytiorum