• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Bende bugün başlıyorum tup bebeğe asilamalarim tutmadi..Gonal f 250 ile başlıyorum sonra menopur da olacakmisim yumurta kalitesini artırmak için dedi Inşallah emeklerimiz boşa gitmez maddi manevi.
Gonalf gerçekten yumurta kalitesini arttırıyor menopura göre daha pahalı bir iğne ama ben çok faydasını gördüm gönlünüzu ferah tutun

FatMahmut FatMahmut bende tup bebekte havuz yöntemi yapiyorum dollenme sorunu var 2.denemede 3.gun 1 embriyo elde ettik gecen pazartesi 2. Defa yumurta toplanacakti ama regl olamadim bugun 9.gun ilac icmek istemedim ya gec dollenmeyse falan diye hala umut ediyorum testler hep negatif diyor ama ne bileyim iste bi umut

Allah yardimcn olsun canm evet insan bi umut bekliyor yinede

Bende müdahale etmedim açıkcası doktor bir şey biliyordur diye

benim doktorum da öyle dedi biz ikiz istiyoruz diye ısrar edince insiyatif kullandı iki tane koydu. yoksa bir tane diyorlar. çünkü tüp bebekte çoğul gebelik başarısızlık sayılıyor o yüzden tek embriyo diyorlar direkt

Kızlar bugün muayene oldum ama doktor hiç folikül ölçümü sayımı yapmadı 4.günüm iğnelerde neden acaba sizde ölçüm yapıyorlar mı

benim doktorum da öyle dedi biz ikiz istiyoruz diye ısrar edince insiyatif kullandı iki tane koydu. yoksa bir tane diyorlar. çünkü tüp bebekte çoğul gebelik başarısızlık sayılıyor o yüzden tek embriyo diyorlar direkt
Aaa ben bunu bilmiyordum neyse nasip artık

Kızlar bugün muayene oldum ama doktor hiç folikül ölçümü sayımı yapmadı 4.günüm iğnelerde neden acaba sizde ölçüm yapıyorlar mı
Yapmıştır canım ama sana söylememiştir yani yapılması gerekiyor bu arada sende vücutta bi değişiklik varmı benim bugün akıntım başladı şeffaf sümüksü akıntı normalde ovulasyon günlerinde olurdu o akıntı acaba yumurtalar erken catlıyor olabilir mi sende varmı akıntı kasık agrısı falan

Yapmıştır canım ama sana söylememiştir yani yapılması gerekiyor bu arada sende vücutta bi değişiklik varmı benim bugün akıntım başladı şeffaf sümüksü akıntı normalde ovulasyon günlerinde olurdu o akıntı acaba yumurtalar erken catlıyor olabilir mi sende varmı akıntı kasık agrısı falan
Yok canım kullandığımız iğneler haplar yapıyor akıntı için ferah olsun. Ben rahim dinlendirmeden sonra bebek transferi için esteofem içtim adet gibi şeffaf akıntım oldu.

Ama dosyada da yazmadı yani ben görmedim :) ilk tedavide doktor söylüyor hemşire yazıyordu bu farklı yok canım hiçbir değişiklik yok ben de acaba yumurtalar mı büyümüyor diyordum ama doktor güzel her şey dedi bakalım

Yok canım kullandığımız iğneler haplar yapıyor akıntı için ferah olsun. Ben rahim dinlendirmeden sonra bebek transferi için esteofem içtim adet gibi şeffaf akıntım oldu.
Daha önceki tedavimde hiç akıntım olmamıştı o yüzden korktum canım insallah yumurtalar bu sefer büyüyordur da ondan oluyordur bırde bugün karnımda biraz sancı vardı rahim bölgesinde iğne batar gibi oluyordu

Back