• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Selam kızlar... yaş 28 ... 3 yıl olacak evleneli... şuan bende adet olmayı bekliyorum... 14 -15 aralık gibi olursam inşallah 2. Günü gidip tüp bebek ted. Başlıcaz... tüm süreci 1 yıldır araştırıp okuyup inceleyip ezberledim resmen... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ve saglıklı hayırlı evlatlarla kucagımızı doldursun inşallah... banada destek olun olurmu... konyada evliyim aslen karadenizliyim.... gurbet zor birde bu süreci bilen anlar halden... :110:
Hoşgeldin Rabbim yardımcın olsun canım inşallah

erzurumlu25en erzurumlu25en seninde mi regl gecikti yaptırma o zaman yarin bugun cikmadiysa 2 3 gun daha bekle bence ben kan 4.gun verdim negatif cikinca idrar yaoiyorum kan cuma vercem eger onda da cikmazsa içecem ilaci

Merhaba Bugün iğnelerde 4 günüm ve kasıklarım ağrımaya başladı akıntım fazlalaştı doktoru aramam gerekiyor mu bilemedim Çarşamba günü kontrolüm var bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek

Oldu canım 1 dakika bile sürmedi bu 3. Denemem ama bu aşırı kolay oldu korktuğum gibi olmadı geldim eve yatıyorum Allah sonunu hayır etsin
Teşekkür ederim bilgisiz olunca herşeyden korkuyor insan sizinde transfer olmuş sanırım inşallah Allah hayırlısı ve sağlıklısı ile tutunmasını sağlasın umarım herşey gönlünce olur

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden gurbet zor bilirim bende gurbetteyim hiç kimsem yok burda o kadar zor ki tedavi olayı yalnız yalnız birde benim çocuğum var.
Benim sol tarafımdan 2 çikolata kisti ameliyatım var. Sol taraf çalışmıyor. Sağda sorun yok aslında, eşimde de sorun yok ama hamile kalamıyorum. Artık yaşımda 38 olunca tek şans tüp bebek oldu.

Yaaa maşallah çok sevindim darısı bize ya benimde test gunume 6 gün var ama inanılmaz ağrım.var adet olcak gibi çok korkuyorum
Korkma demek kolay çeken biliyor onu bendede oluyor bugün 10.gün olduğu taktirde var yine arada bir ağrım tam geçmedi Rabbim herkese içindede bizlere nasip etsin inşallah

Korkma demek kolay çeken biliyor onu bendede oluyor bugün 10.gün olduğu taktirde var yine arada bir ağrım tam geçmedi Rabbim herkese içindede bizlere nasip etsin inşallah
Amin inşallah yaa çok zor gerçekten Rabbim hayırlısını versin bugüne kadar moralim çok yüksekti bugün çok bulutlandim.agla agla bir hal oldum inş Rabbim çok beklemez bizleri

Kızlar bugün yumurta toplandı 18 tane fln ama korkum şu ki varis corabi giydirdiler ohss olmayim diye bn gayet iyiyim aslinda sanah da degerlere bakavsklar toplamadan sonra hepiniz hemen mi çıktınız bn şimdilik ytiorum

Canm.maşallah çok güzel yumurta sayım ohss önlemek. İçin varış çorabı mi giydirdiler nasıl bir çorap bu

Back