- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
MerhabA fsh reseptörü genetik testte nasıl çıktı, nasıl bakıldı yardımcı olabilir misiniz?Başkent hastanesi hulusi hocada tüp bebek yaptirıyorum.Dün yumurtalar toplandi 3. Gün yada 5. Gün transfer olacak.Bu benim 3. Tüp bebek tedavim sorunumu yeni öğrendik fsh reseptörüyle alakaliymis genetik testinde cikti hulusi hoca ona göre ilaç dozlarini ayarlardi bakalım bu sefer tutacakmı. Soruları olanlara yardımcı olabilirim
Ben de çok korkak biriyim ama iş başa düşünce canımValla benim.ilk deneme olacak çok korkuyorum hayatımda iğne yapmadm kendime
4 yıl bitib canım maalesef hiç çocuğummyok ilk olacak inşallah senin?Tabi ki sende gençsin kaç yıllık evlisın çoğunun varmı yoksa ilk mi olacak
Aramızda bir gün var:)Kızlar bende bugün ilk iğneyi vuruldum gonal 225 çarşambaya kadar devam edicek çarşamba e2 vericem ve ultrasonla bakılcak yumurtalıklara hadi bakalım heyecanlıyımsonuç olumlu olmasa bile en azından deniyorum umudum var bu süreci yaşamak bile bi deneyim sonuçta.Bizimde hayallerimize ulaşmamız için koşmamız gerekiyomuş napalım koşarız
Kızlar iki saat sonra test yaptırmaya gideceğim dualarınızı eksik etmeyin inşaAllah bebeğim benimledir Rabbim inşaAllah sizinde güzel haberlerinizi duymayı nasip eder
Bizde 3 yılı bitirdik benimde hiç gebelik falan olmadı ama insallahh bu ay olucak4 yıl bitib canım maalesef hiç çocuğummyok ilk olacak inşallah senin?
Hadi insallahh güzel haberlerle gel insallah Bebişin seninledirKızlar iki saat sonra test yaptırmaya gideceğim dualarınızı eksik etmeyin inşaAllah bebeğim benimledir Rabbim inşaAllah sizinde güzel haberlerinizi duymayı nasip eder
Sevincli haberlerle donersin insallahKızlar iki saat sonra test yaptırmaya gideceğim dualarınızı eksik etmeyin inşaAllah bebeğim benimledir Rabbim inşaAllah sizinde güzel haberlerinizi duymayı nasip eder
İnşallah canım hayırlısıylaBizde 3 yılı bitirdik benimde hiç gebelik falan olmadı ama insallahh bu ay olucak
İnş Bi sıkıntı olmaz benimde ilk o yuzden var biraz kaygılarım hepimizin hakkında hayırlısı olsunBence bi sıkıntı olmaz canm çünkü zaten ya 2 yada 3 gün csgiriyorlar sıkıntı stres yapma
İnş Bi sıkıntı olmaz benimde ilk o yuzden var biraz kaygılarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Valla öyle bilmiyorum belki hastaneye gider yaptırımBen de çok korkak biriyim ama iş başa düşünce canım
Canım çok sevindim darısı başımızaKızlar sonucu aldım Allah'a şükür emeklerin boşa çıkmadı hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Amin inşallah tebrikler rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel bir duygudur hamile olmak kim bilir :)Kızlar sonucu aldım Allah'a şükür emeklerin boşa çıkmadı hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Amin inşallahCanım çok sevindim darısı başımıza
Amin inşallah Rabbim sizede tattırsın İnşallahAmin inşallah tebrikler rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel bir duygudur hamile olmak kim bilir :)
Hayırlısı olsun insallah sağ Salim kucağına da almak nasip olur darısı bizlereKızlar sonucu aldım Allah'a şükür emeklerin boşa çıkmadı hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?