• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Başkent hastanesi hulusi hocada tüp bebek yaptirıyorum.Dün yumurtalar toplandi 3. Gün yada 5. Gün transfer olacak.Bu benim 3. Tüp bebek tedavim sorunumu yeni öğrendik fsh reseptörüyle alakaliymis genetik testinde cikti hulusi hoca ona göre ilaç dozlarini ayarlardi bakalım bu sefer tutacakmı. Soruları olanlara yardımcı olabilirim
MerhabA fsh reseptörü genetik testte nasıl çıktı, nasıl bakıldı yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar bende bugün ilk iğneyi vuruldum gonal 225 çarşambaya kadar devam edicek çarşamba e2 vericem ve ultrasonla bakılcak yumurtalıklara hadi bakalım heyecanlıyım :KK49: sonuç olumlu olmasa bile en azından deniyorum umudum var bu süreci yaşamak bile bi deneyim sonuçta.Bizimde hayallerimize ulaşmamız için koşmamız gerekiyomuş napalım koşarız:KK5:
Aramızda bir gün var:)

Bu ay tekrar başlayacaktık yumurta toplamaya ama reglim gecikti 7 gun 4.gunde kan testi yaptırdım negatif dr a sordum tarlusal verdi adet sokturucu icmedim belki gec gebeliktir diye dusundum acaba yine hayal mi kuruyorum :(

Back