İnşallah canım Rabbim sizinde yüzünüzu güldürsünAy ne güzel canım insallah yarın kan testınde yüksek bi değer çıkar burdan bize güzel haberini ver bizim de umudumuz ol insallah güzel haberini bekliyoruz
İnşallah canımAyy ne güzel inşallah hayırlısıyla öğrenirsin canım darısı başımıza olsun
Sen hangi aşamadasın canım ben Suan iğne kullanıyorum bugün 3.gun iğnelerde ama bende de hiç kasık ağrısı falan yok yaKozlar ben hiç kaşıklarımda ağrı sızı hissetmiyorum bu normal midirki acaba
Ah canım sen cok cok gencsin maşallah ben 29 yaşındayım gerçi ben de gencim ya :)Ayy insallah canım ya bu arada kaç yaşındasın merak ettim yas genç olunca şans da yüksek oluyormus ben 23 yaşındayım yastan dolayı biraz ümidim var : )
Tabi ki sende gençsin kaç yıllık evlisın çoğunun varmı yoksa ilk mi olacakAh canım sen cok cok gencsin maşallah ben 29 yaşındayım gerçi ben de gencim ya :)
Merhaba hayırlı başlangıçlarınız olsun inş. Hangi merkezde tedaviye başladımız tam olarak tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir. Bizi en iyi bizim gibi anneler ve anne adayları anlayabilir ancak :) hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallahKızlar bende bugün ilk iğneyi vuruldum gonal 225 çarşambaya kadar devam edicek çarşamba e2 vericem ve ultrasonla bakılcak yumurtalıklara hadi bakalım heyecanlıyımsonuç olumlu olmasa bile en azından deniyorum umudum var bu süreci yaşamak bile bi deneyim sonuçta.Bizimde hayallerimize ulaşmamız için koşmamız gerekiyomuş napalım koşarız
Selam arkadaşlar ben sabah evde test yaptım çıkmadı şimdi birdaha yaptım çok silik iki çizgi çıktı inşallah yarın kandada yüksek çıkar değerim tam sevinirim Rabbim en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşların güzel haberlerini alıp sevinmeyi nasip etsin inşaallah
Valla benim.ilk deneme olacak çok korkuyorum hayatımda iğne yapmadm kendimeCanım kendim yapınca daha az hissettim eşim yaparken daha çok acımış meğer :) inşallah hayırlısı olur senin için de benim de ilk tedavim yanlış doz ve iğneden dolayı iptal oldu yani transfer olmadım şimdi merkezim farklı inşallah hayırlısı olsun inşallah aynı şeyleri yaşamayız ikimiz de
Benim trabsferin 4. Günü canım. Transferi olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl kasık ağrısı var mı? Benim ilk oğlumda transferden sonra ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrısı olurdu şimdi olmayınca tutmadı mı acaba diyorumSen hangi aşamadasın canım ben Suan iğne kullanıyorum bugün 3.gun iğnelerde ama bende de hiç kasık ağrısı falan yok ya
Kızlar merhaba bende bugun adet oldum 2.gün pazar gününe geliyor mecburen 3.günü gidicem inş Bi sıkıntı olmaz
Hoşgeldin canmBende varim
evet canım kan sulandırıcı. Birde doktorum kol bacak kabul etmedi hep karın dedi çocuk büyüyünce zor oluyor yumruk tekme dalıyor valla uyuyunca vurmak an kolluyorsun ama o yine uyanıyorKan sulandırıcı iğne sanırım değil mi Allah yardımcımız olsun yaptım çok şükür iğneyi itmek zor geliyor insanın kendine iğne batırmsı düşüncesi bir de canım pek tatlıdır benim ondan
aaa çok güzel hadi hayırlısı bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruzSelam arkadaşlar ben sabah evde test yaptım çıkmadı şimdi birdaha yaptım çok silik iki çizgi çıktı inşallah yarın kandada yüksek çıkar değerim tam sevinirim Rabbim en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşların güzel haberlerini alıp sevinmeyi nasip etsin inşaallah
bende hissetmedim hiç normaldir benceKozlar ben hiç kaşıklarımda ağrı sızı hissetmiyorum bu normal midirki acaba
hadi hayırlı olsun inşallah bol bol embriyoların olurSelam arkadaşlar benim bugün yumurtalarim toplandı Rabbim bu aşamada bolca sabırlar versin gucversin hepimize inşallah kavusalim sonunda evlatlarımıza
olmaz 2. Ya da 3. Günü başlanıyor zatenKızlar merhaba bende bugun adet oldum 2.gün pazar gününe geliyor mecburen 3.günü gidicem inş Bi sıkıntı olmaz
bende trasfer sonrası hiç ağrı olmadı hiç bir şey hissetmedim hattaBenim trabsferin 4. Günü canım. Transferi olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl kasık ağrısı var mı? Benim ilk oğlumda transferden sonra ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrısı olurdu şimdi olmayınca tutmadı mı acaba diyorum
Adetin ilk gününden itibaren 14. 15. Gün falan Normal tüp bebek gibi sadece yumurta toplanmıyor işte benim öyle olduHsbuldum regli olmayi bekliyorum arkadaslar dondurulmus transfer icin oncesi on hazirlik kac gun suruyo tahminen ?
MerhabA arı sütü bal polen markası nedir acaba ?Sağol kuzum iyiyim sen nasılsın yapalım yapmasına ama.ben liste yapmayı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?