Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar bende bugün ilk iğneyi vuruldum gonal 225 çarşambaya kadar devam edicek çarşamba e2 vericem ve ultrasonla bakılcak yumurtalıklara hadi bakalım heyecanlıyım sonuç olumlu olmasa bile en azından deniyorum umudum var bu süreci yaşamak bile bi deneyim sonuçta.Bizimde hayallerimize ulaşmamız için koşmamız gerekiyomuş napalım koşarız

Merhaba hayırlı başlangıçlarınız olsun inş. Hangi merkezde tedaviye başladımız tam olarak tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir. Bizi en iyi bizim gibi anneler ve anne adayları anlayabilir ancak :) hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah

Ayy hadi hayırlısı canim Ya Allah büyük

Valla benim.ilk deneme olacak çok korkuyorum hayatımda iğne yapmadm kendime

Sen hangi aşamadasın canım ben Suan iğne kullanıyorum bugün 3.gun iğnelerde ama bende de hiç kasık ağrısı falan yok ya
Benim trabsferin 4. Günü canım. Transferi olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl kasık ağrısı var mı? Benim ilk oğlumda transferden sonra ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrısı olurdu şimdi olmayınca tutmadı mı acaba diyorum

Hsbuldum regli olmayi bekliyorum arkadaslar dondurulmus transfer icin oncesi on hazirlik kac gun suruyo tahminen ?

evet canım kan sulandırıcı. Birde doktorum kol bacak kabul etmedi hep karın dedi çocuk büyüyünce zor oluyor yumruk tekme dalıyor valla uyuyunca vurmak an kolluyorsun ama o yine uyanıyor

aaa çok güzel hadi hayırlısı bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Kozlar ben hiç kaşıklarımda ağrı sızı hissetmiyorum bu normal midirki acaba
bende hissetmedim hiç normaldir bence

Selam arkadaşlar benim bugün yumurtalarim toplandı Rabbim bu aşamada bolca sabırlar versin gucversin hepimize inşallah kavusalim sonunda evlatlarımıza
hadi hayırlı olsun inşallah bol bol embriyoların olur

Kızlar merhaba bende bugun adet oldum 2.gün pazar gününe geliyor mecburen 3.günü gidicem inş Bi sıkıntı olmaz
olmaz 2. Ya da 3. Günü başlanıyor zaten

bende trasfer sonrası hiç ağrı olmadı hiç bir şey hissetmedim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…