• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Evet canım yapcam ama herkes keseyi görsün ondan sonra yapayım diyorum:KK66: güzel haberleri sıralarız günlerini benim 14 aralık gösteriyor uygulamada:) şimdiden senin

Hi hi olur canim. Benimde uygulamam 7aralik tahmini doğum gösteriyor

Kasik da batmalar çok oluyor mu kızlar benim bugün daha şiddetlendi sizde belirti olarak neler var bugün göğüsler benim sıfır hiç belirti yok birde idrara gidiyorum işte ara ara

Merhaba ben de allah izin verirse aralık ayı annesi olacağım :) dün kan tahlilinde çıktı. karmaşık ve tarif edilmez bir duyguymuş gerçekten. cumartesi günü yine kan vereceğim değerin 2 katına çıkmış olması gerekiyormuş. İnşallah bir aksilik olmadan bu riskli zamanlar geçer. Allah tüm isteyenlere nasip etsin kızlar

Merhaba ben de allah izin verirse aralık ayı annesi olacağım :) dün kan tahlilinde çıktı. karmaşık ve tarif edilmez bir duyguymuş gerçekten. cumartesi günü yine kan vereceğim değerin 2 katına çıkmış olması gerekiyormuş. İnşallah bir aksilik olmadan bu riskli zamanlar geçer. Allah tüm isteyenlere nasip etsin kızlar
Hoşgeldin canım hayırlı olsun ;) amin ınşallah bu yolu huzulru bir şekilde umarım bitiririz bende gidicem bugün kan vermeye:) yine tekrar

Moralim çok bozuk kan testi yine bugün yaptım adet günüm normal de bugün geçen 33.80 bugün 43.53 cıktı doktor salak baktı oda yok dış gebelik olabilir dedi çok moralim bozuk

Moralim çok bozuk kan testi yine bugün yaptım adet günüm normal de bugün geçen 33.80 bugün 43.53 cıktı doktor salak baktı oda yok dış gebelik olabilir dedi çok moralim bozuk
dur bakalım dua edelim bol bol Allah bilir yine canım benim . stres yapma sakın sadece dua et. Hayırlısını dileyelim.

Birden yükselen de var canım. İçini rahat tut stres yapma. Olmayacaksa da vardır bi hayır de dua et kuzum.
Aralikda düşük yaşamıştım zaten o zaman dan bu yana hep üzülüyordum şimdi hamile kaldığımi öğrendim beklemediğim anda ama değerim az yükselmiş pazartesi doktora gidicem işte tekrar kan testi yapıp

Back