• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Aralikda düşük yaşamıştım zaten o zaman dan bu yana hep üzülüyordum şimdi hamile kaldığımi öğrendim beklemediğim anda ama değerim az yükselmiş pazartesi doktora gidicem işte tekrar kan testi yapıp
Dediğim gibi kuzum yükselme ihtimali var. Üzülme

Merhaba kızlar. Ben de 17 Aralık annesi olacağım inşallah. 3 hafta 5 günlük iken değerim 39,1 yani adete iki gün kala. sizce normal mi? Çok stres yapıyorum.

Merhaba kızlar. Ben de 17 Aralık annesi olacağım inşallah. 3 hafta 5 günlük iken değerim 39,1 yani adete iki gün kala. sizce normal mi? Çok stres yapıyorum.
Stres yapma canım adettin geçtikten sonra değerlerine bakarsın tekrar önemli olan 2 günde 2 katına çıkması bende adetten 2 gün önce yaptım 33.80 cıktı sonra adet günü yaptım tekrar 43.53 cıktı değerim fazla yükselmemiş:( yarın doktor da randevum var insalah artış olmuştur benim yoksa benim dış gebelik olabilirmis

Merhaba nasip olursa bende Aralık annesi olacağım inşallah. Bat a iki gün kala 138 çıktı. Doktorum on gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi sabırsızlanıyorum ve endişeleniyorum :((

Merhaba, herkese hayırlı olsun. [ merve_1 bence de süre çok uzun ben 2 gün ara ile mutlaka kan verdim. En kötü acile gidip baktırın bence. Benim dış gebelik ihtimali de vardı neredeyse hergün baktırdım içim rahat etti

Kızlar merhaba ben de nasipse aralık annesi olucam. AdetI'm 2 gün geciktigin de değerim 597 idi. Yarın doktor kontrolüm var inşallah keseyi görmek nasip olur

Merhaba hayırlı olsun tatlım :) bende adetim 1 gün geçtiğinde gitmiştim 650 çıkmıştı , 2 gün sonra 1500 civarı çıktı. Ama kese için erken demişti. Bu çarşamba gideceğim ultrasonda görebiliriz artık dedi :) bende heyecanlıyım bakalım.

Kizlar merhaba. Ben de insallah aralik annesi olcam hersey yolunda giderse:dua: adet gunumde 134 cikti. 4 gun sonra 1043 cikti. Acaba biraz yüksek mi? Yorum yapabilir misiniz? Ilk gebeligim olcak biraz panik yapıyorum

Merhaba, hayırlı osun sizin de. Benim de hızlı yükseldi, sizinkine yakın, doktor her seferinde (hemen hemen hergün kontrole gittim) gayet iyi ilerliyor dedi yani hızlı artmasında sakınca yok anladığım kadarıyla. İçiniz rahat olsun :KK49:

Merhaba, hayırlı osun sizin de. Benim de hızlı yükseldi, sizinkine yakın, doktor her seferinde (hemen hemen hergün kontrole gittim) gayet iyi ilerliyor dedi yani hızlı artmasında sakınca yok anladığım kadarıyla. İçiniz rahat olsun :KK49:
Tesekkur ederim sizin de hayirli olsunHoppa sizin de ilk gebelik mi? Ilk oldugu icin sanirim cok endiseliyim

Tesekkur ederim sizin de hayirli olsunHoppa sizin de ilk gebelik mi? Ilk oldugu icin sanirim cok endiseliyim
evet benim de ilk, insan ister istemez heyecanlanıyor ama ben keseyi görünce baya rahatladım, doktor dış gebelik olabilir demişti, onun olmadığını öğrendik. Gerçekten heyecanlı bir bekleyiş

evet benim de ilk, insan ister istemez heyecanlanıyor ama ben keseyi görünce baya rahatladım, doktor dış gebelik olabilir demişti, onun olmadığını öğrendik. Gerçekten heyecanlı bir bekleyiş
Yuksek oldugu icin mi dis gebelik olabilir demisti? Hcg degeriniz kac olunca keseyi gordunuz?

Yuksek oldugu icin mi dis gebelik olabilir demisti? Hcg degeriniz kac olunca keseyi gordunuz?
hayır benim rahimde sıvı vardı ve şubat ayında da adet olamadım yumurtalık iltihabından dolayı. Öğrendiğimde değerim 106 idi, düşük olduğundan dış gebelik olabilir dedi. 1523 olduğunda gördüm cumartesi günü keseciği.

hayır benim rahimde sıvı vardı ve şubat ayında da adet olamadım yumurtalık iltihabından dolayı. Öğrendiğimde değerim 106 idi, düşük olduğundan dış gebelik olabilir dedi. 1523 olduğunda gördüm cumartesi günü keseciği.
Tesekkur ederim cevaplariniz icin Hoppa cuma doktora gidince insallah ben de iyi haber alirim

Tesekkur ederim cevaplariniz icin Hoppa cuma doktora gidince insallah ben de iyi haber alirim

diğer forumda mesajınızı gördüm sanırım 1000 küsür değil mi en son tahlilde? bence cumadan önce görürsünüz, ben olsam dayanamaz giderdim. Ben acilde gördüm :)

Back