• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Kızlar çoğumuzun ilk hamileliği sanırım :) Bende yarın doktora gideceğim 4+6 yım şuanda yarın tam 5 haftalık. Görebilirsek keseyi göreceğiz ilk kez bakalım :) Ayrıca hcg nin yükselmesi iyi bir şey bunda korkulacak bir şey yokmuş merak etmeyin. Aralıkta hepimiz miniklerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah :)

Kızlar çoğumuzun ilk hamileliği sanırım :) Bende yarın doktora gideceğim 4+6 yım şuanda yarın tam 5 haftalık. Görebilirsek keseyi göreceğiz ilk kez bakalım :) Ayrıca hcg nin yükselmesi iyi bir şey bunda korkulacak bir şey yokmuş merak etmeyin. Aralıkta hepimiz miniklerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah :)
Insallah canim. Sevindim yazdiklarini okuyuncaHoppa yarin haber ver bize insallah gorursunuz keseyi

Kızlar hiç bulantısı başlayan var mı aranızda? Ben yarın tam 5 haftalığım henüz bulantı filan olmadı, inşallah böyle devam eder diyorum. Ama çoğu 6. haftadan sonra başlar yazmış

Kızlar hiç bulantısı başlayan var mı aranızda? Ben yarın tam 5 haftalığım henüz bulantı filan olmadı, inşallah böyle devam eder diyorum. Ama çoğu 6. haftadan sonra başlar yazmış
Bende de hic yok. Normalde nasilsam oyleyim. Birazcık kendini hissettirse keske diyorum:KK48: ultrasonda goruruz insallah heyecanla bekliyorum.

Kzlar hamilelikte karnda guruldanı gbi ses gelyr mu

Bende de bulantı yok ama arada iğne batması gibi ağrım oluyo sizde nasıl

Bende aralık annesi olacağım inşallah kızlar ..adete 3 gün kala 7 Nisan da 17.68 çıktı bugün tekrar kan testi yaptım 115 çıktı 4 haftalıkmış :) fazla katlanmış diye biraz endişelendim ..keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim

C

canım bende ilk günlerde geliyordu ve aşırı gaz vardı bugünlerde azaldı
Canm adetim 5 gun gecikti benimde bildgn karnmda ses gelyr esimin yannda utanyrm kanda negatf cknca dun yaptgm anlamdm acaba gec dollenmemi

Evet hanım lar bende herhalde bulantim olmicK diye dusunuuodum ama bı kaç gündür var hafif hafif , bende genelikle akşam üstü oluyor bulanti bizimkisi tersine :))) 6haftalik oldum bugun

Bende aralık annesi olacağım inşallah kızlar ..adete 3 gün kala 7 Nisan da 17.68 çıktı bugün tekrar kan testi yaptım 115 çıktı 4 haftalıkmış :) fazla katlanmış diye biraz endişelendim ..keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim
Degerin 1000 olmadan önce görünmez diyolar yada vaginal ultrason yaptırırsan görünür diyolar. Ben 6+3 oldumu yani cumartesi ilk defa gidecem bakalım :)))

Gece bulantılarım var. İştah kaybım, bolca uykum, yorgunluk hali arada baş dönmesine yakın sendeleme, gündüz üşüme gece sıcaklık basması var. 5+5 im. Keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicez Allahın izniyle. İlk kan değeri 2600 idi 5 gün sonraki değer 8482.98 çıktı artışı iyi mi sizce de?

Back