• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Ayy hayırlı olsun. İnşallah yarın aranıza katılırım. Nolur dua edin bana :)

Ay hadi inşallah canım benim güzel haberlerini bekliycem allah gönlüne göre versin inşallah burda bekliycez seni aralık annesi :KK66:
Sonucu bildiricem çok teşekkür ederim İnşallah inşallah Aralık annesiyimdir :dua:

Ya ne güzel ben biraz erken öğrendim cumaydı normal de regli günüm o gün tekrar kan vercem pazartesi kontrol var zaten insalah düzenli artar sizde bana dua edin canım
İnşallah :) ben ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Gebe değilim herhalde dedim. Hani gebelikte ovulasyon testi koyu çıkıyor diyorlar ya

İnşallah :) ben ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Gebe değilim herhalde dedim. Hani gebelikte ovulasyon testi koyu çıkıyor diyorlar ya
Evet canım ama tam koyu çıkması lazım diye demişlerdi arkadaşlar bana silik zaten çıkıyor muş çünkü burda bende geçen hem onla hem gebelik testiyle yaparken bana demislerdi

Evet canım ama tam koyu çıkması lazım diye demişlerdi arkadaşlar bana silik zaten çıkıyor muş çünkü burda bende geçen hem onla hem gebelik testiyle yaparken bana demislerdi
Evet işte benim silik çıkınca ümidim kırıldı

Evet işte benim silik çıkınca ümidim kırıldı
Canım sen bence normal gebelik testi yap varsa hemen çıkar sonra test yap test yaparken kan daha çok bekleyip üzülme diye söylüyorum önce evde yap çıkar silikde olsa görürsün:)

Canım sen bence normal gebelik testi yap varsa hemen çıkar sonra test yap test yaparken kan daha çok bekleyip üzülme diye söylüyorum önce evde yap çıkar silikde olsa görürsün:)
Testim yok. Eczaneyle hastane aynı yerde. Gitmişken kan vereyim dedim ama bakalım yarın olsun da bi

Testim yok. Eczaneyle hastane aynı yerde. Gitmişken kan vereyim dedim ama bakalım yarın olsun da bi
Anladım canım hani testi beş dakika içinde ogrenirsin diye söyledim ben bile evde testle 4 tane yaptım ama kan verirken o 1 saat beklemek çok zor geldi allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir hepinizin hamile kalmasını gönülden candan istiyorum inanın beklemek çok zor gerçekten

kızlar benim karnım çok gürültü yapıyor ya:kızgın:afedersiniz qaz var normalmi bu sizce?:KK12:

T tulperde canım sen ne yaptın kalp atışını duydun mu bebegin kaç haftalık oldu şuan:)
Duyduk canım çok şükür bebeği de gördük normalde 8.haftam bitti 9 a girdik bugün ama geç döllenmiş benimki bir hafta 8.haftaya girmiş olarak gösteriyor ultrasonda. Sen de duyarsın inşallah kalp atışlarını çok güzel bir ses : ) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back