- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu canım??banada yardımm edin(
Ne güzel canım maşallah inşallah banada nasip olur sağlıkla gelsinler dünyayaDuyduk canım çok şükür bebeği de gördük normalde 8.haftam bitti 9 a girdik bugün ama geç döllenmiş benimki bir hafta 8.haftaya girmiş olarak gösteriyor ultrasonda. Sen de duyarsın inşallah kalp atışlarını çok güzel bir ses : ) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok canım bende öyle birşey olmuyor kasıklarda batma oluyor bazen adet olcak missin gibi karin ağrısı 1 dakikalık ama gelip geçiyorçok sagol canım ya bide oturup durunca karın kaslarıma güç düşüyor sanki bişey olmaz dimi sendedr varmı öyle bişey?)
oda var tabi)görseydim keseyi içim rahatlardı ya çok tedirginim(Yok canım bende öyle birşey olmuyor kasıklarda batma oluyor bazen adet olcak missin gibi karin ağrısı 1 dakikalık ama gelip geçiyor
Canım zaten keseyi şimdi görmemeyiz galiba çok yeni diye :)oda var tabi)görseydim keseyi içim rahatlardı ya çok tedirginim(
İnşAllah hayırlısıyla görüp sag salim alırız kucagımızaCanım zaten keseyi şimdi görmemeyiz galiba çok yeni diye :)
Amin canım tek isteyimiz bu zatenİnşAllah hayırlısıyla görüp sag salim alırız kucagımıza
Amin canım tek isteyimiz bu zatenİnşAllah hayırlısıyla görüp sag salim alırız kucagımıza
Ben pazartesi gidicem :)yok canım daha gitmedim
Kan verdim sonuç bekliyorumMor_cicek canım ne yaptın test falan yaptın mı?
InşAllah canımBen pazartesi gidicem :)
Ayy hadi hayırlısı canımKan verdim sonuç bekliyorum
Geldimi canim geldim :))) Rabbim hepimize bebislerimizi sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin insAllahhgulii7 canım:) senide buraya davet ediyorum aralık annesi
Evet cnm maalesef göz degiyor, geçen ay bat geçmeden nerdeyse herkez öğrenmişti ama kimyasal oldu. Bu ayda korkuyorum, annem onlar biliyor bide siz :)))Ben aralıkta hamile kaldiigm da söyledik sonra düşük yapınca çok üzüldüm herkes duydu sordu daha çok üzüldüm o yüzden bu sefer paylaşmak istemiyorum gözde değiyor inan ki
Evet canım yapcam ama herkes keseyi görsün ondan sonra yapayım diyorum güzel haberleri sıralarız günlerini benim 14 aralık gösteriyor uygulamada:) şimdiden seninGeldimi canim geldim :))) Rabbim hepimize bebislerimizi sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin insAllahh
Evet cnm maalesef göz degiyor, geçen ay bat geçmeden nerdeyse herkez öğrenmişti ama kimyasal oldu. Bu ayda korkuyorum, annem onlar biliyor bide siz :)))
Canım bu topiktedede bı liste yapsana kim ne zamana doğum yapacak, sonrasindada nasip olursa kız mı erkekmi diye yazarsin