• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Duyduk canım çok şükür bebeği de gördük normalde 8.haftam bitti 9 a girdik bugün ama geç döllenmiş benimki bir hafta 8.haftaya girmiş olarak gösteriyor ultrasonda. Sen de duyarsın inşallah kalp atışlarını çok güzel bir ses : ) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne güzel canım maşallah inşallah banada nasip olur sağlıkla gelsinler dünyaya

çok sagol canım ya bide oturup durunca karın kaslarıma güç düşüyor sanki bişey olmaz dimi sendedr varmı öyle bişey?)
Yok canım bende öyle birşey olmuyor kasıklarda batma oluyor bazen adet olcak missin gibi karin ağrısı 1 dakikalık ama gelip geçiyor

gulii7 gulii7 canım:) senide buraya davet ediyorum aralık annesi :anne:
Geldimi canim geldim :))) Rabbim hepimize bebislerimizi sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin insAllahh:KK200::KK200:

Ben aralıkta hamile kaldiigm da söyledik sonra düşük yapınca çok üzüldüm herkes duydu sordu daha çok üzüldüm o yüzden bu sefer paylaşmak istemiyorum gözde değiyor inan ki
Evet cnm maalesef göz degiyor, geçen ay bat geçmeden nerdeyse herkez öğrenmişti ama kimyasal oldu. Bu ayda korkuyorum, annem onlar biliyor bide siz :)))

Canım bu topiktedede bı liste yapsana kim ne zamana doğum yapacak, sonrasindada nasip olursa kız mı erkekmi diye yazarsin:anne:

Bende normalde bu cumartesi doktora gidecektim ama randevu alamadım doluydu o yüzden haftaya cumartesine ilk kontrole gidecez

Geldimi canim geldim :))) Rabbim hepimize bebislerimizi sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin insAllahh:KK200::KK200:

Evet cnm maalesef göz degiyor, geçen ay bat geçmeden nerdeyse herkez öğrenmişti ama kimyasal oldu. Bu ayda korkuyorum, annem onlar biliyor bide siz :)))

Canım bu topiktedede bı liste yapsana kim ne zamana doğum yapacak, sonrasindada nasip olursa kız mı erkekmi diye yazarsin:anne:
Evet canım yapcam ama herkes keseyi görsün ondan sonra yapayım diyorum;) güzel haberleri sıralarız günlerini benim 14 aralık gösteriyor uygulamada:) şimdiden senin

Evet göz deyiyor gerçekten o yüzden söyleme kalp atışını duyduktan sonra bir kaç hafta sonra söylerim ben 3 aya yakın yani ;) bende diğer sefer eşimin ailesine söyledim ama annesi ablalari herk3se söyleyince herkes duydu şimdilik soylemicem onlara :halay:

Back