• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Ayyyy artık bol bol dua edersn bnada dmiii :) cnm bnm ya. Bnde hyal kırıklığı yasadm adetm söklmeynce khverengi lekem geldi sandm koşa koşa gittim kan verdm yoktu :KK43: meğer adet olamamışım.bna dedi adetin acılana kadar bekle. İyide bn olamıyorum kensi kensime. Giitim 3 gündür tarlusal söktürücü alıyom
Ederim tabi canım allah en kısa zamanda bu güzel haberi sizede yaşatsın inşallah önümüz deki ay da sizden güzel haberler alirim

Sağol gerçekten tessekkür ederimm allah sanada en kısa zaman da yaşatsın ailede kimseye soylemicez bi 3 ay :)
Kız bizim bi akraba son iki üç aydır biraz kilo almıştı. Bnde hiç demedm o da tedavi görüyodu ya hormn ilaçlarıdır diye. Geçenlerde şok oldum 7 aylık hamileymiş :) bnde öyle yapacm Allah izin verirse :)

Kız bizim bi akraba son iki üç aydır biraz kilo almıştı. Bnde hiç demedm o da tedavi görüyodu ya hormn ilaçlarıdır diye. Geçenlerde şok oldum 7 aylık hamileymiş :) bnde öyle yapacm Allah izin verirse :)
Ben aralıkta hamile kaldiigm da söyledik sonra düşük yapınca çok üzüldüm herkes duydu sordu daha çok üzüldüm o yüzden bu sefer paylaşmak istemiyorum gözde değiyor inan ki

Tabiki gözde değiyor cnm. Rabbim nazardan saklasın sşkitoşkom :) maşallah maşşalllaaaah
Ben aralıkta hamile kaldiigm da söyledik sonra düşük yapınca çok üzüldüm herkes duydu sordu daha çok üzüldüm o yüzden bu sefer paylaşmak istemiyorum gözde değiyor inan ki

Back