- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Aynen öyle ya. Birde üşüyorumNormal adet ağrısı gibi ağrılar olur canım zaten bende ağrı yok şuan hel ağrısı ve bacak ağrısından başka:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle ya. Birde üşüyorumNormal adet ağrısı gibi ağrılar olur canım zaten bende ağrı yok şuan hel ağrısı ve bacak ağrısından başka:)
Ederim tabi canım allah en kısa zamanda bu güzel haberi sizede yaşatsın inşallah önümüz deki ay da sizden güzel haberler alirimAyyyy artık bol bol dua edersn bnada dmiii :) cnm bnm ya. Bnde hyal kırıklığı yasadm adetm söklmeynce khverengi lekem geldi sandm koşa koşa gittim kan verdm yoktu meğer adet olamamışım.bna dedi adetin acılana kadar bekle. İyide bn olamıyorum kensi kensime. Giitim 3 gündür tarlusal söktürücü alıyom
Senin şuan gecikme varmı yoksa ondan önce öğrendinAynen öyle ya. Birde üşüyorum
Ay inşallah ya nolur dua edin nnn. Snnki ne kdrlık cnmSağol canım darısı başına inşallah.
Ederim tabi canım allah en kısa zamanda bu güzel haberi sizede yaşatsın inşallah önümüz deki ay da sizden güzel haberler alirim[/QUOTE
Çok sağol cano. Kocana nsl hbr verdn :)
Aşılama oldum 13. günüm bugün yaptım testi. Cuma hastaneye gidecem inş.Senin şuan gecikme varmı yoksa ondan önce öğrendin
Hmm anladım canım iyi bakalım bende pazartesi gidicem cumada kan testi yapcam tekrarAşılama oldum 13. günüm bugün yaptım testi. Cuma hastaneye gidecem inş.
Çok şaşırdı mı :) yanlş anlama bn hrp bnun haayalini kuruyorum daTelefonda :)
Evet tabi ki de inanamadi şoka girdik ikimiz de :)Çok şaşırdı mı :) yanlş anlama bn hrp bnun haayalini kuruyorum da
Bnde ovulasyn testi slcam bakalm :)Evet tabi ki de inanamadi şoka girdik ikimiz de :)
Ben daha denemeden elimde patladi hahahaha test gerek kalmadı şükürler olsun allahım aBnde ovulasyn testi slcam bakalm :)
Ay çok şükür senin haberni duydum çok sevndm ya :)Ben daha denemeden elimde patladi hahahaha test gerek kalmadı şükürler olsun allahım a
Sağol gerçekten tessekkür ederimm allah sanada en kısa zaman da yaşatsın ailede kimseye soylemicez bi 3 ay :)Ay çok şükür senin haberni duydum çok sevndm ya :)
Kız bizim bi akraba son iki üç aydır biraz kilo almıştı. Bnde hiç demedm o da tedavi görüyodu ya hormn ilaçlarıdır diye. Geçenlerde şok oldum 7 aylık hamileymiş :) bnde öyle yapacm Allah izin verirse :)Sağol gerçekten tessekkür ederimm allah sanada en kısa zaman da yaşatsın ailede kimseye soylemicez bi 3 ay :)
Ben aralıkta hamile kaldiigm da söyledik sonra düşük yapınca çok üzüldüm herkes duydu sordu daha çok üzüldüm o yüzden bu sefer paylaşmak istemiyorum gözde değiyor inan kiKız bizim bi akraba son iki üç aydır biraz kilo almıştı. Bnde hiç demedm o da tedavi görüyodu ya hormn ilaçlarıdır diye. Geçenlerde şok oldum 7 aylık hamileymiş :) bnde öyle yapacm Allah izin verirse :)
Ben aralıkta hamile kaldiigm da söyledik sonra düşük yapınca çok üzüldüm herkes duydu sordu daha çok üzüldüm o yüzden bu sefer paylaşmak istemiyorum gözde değiyor inan ki
:))) amin canım korusun bebeğimizi allahım kötü gözlerdenTabiki gözde değiyor cnm. Rabbim nazardan saklasın sşkitoşkom :) maşallah maşşalllaaaah
Amin btanem ama nolur bana da dua et tmm mı:) her duamdasın bundan snra sağlıkla al kucağna diye:))) amin canım korusun bebeğimizi allahım kötü gözlerden
Amin btanem ama nolur bana da dua et tmm mı:) her duamdasın bundan snra sağlıkla al kucağna diye