ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

ınş bebegımın bu dunyada rızkı vardır

yarın sabh dualrınıza ıhtıyacım var

allha emanet olun
darısı dıger arkadslaraa

Esra hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini alırız rabbim bebişlerini kucağına almayıda nasip etsinn

Canım hayırlı olsun inşallah burdan güzel haberlerini alırız.Allah yadımcın olsun...

inşallah
bu arada ben çizdim bile sanırsam

ya ben ce de rahim kalınlığıyla alakalı bir durum olabilir, bugün belli olacak zaten dimi, güzel haberlerini bekliyoruz

evet transferim tamam kızlar 5.gün embriyosu koydular şimdi 15 ne bekliycem ama daha erken yapıcam testi nezaman yapıyım....ama kendimi boş hissediyorum(((((

evet transferim tamam kızlar 5.gün embriyosu koydular şimdi 15 ne bekliycem ama daha erken yapıcam testi nezaman yapıyım....ama kendimi boş hissediyorum(((((

haydi bakalım hayırlısııı
benim de test ctesi günü yapılacak, günler geçmiyor... ve ben de boş hissediyorum! doğru kelimeyi arıyordum sayende buldum :) boş !! neden böyle acaba hiç umutlu değilim ben

ne demek o boş yaa çok ayıp aa siz böyle hissederseniz bebişinizde etkilenir ooop kayıp gider sakın ama sakın böyle düşünmeyin lütfen güzel şey düşününki güzel olsun...burcusafak cnm tedavin hayırlı olsun ne güzel 5.gün embriyosu konulmuş sana daha ne istiyosun lütfen Allaha karşı gelmeyin dualarınızı eksik etmeyin canlarım...çido sende lütfen cnm yaa güzel şeyler düşünün belirtilere sakın takılmayın..ayrıca burcu sakın gününden önce test yapma derim ben ama sen dinlersen...

Canım hayırlı olsun inşallah burdan güzel haberlerini alırız.Allah yadımcın olsun...

çok teşekkür ederim inşallah canım hepimiz güzel haber verelim inşallah

hadi canım hayırlısı olur inşallah bebeğin sana tutunur Allahın izniyle

bencede olumlu düşünmen gerekiyor canım sonu ne olursa olsun bu tedavide pozitif olmak çok önemli bebeğinle konuşmayı dene bence faydalı olabilir

bişi sorucam arkadaşlar raporla tedavi görenler hiç katkı payı olarak 400tl ödediniz mi ben medicanada tedavi görüyorum ve ordan bana devlet 400tl katkı payı alıyor dediler doğrulu payını öğrenmem lazım çünkü yarın yumoşlarım toplanacak en azından erken gider konuşurum

güsel düşünücem, güsel düşünücem, güsel düşünücem!!
bugün bi arkadaşım senin bütün gün yatman lazım ayaklarını uzat hiçbişey yapma dedi, o da bana saçma geldi, bütün gün kös kös yatmak, yemek dahi yapmamak da şımarıklık gibi geliyor biraz yanlışmı düşünüyorum acaba! sonuçta doktorumda bana ağır kaldırmak dışında rahat olmam grektitğini söyledi.

canım içimi kıpır kıpır yaptın valla çok sağol..hayırlısını istiyorum allahtan.bugün 2 gün ama kasıklarım bide bacaklarıma doğru inen bi sancı var ama.

canım biz hastaneye 800 lira ödedik bunun dışında bi ödeme yapmadık bizde raporluyuz ama anlamadım ekstradan 400 mü ödiyceksin..hayırlı olsun yumoşların ...

çidocum boş demek yokmuşşşş....bende pek umutlu değilim ama belkide böyle hissetmemz daha iyidir.varya olduğum iğneler kaç yumurtam oldu derdi topandıktan sonraki ağrılar hiçbiri yok gözümde. şu 10 günlük beklemek yok mu..neyse senin az kaldı öğrenmene valla dua ediyorum güzel haberini yaz diye .

Ayynen şekerim, en zoru beklemek, neyseki şu diziler var
ben de senin için dua ediyorum.. hepiniz için

ya bu arada Dr. İsrael Aruh'un (kent hastanesi) hastası var mı aranızda?

canım biz hastaneye 800 lira ödedik bunun dışında bi ödeme yapmadık bizde raporluyuz ama anlamadım ekstradan 400 mü ödiyceksin..hayırlı olsun yumoşların ...

neden bana öle dediler o zaman :26: kafam karıştı şimdi bunun araştırmasını yapıp karşılarına dikilirsem tamda tedavi sırasında ne yapacaklarını düşünemiyorum bile

aradım sordum sgk ya özel hastane olduğu için kendileri adına hastadan %30 ila %70 arasında ücret talep etme hakları varmış neyse iyi akşamlar

kızlar kabızlık değil ama basurdan çekiyorum neden böyle oldum ben ya baya acıyo canım...tabi tuvalette hafiften zorluyorum kendimi zorlamazsam kabız olurum diye..off sizin nasıl.

bende avrupa şafakda yaptırdım dr rafahattin yücel iyi bi tüp bebk uzmanı.ilkinide o yapmıştı.adam dışarda yapılabilicek herşyi en iyi şekilde yaptı ama tutmadı ilki. şimdi bu ikincidede herşey yolunda bu sefer güzel olucak inşallah.
buarada burda yaptıran yok mu başka

aradım sordum sgk ya özel hastane olduğu için kendileri adına hastadan %30 ila %70 arasında ücret talep etme hakları varmış neyse iyi akşamlar

Canım takılma böyle şeylere özel hastane işte ne zaman ne yapacakları belli olmuyo sen kendini üzme sakın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…