ınş bebegımın bu dunyada rızkı vardır
yarın sabh dualrınıza ıhtıyacım var
allha emanet olun
darısı dıger arkadslaraa
Esra hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini alırız rabbim bebişlerini kucağına almayıda nasip etsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınş bebegımın bu dunyada rızkı vardır
yarın sabh dualrınıza ıhtıyacım var
allha emanet olun
darısı dıger arkadslaraa
bu arada arkadaşlar cuma günü itibariyle gonal f iğnesinin yanında cedrotide iğnesine de başladım ve pazar 3.iğnelerimide vurulduktan sonra pazartesi tekrar kontrole gideceğim inşallah bundan sonrasıda güzel gider inşallah hepimiz 2011in ilk ocak ayında bebeklerimize kavuşuruz inşallah
bence hiç gerilme tabiki zor bi durum ama napıcaksın inşallah arkadaşın karnındadır:)))benimde yarın 11 de şimdi sol kasığımda bi sancı var off off....galiba biz tüpcülerin hepsi biraz depresifiz...
ay bide bu jel saat kaç oldu bak gene akıyoo çizicem sonunda..
ya kızlar aklıma takıldı şimdi benim yumurtalar perşembe toplandı yarın 5.gün transferi olucak ama hemşireyle konuştum yarın belli olucak falan dedi zaten 6 yumurtam vardı 4 devam ediyo dondurmada olucak 2 tane transfer olma ihtimali var çünkü bu benim ilk denemem değil ...yarın belli olucak derken ne demek istedi.
evet transferim tamam kızlar 5.gün embriyosu koydular şimdi 15 ne bekliycem ama daha erken yapıcam testi nezaman yapıyım....ama kendimi boş hissediyorum(((((
Canım hayırlı olsun inşallah burdan güzel haberlerini alırız.Allah yadımcın olsun...
evet transferim tamam kızlar 5.gün embriyosu koydular şimdi 15 ne bekliycem ama daha erken yapıcam testi nezaman yapıyım....ama kendimi boş hissediyorum(((((
haydi bakalım hayırlısııı
benim de test ctesi günü yapılacak, günler geçmiyor... ve ben de boş hissediyorum! doğru kelimeyi arıyordum sayende buldum :) boş !! neden böyle acaba hiç umutlu değilim ben
ne demek o boş yaa çok ayıp aa siz böyle hissederseniz bebişinizde etkilenir ooop kayıp gider sakın ama sakın böyle düşünmeyin lütfen güzel şey düşününki güzel olsun...burcusafak cnm tedavin hayırlı olsun ne güzel 5.gün embriyosu konulmuş sana daha ne istiyosun lütfen Allaha karşı gelmeyin dualarınızı eksik etmeyin canlarım...çido sende lütfen cnm yaa güzel şeyler düşünün belirtilere sakın takılmayın..ayrıca burcu sakın gününden önce test yapma derim ben ama sen dinlersen...
çok teşekkür ederim inşallah canım hepimiz güzel haber verelim inşallah
bencede olumlu düşünmen gerekiyor canım sonu ne olursa olsun bu tedavide pozitif olmak çok önemli bebeğinle konuşmayı dene bence faydalı olabilir
evet konuşmak işer yarıycak gibi bakalım
ne demek o boş yaa çok ayıp aa siz böyle hissederseniz bebişinizde etkilenir ooop kayıp gider sakın ama sakın böyle düşünmeyin lütfen güzel şey düşününki güzel olsun...burcusafak cnm tedavin hayırlı olsun ne güzel 5.gün embriyosu konulmuş sana daha ne istiyosun lütfen Allaha karşı gelmeyin dualarınızı eksik etmeyin canlarım...çido sende lütfen cnm yaa güzel şeyler düşünün belirtilere sakın takılmayın..ayrıca burcu sakın gününden önce test yapma derim ben ama sen dinlersen...
çok teşekkür ederim inşallah canım hepimiz güzel haber verelim inşallah
hadi canım hayırlısı olur inşallah bebeğin sana tutunur Allahın izniyle
bencede olumlu düşünmen gerekiyor canım sonu ne olursa olsun bu tedavide pozitif olmak çok önemli bebeğinle konuşmayı dene bence faydalı olabilir
bişi sorucam arkadaşlar raporla tedavi görenler hiç katkı payı olarak 400tl ödediniz mi ben medicanada tedavi görüyorum ve ordan bana devlet 400tl katkı payı alıyor dediler doğrulu payını öğrenmem lazım çünkü yarın yumoşlarım toplanacak en azından erken gider konuşurum
haydi bakalım hayırlısııı
benim de test ctesi günü yapılacak, günler geçmiyor... ve ben de boş hissediyorum! doğru kelimeyi arıyordum sayende buldum :) boş !! neden böyle acaba hiç umutlu değilim ben
çidocum boş demek yokmuşşşş....bende pek umutlu değilim ama belkide böyle hissetmemz daha iyidir.varya olduğum iğneler kaç yumurtam oldu derdi topandıktan sonraki ağrılar hiçbiri yok gözümde. şu 10 günlük beklemek yok mu..neyse senin az kaldı öğrenmene valla dua ediyorum güzel haberini yaz diye .
canım biz hastaneye 800 lira ödedik bunun dışında bi ödeme yapmadık bizde raporluyuz ama anlamadım ekstradan 400 mü ödiyceksin..hayırlı olsun yumoşların ...
aradım sordum sgk ya özel hastane olduğu için kendileri adına hastadan %30 ila %70 arasında ücret talep etme hakları varmış neyse iyi akşamlar