bu arada arkadaşlar cuma günü itibariyle gonal f iğnesinin yanında cedrotide iğnesine de başladım ve pazar 3.iğnelerimide vurulduktan sonra pazartesi tekrar kontrole gideceğim inşallah bundan sonrasıda güzel gider inşallah hepimiz 2011in ilk ocak ayında bebeklerimize kavuşuruz inşallah
16 toplandı 15 tanesı olgun cıktı
dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kaldı
ama 2. kalıte dedi
3. gun transferı olaack
sence sansım cokmu dusukkkkkkkkkkkkk
evet canım transferden sonraymıiş, yarın olacak transferim hemen başlıycam zaten jel ve hap kullanıyorum bu iğneler gün aşırı popodan yapılacakmış, göbek iğneleri bitti zaten bi kaç gün önce
delik deşik oldum yaw
canım seninde tedavin hayırlı olsun bol kaliteli embriyoların olur inşallahhh.. inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.benim test günüm 16 ocak birbirimiz için dua edelim.
burcu NASILSIN transverin oldumu ALLAHIM yavrunu sana bagışlasın sımsıkı tutunsun İNŞALLAH
ınş bebegımın bu dunyada rızkı vardır
yarın sabh dualrınıza ıhtıyacım var
allha emanet olun
darısı dıger arkadslaraa
dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kaldı
ama 2. kalıte dedi
3. gun transferı olaack
sence sansım cokmu dusukkkkkkkkkkkkk
canım seninde tedavin hayırlı olsun bol kaliteli embriyoların olur inşallahhh.. inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.benim test günüm 16 ocak birbirimiz için dua edelim.
ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık katlanıcaz o kadarına...
ya bu arada hemşire bana iğne yapılan yeri ovma morarır demişti! bu arada bi arkadaşım iğneleri diğer iğnelerden artan ince uçlu şırıngalarla yaptırıyormuş hiç acımıyor dedi!!!
kızlar çok şükür perşembe yumurtlarım toplandı 6 tane. salı günü transferim var.şimdi fitil kulanıyorum ayrıca estarfem folboil coraspine devam....toplandığı gün baya ağrım vardı şimdi çok şükür iyiyim.
bide progestrobn fitili sabah kullanın dediler ama sonra akıyo acaba sizdede mi öyle oldu.
canım nasılsın 8 ne az kaldı allah bebeğine can versin kan versin sana sımsıkı tutunmuş olsun inşallah..
dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kaldı
ama 2. kalıte dedi
3. gun transferı olaack
sence sansım cokmu dusukkkkkkkkkkkkk[/QU
canım sakın canını sıkma, benimle birlikte tedaviye başlayan bi arkadaş vardı, hiç yumurtası olmuyormuş ilaç takviyeleriyle iki tane yumurtası oldu, ikisi de döllendi ve birini verdiler. doktor ona yüzde 5 şans vermişti, çok şanslı olduğunu düşünüyorum çünki benim 17 yumurtam oldu, 11 i döllendi ve 5 embriyo oluştu, şimdi düşününce bnim 17 de 5, ama onun iki de iki! netice de ikimize de tek embriyo verildi kaç tane oldunun bir önemi yok! allah nasip etsin de tutunsun inşallah hepimizinkide...
bende iyiyim bizim 6 ocakta ateş hocayla rendavumuz var bakalım bize ne diycek eşimden tekrar test istediler karar vercek ateş beyaleynacım nasılsın transferim salı günü benim için dua et arkadaşım sen ne durumdasın.
ınş bebegımın bu dunyada rızkı vardır
yarın sabh dualrınıza ıhtıyacım var
allha emanet olun
darısı dıger arkadslaraa
çido cum sıkma canını bitanem yaa bak bebişte etkilenir sonra,tabi yaşadıkların kolay değil yabancı bi şehir yabancı insanlar ama bak içinde senden sevgi bekleyen moral bekleyen bi yavrun var bunu düşün mutlu ol inş,sen ona sıkıntı moral bozukluğu yaşatmazsan eğer oda sana tahlil gününde mutluluk yaşatırr.herşeye rağmen pozitif düşün cnm...keyiflen biraz
kızlar çok şükür perşembe yumurtlarım toplandı 6 tane. salı günü transferim var.şimdi fitil kulanıyorum ayrıca estarfem folboil coraspine devam....toplandığı gün baya ağrım vardı şimdi çok şükür iyiyim.
bide progestrobn fitili sabah kullanın dediler ama sonra akıyo acaba sizdede mi öyle oldu.
Yaaa sorma çok depresifim benyani kafam karışık, ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, olumsuz düşünmekte istemiyorum yani ne düşüneceğimi şaşırdım.. bir de çalışmıyorum da evdeyim, çok bunaldım ( eşimin tayini nedeniyle başka şehire taşındık doğru dürüst arkadaşım yok burda akraba, aile de yok... günler geçmek bilmiyor. ve çook ama çok gerginim
Yaaa sorma çok depresifim benyani kafam karışık, ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, olumsuz düşünmekte istemiyorum yani ne düşüneceğimi şaşırdım.. bir de çalışmıyorum da evdeyim, çok bunaldım ( eşimin tayini nedeniyle başka şehire taşındık doğru dürüst arkadaşım yok burda akraba, aile de yok... günler geçmek bilmiyor. ve çook ama çok gerginim
ya kızlar aklıma takıldı şimdi benim yumurtalar perşembe toplandı yarın 5.gün transferi olucak ama hemşireyle konuştum yarın belli olucak falan dedi zaten 6 yumurtam vardı 4 devam ediyo dondurmada olucak 2 tane transfer olma ihtimali var çünkü bu benim ilk denemem değil ...yarın belli olucak derken ne demek istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?