• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

Kıssslaaarrrrr...
2 haftalık hamileyiimm :66::66::64::64::52::52::53:
kesin sonuç salı günü belli olacakmış :53::53:
Değer 61,32 çıktı. tek embriyo olduğu için düşük çıkar dediler.
salı yükselmesini bekliycez dediler... ilaçlara devam bu arada.
salı gelene kadar hala tam emin olamıycam ama sonuç pozitif işte :49:

allahım inşallah bi aksilik olmaz :44:

canım çok sevindimmmmmmmmmm valla tüylerim diken diken olduu......niye aksilik olsun canım allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına inşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar..aralık 17 sinde regl oldum ve 2. günü tedaviye başladık.. bu ikinci denememizdi. 27 sinde yumurtalarım toplandı. geçen sefer 6 tane çıkmıştı bu sefer 12 tane olgunlaşmış. 7 si normal şekilde bölündü ve 3. gün tarnsferi ile bi tane transfer edildi. aralık 30 unda.. test günüm pazartesiydi ama ben dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç NEGATİFFF:(( hemde öyle 1 ya da 2 falan değil 0.1 çıktı şaka gibi.. erken yaptırdım biliyorum kanda bazen negatif çıkıp sonradan yükselebiliyormuş ama benim pek umudum da kalmadı açıkçası.. yine de pazartesi tekrar test yaptıracam başka bi merkezde.. ben bugün çok üzgünüm ama siz inşallah güzel haberler alırsınız.. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. bunda da bir hayır vardır diyorum sadece dua ediyorum zaten elimden başka birşey gelmiyor:((

Cido tebrikler canim cok sevindim senin adina :-))))))))) transferden sonra neler yasadin vucudunda ne tip degisiklikler oldu ? Hep dinlendinmi? Embriyon kacinci kaliteydi ? Cok soru sordum biliyorum ama belki bize isik tutarsin arkadasim
tekrar tebrikler insallah hersey yolunda gider bebegini saglikla kucagina alirsin arkadasim

teşekkür ederim mercankara :71:
transferden sonra ağrım oldu regl ağrısı gibi böyle kasıklarda şişkinlik oldu ama iki gün sürdü geçti sonra... sonrasında hiç bir belirti ağrı olmadı endişeledim hatta... bu arada jel, ilaç ve iğneye devam ettim. gene devam edicekmişim. iğneler bayaa canımı yakma başladı akşamları başlıyor ağrımaya!!
embriyonun kaçıncı kalite olduğuyla ilgili bişey söylemediler öyle bir ayrım olduğunu da bilmiyorduk ama 11 yumurta döllenmişti 5 tanesi iyi kalite dediler birini koydular 4 ünü dondurttuk. koydukları embriyo için 8/0 yazıyordu. bu kaçıncı kalite oluyor bilmiyoruz!!

selam kızlar..aralık 17 sinde regl oldum ve 2. günü tedaviye başladık.. bu ikinci denememizdi. 27 sinde yumurtalarım toplandı. geçen sefer 6 tane çıkmıştı bu sefer 12 tane olgunlaşmış. 7 si normal şekilde bölündü ve 3. gün tarnsferi ile bi tane transfer edildi. aralık 30 unda.. test günüm pazartesiydi ama ben dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç NEGATİFFF:(( hemde öyle 1 ya da 2 falan değil 0.1 çıktı şaka gibi.. erken yaptırdım biliyorum kanda bazen negatif çıkıp sonradan yükselebiliyormuş ama benim pek umudum da kalmadı açıkçası.. yine de pazartesi tekrar test yaptıracam başka bi merkezde.. ben bugün çok üzgünüm ama siz inşallah güzel haberler alırsınız.. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. bunda da bir hayır vardır diyorum sadece dua ediyorum zaten elimden başka birşey gelmiyor:((

canım benim hiç üzülme sen neolur neolmaz yine pazartesi bi tekrarla..sonucunu muhakkak yaz inşallah yükseldi diye yazrsın.herşey allahtan..

canım çok sevindimmmmmmmmmm valla tüylerim diken diken olduu......niye aksilik olsun canım allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına inşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay nebileyim salıya kadar değerin yükselmesi gerekiyormuş, salı olsun bakalım bi o zaman daha bir inanıcam sanki !!

bu arada kayınperedeim rahatsız miğdesinden amliyat olması gerekiyomuş. ona da üzüldük bugün hevesimiz kursağımızzda kaldı yani :43:

Cok yumurta toplandiysa ondan sistir kasigin canim birde bel agrisi genelde stresten olur rahat ol bebisin rahat rahat tutunsun annecigine , dinlemeyelim kendimizi yaaaa nasil basarcaksak

haklısın artık dinlemeyiccem kendimi..inşallah kuzularımız tutunmuştur.sen b evler medical park da yaptırıdn dimi bende ilk orayı düşündüm ama raporum var geçmediği için başka merkeze gittim.nasıl memnunmusun hastaneden.

ay nebileyim salıya kadar değerin yükselmesi gerekiyormuş, salı olsun bakalım bi o zaman daha bir inanıcam sanki !!

bu arada kayınperedeim rahatsız miğdesinden amliyat olması gerekiyomuş. ona da üzüldük bugün hevesimiz kursağımızzda kaldı yani :43:

canım yükselir hiç merak etme....
geçmiş olsun canım ama sen kendini pek üzme demesi kolay ama olsun yinede bebeğini düşün...

Nurotic, şimdiden kendini bu kadar üzme bence! keşke hiç yapmasaydın testi üzmeseydin kendini, bence hala ümit var ptesiyi bekle bakalım! doktorların vardır bi bildikleri, aksi halde daha erken yapmamızı söylerlerdi. allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

canım benim hiç üzülme sen neolur neolmaz yine pazartesi bi tekrarla..sonucunu muhakkak yaz inşallah yükseldi diye yazrsın.herşey allahtan..

çok teşekkür ederim canım desteğiniz için.. daha önce de bu siteyi takip ediyordum ama üye olmak aklıma gelmedi bir türlü.. bugün anladım ki benim duygularımı da ancak benim yaşadıklarımı yaşayanlar anlayabilir. dışarıdan kim ne derse desin şu an beni teselli etmiyor. belki bunu gerçekten anlayan insanlara anlatırsam yükümü azaltırım diye düşündüm ve üye oldum.. aranıza aldığınız ve destek olduğunuz için tekrar çok teşekkür ederim:))

Nurotic, şimdiden kendini bu kadar üzme bence! keşke hiç yapmasaydın testi üzmeseydin kendini, bence hala ümit var ptesiyi bekle bakalım! doktorların vardır bi bildikleri, aksi halde daha erken yapmamızı söylerlerdi. allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

kesinlikle çok haklısınız.. ne bileyim burda okuyorum 7. 8. 9. gün yaptırıp sonucu 30 lu 40 lı sayılarla aldıklarını.. benim 10. günümdü ve değer 0.1 çıktı.. o kadar emindim ki pozitif çıkacağından.. sonucu alınca ilk kimi arayacağımı nasıl çığlık atacağımı bile hesaplamaıştım o derece.. fazla stres yapmışsın diyeceksiniz biliyorum bunun da farkındayım ama elimde değildi. kendimi hiç bu kadar kontrolsüz hissetmemiştim bugüne kadar.. olabiliyormuş... şimdi tek umudum pazartesi ama ona da umut denmez küçücük bi kırıntı işte..

çok teşekkür ederim canım desteğiniz için.. daha önce de bu siteyi takip ediyordum ama üye olmak aklıma gelmedi bir türlü.. bugün anladım ki benim duygularımı da ancak benim yaşadıklarımı yaşayanlar anlayabilir. dışarıdan kim ne derse desin şu an beni teselli etmiyor. belki bunu gerçekten anlayan insanlara anlatırsam yükümü azaltırım diye düşündüm ve üye oldum.. aranıza aldığınız ve destek olduğunuz için tekrar çok teşekkür ederim:))

canım sende aramıza hoşgeldin ...allahtan ümit kesilmez dur bakalım..
benimde ikinci denemem ilkinde negatif sonucu bile alamadım günüm gelmeden hastalanmıştım sanki banyo üstüme yıkılmıştı dr yat dedi ama malesef gelen kanamam kesilmedi.çok zor 3 gün geçirdim hep ağladım hatta eşimden ayrılmayı bile düşündüm ve daha neler neler...sonra birden dank etti herşey çocuk değil tabiki istiyoruz ama ilkinde olmaz denersin tekrar denersin allah kısmet ettiyse zaten olur.ama olmıycaksada elden ne gelir benim söylediğim her şer de bir hayır vardır bu beni daha güçlü kılıyo şimdide öyle haftaya sonucumu öğrenicem allah hakkımda hayırlısını versin.bu yüzden sonuç her ne olursa olsun hiç üzülme tekrar denersin.buarada sizde sorun ne..
sen nerde yaptırdın ...

haklısın artık dinlemeyiccem kendimi..inşallah kuzularımız tutunmuştur.sen b evler medical park da yaptırıdn dimi bende ilk orayı düşündüm ama raporum var geçmediği için başka merkeze gittim.nasıl memnunmusun hastaneden.

Genel olarak cok memnun kaldim canim ilgi alaka guzel ... Transferim , yumurta toplama cok iyi ve sorunsuz gecti ... Sonuc iyi olursa memnun olcam yoksa hic memnun kalmam :))))

canım sende aramıza hoşgeldin ...allahtan ümit kesilmez dur bakalım..
benimde ikinci denemem ilkinde negatif sonucu bile alamadım günüm gelmeden hastalanmıştım sanki banyo üstüme yıkılmıştı dr yat dedi ama malesef gelen kanamam kesilmedi.çok zor 3 gün geçirdim hep ağladım hatta eşimden ayrılmayı bile düşündüm ve daha neler neler...sonra birden dank etti herşey çocuk değil tabiki istiyoruz ama ilkinde olmaz denersin tekrar denersin allah kısmet ettiyse zaten olur.ama olmıycaksada elden ne gelir benim söylediğim her şer de bir hayır vardır bu beni daha güçlü kılıyo şimdide öyle haftaya sonucumu öğrenicem allah hakkımda hayırlısını versin.bu yüzden sonuç her ne olursa olsun hiç üzülme tekrar denersin.buarada sizde sorun ne..
sen nerde yaptırdın ...

şöyle ki bende endometriozis varmış. o da rahim filmimde tüplerden biri tıkalı çıkınca dr bana laparaskopi yaptı orda çıktı.. dokuyu yaktık tüpü açtık hatta yumurtalıkta rahime yapışıkmış açtık dedi. normal bi kadın kadar şansın var dedi 6 ay bekleyelim kendiliğinden olur dedi. bebiş olmayınca 3 defa aşılama ve bu ikincisi olmak üzere tüp bebek denedik. adana seyhan başkent hastanesinde yaptırdık. ilkinde tuttu ama o da garip bi hikaye.. test tarihi hep benim regl tarihime denk gelir.. reglim hiç şaşmaz. ilkinde test günü regl olunca test yaptırmadım.. regl sonrasında hiç bitmeyen kahverengi lekeler oldu. test yaptırdım 111 çıktı. ayyy nasıl sevindim anlatamam. sonra bi test daha yaptırdım 96 çıktı. bi test daha 99 anlayacağın kimyasal gebelik.. zaten ondan pek umudum yoktu ama bu sefer resmen yıkıldım:(( inş. sende hayırlı haberlerini alırsın.. öyle güzel bi mutluluk ki kısa bi süre de olsa yaşadım ben.. tarifi imkansız allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

Canim hakkimizda herseyin hayirlisi bende burcusafak gibi ilk denenemde gunum gelmeden kanamam olmustu
sen Yinede testini gununde yaptir bence doktorlarinda bi bildigi var 12 gun konusunda canim
olumsuz olursada uzme kendini tek bu ani yasayan sen degilsin hepimiz ayni seyleri yasadik ve belki birkacgun sonra yine yaayacagiz... Yilmak uzulmek yok biz anne adayiyiz anneler guclu olur dimi canim

Canim hakkimizda herseyin hayirlisi bende burcusafak gibi ilk denenemde gunum gelmeden kanamam olmustu
sen Yinede testini gununde yaptir bence doktorlarinda bi bildigi var 12 gun konusunda canim
olumsuz olursada uzme kendini tek bu ani yasayan sen degilsin hepimiz ayni seyleri yasadik ve belki birkacgun sonra yine yaayacagiz... Yilmak uzulmek yok biz anne adayiyiz anneler guclu olur dimi canim

ya aslında güçlü demek ben demek.. insanlar beni arayamıyordu üzülüyorum diye ben arayıp onları teselli ediyordum ilk seferimde ama bazen bütün savunların yıkıldığı anlar olabiliyormuş.. desteğiniz beni sakinleştirdi gerçekten çok teşekkür ederim.. şimdi pazatresi kendi hastanemde yaptıracam testi.. tek umudum bugün testi yaptırdığım hastanenin makinelerinin bozuk olma ihtimali.. yani ben hamileyim dimi makine anlamadı:))) ama en azından pazartesi çıkabilecek negatif sonuca müthiş hazırım:)) bu da bişeydir...

darısı bızeeeeeeee
adet gununuz ne zamn arkadslar
testten oncemı sonramı
benım oturunca kasıgım bırazcık agrıor
vajınamdan beyaz sıvımsı akıntılarım gelıor dun bugun sızde varmı
acaba jeldenmı dıorum
offfffffffffffffff

Kıssslaaarrrrr...
2 haftalık hamileyiimm :66::66::64::64::52::52::53:
kesin sonuç salı günü belli olacakmış :53::53:
Değer 61,32 çıktı. tek embriyo olduğu için düşük çıkar dediler.
salı yükselmesini bekliycez dediler... ilaçlara devam bu arada.
salı gelene kadar hala tam emin olamıycam ama sonuç pozitif işte :49:

allahım inşallah bi aksilik olmaz :44:

Canım şükür gözünaydın allahım nazarlardan saklasın:))))

Kizlar benim sabah 2 damla kanamam , kanama sonrasindada surekli kahverengi pihti geliyor bugun 6.gunum... Konudan bilgisi olan varmi arkadaslar ??

darısı bızeeeeeeee
testten oncemı sonramı
acaba jeldenmı dıorum
offfffffffffffffff

Canim jeldendir o akinti benim adetim normalde test gunumden 1 gun sonrada emin olamiyorum suan bile surekli kahverengi pihti geliyoo :((((

darısı bızeeeeeeee
testten oncemı sonramı
acaba jeldenmı dıorum
offfffffffffffffff

canım testten sonra adetim benim.bugün sağlı sollu kasık kramplarım var ve belim ağrıyo sende varmı ...
jeldendir meraklanmaaaaaaaaaa

Back