• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

:nazar:
bu arada arkadaşlar cuma günü itibariyle gonal f iğnesinin yanında cedrotide iğnesine de başladım ve pazar 3.iğnelerimide vurulduktan sonra pazartesi tekrar kontrole gideceğim inşallah bundan sonrasıda güzel gider inşallah hepimiz 2011in ilk ocak ayında bebeklerimize kavuşuruz inşallah

canım seninde tedavin hayırlı olsun bol kaliteli embriyoların olur inşallahhh.:nazar:. inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.benim test günüm 16 ocak birbirimiz için dua edelim.

16 toplandı 15 tanesı olgun cıktı
dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kaldı
ama 2. kalıte dedi
3. gun transferı olaack
sence sansım cokmu dusukkkkkkkkkkkkk

3.gün transferi bence gayet iyi inşallah pozitif sonuçlar alırız....inan bana ne kalite nede kaçıncı gün transferinin hiç önemi yok yeterki allah o bebeği nasip etsin.

evet canım transferden sonraymıiş, yarın olacak transferim hemen başlıycam zaten jel ve hap kullanıyorum bu iğneler gün aşırı popodan yapılacakmış, göbek iğneleri bitti zaten bi kaç gün önce
delik deşik oldum yaw:14:

canım nasılsın 8 ne az kaldı allah bebeğine can versin kan versin sana sımsıkı tutunmuş olsun inşallah..

ınş bebegımın bu dunyada rızkı vardır

yarın sabh dualrınıza ıhtıyacım var

allha emanet olun
darısı dıger arkadslaraa

allha emanet olun
darısı dıger arkadslaraa

cnm benim inş bebişin sağlıkla tutunur annesine dualarım seninle birazdan okumaya başlıcam senin içinde edicem aklın takılmasın...inş ALLAHımın izni ile bebişin sağlıkla tutunur ve dünyaya gözlerini açması nasip olur inş...

dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kaldı
ama 2. kalıte dedi
3. gun transferı olaack
sence sansım cokmu dusukkkkkkkkkkkkk

canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin Allahım yüzüne güler inşallah canım

:nazar:

canım seninde tedavin hayırlı olsun bol kaliteli embriyoların olur inşallahhh.:nazar:. inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.benim test günüm 16 ocak birbirimiz için dua edelim.

sağol canım inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz Allahın izniyle 2011in ilk ayında

ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık katlanıcaz o kadarına...
ya bu arada hemşire bana iğne yapılan yeri ovma morarır demişti! bu arada bi arkadaşım iğneleri diğer iğnelerden artan ince uçlu şırıngalarla yaptırıyormuş hiç acımıyor dedi!!!

cnmm bende hiç morarma olmadı sen bilirsin peki iğne yerlerin acıyomu??
nası yani artan iğne ucu? dünkü iğneyle bugündemi iğne vuruluyosun anlamadım...
:49::49:[/QUOTE]

iğne yerlerim yapıldığı zaman acımıyor sonradan (akşam) acıyor !
artan iğne ucu meselesine gelince bi arkadaşım söylemişti ama yanlış söylemiş dikkate alma!

kızlar çok şükür perşembe yumurtlarım toplandı 6 tane. salı günü transferim var.şimdi fitil kulanıyorum ayrıca estarfem folboil coraspine devam....toplandığı gün baya ağrım vardı şimdi çok şükür iyiyim.
bide progestrobn fitili sabah kullanın dediler ama sonra akıyo acaba sizdede mi öyle oldu.

hadi bakalım hayırlısı olsun...
doktor bana vajinal jel verdi onu kullanıyorum, sabahtan yap dedi yaptıktan sonra içerde pıhtılaşmasın diye biraz hareket et, geri yatma dedi.öğleden sonra akıntım başlıyor hafiften, ara ara devam ediyor - sanırım jel geri akıyor. rahatsız edici bir duygu ama idare ediyoruz işte, çabalarımızı boş çıkarmasın allahım inşallah...

canım nasılsın 8 ne az kaldı allah bebeğine can versin kan versin sana sımsıkı tutunmuş olsun inşallah..

Yaaa sorma çok depresifim ben :( yani kafam karışık, ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, olumsuz düşünmekte istemiyorum yani ne düşüneceğimi şaşırdım.. bir de çalışmıyorum da evdeyim, çok bunaldım :(( eşimin tayini nedeniyle başka şehire taşındık doğru dürüst arkadaşım yok burda akraba, aile de yok... günler geçmek bilmiyor. ve çook ama çok gerginim :50:

dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kaldı
ama 2. kalıte dedi
3. gun transferı olaack
sence sansım cokmu dusukkkkkkkkkkkkk[/QU

canım sakın canını sıkma, benimle birlikte tedaviye başlayan bi arkadaş vardı, hiç yumurtası olmuyormuş ilaç takviyeleriyle iki tane yumurtası oldu, ikisi de döllendi ve birini verdiler. doktor ona yüzde 5 şans vermişti, çok şanslı olduğunu düşünüyorum çünki benim 17 yumurtam oldu, 11 i döllendi ve 5 embriyo oluştu, şimdi düşününce bnim 17 de 5, ama onun iki de iki! netice de ikimize de tek embriyo verildi kaç tane oldunun bir önemi yok! allah nasip etsin de tutunsun inşallah hepimizinkide...

çido cum sıkma canını bitanem yaa bak bebişte etkilenir sonra,tabi yaşadıkların kolay değil yabancı bi şehir yabancı insanlar ama bak içinde senden sevgi bekleyen moral bekleyen bi yavrun var bunu düşün mutlu ol inş,sen ona sıkıntı moral bozukluğu yaşatmazsan eğer oda sana tahlil gününde mutluluk yaşatırr.herşeye rağmen pozitif düşün cnm...:21::21::21::21: keyiflen biraz:66::66:

aleynacım nasılsın transferim salı günü benim için dua et arkadaşım sen ne durumdasın.
bende iyiyim bizim 6 ocakta ateş hocayla rendavumuz var bakalım bize ne diycek eşimden tekrar test istediler karar vercek ateş bey

seninde salı günü İNŞALLAH yavrun sıkı sıkı tutunur hiç brakmaz seni

bagnuda tedavide onun içinde hayırlı olsun İNŞALLAH dua ederim tabi canım etmem mi ALLAH yadımcınız olsun

allha emanet olun
darısı dıger arkadslaraa

esra senin içinde hayırlı olsun canım İNŞALLAH yavrun sana sıkı sıkı tutunr ve hiç bırakmaz

çido cum sıkma canını bitanem yaa bak bebişte etkilenir sonra,tabi yaşadıkların kolay değil yabancı bi şehir yabancı insanlar ama bak içinde senden sevgi bekleyen moral bekleyen bi yavrun var bunu düşün mutlu ol inş,sen ona sıkıntı moral bozukluğu yaşatmazsan eğer oda sana tahlil gününde mutluluk yaşatırr.herşeye rağmen pozitif düşün cnm...:21::21::21::21: keyiflen biraz:66::66:

Haklısın canım, bunu ona yapmaya hakkım yok, daha pozitif olmaya çalışıcam artık :71:

kızlar çok şükür perşembe yumurtlarım toplandı 6 tane. salı günü transferim var.şimdi fitil kulanıyorum ayrıca estarfem folboil coraspine devam....toplandığı gün baya ağrım vardı şimdi çok şükür iyiyim.
bide progestrobn fitili sabah kullanın dediler ama sonra akıyo acaba sizdede mi öyle oldu.

Canım selam,

Yumoşların inşallah sana sıkı sıkı tutunur canım fitili kullandıktan sonra yarım saat en fazla 1 saat sırt üstü yat canım ama ne kadar yatsanda bir süre sonra dışarı akıyo ama bir problem olmuyo merak etme.

Yaaa sorma çok depresifim ben :( yani kafam karışık, ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, olumsuz düşünmekte istemiyorum yani ne düşüneceğimi şaşırdım.. bir de çalışmıyorum da evdeyim, çok bunaldım :(( eşimin tayini nedeniyle başka şehire taşındık doğru dürüst arkadaşım yok burda akraba, aile de yok... günler geçmek bilmiyor. ve çook ama çok gerginim :50:

Hepimiz bu yollardan geçtik sende biliyosun her şeyi olumsuz düşünmeki sonucu güzel olsun:)))

bence hiç gerilme tabiki zor bi durum ama napıcaksın inşallah arkadaşın karnındadır:)))benimde yarın 11 de şimdi sol kasığımda bi sancı var off off....galiba biz tüpcülerin hepsi biraz depresifiz...
ay bide bu jel saat kaç oldu bak gene akıyoo çizicem sonunda..:52:

ya kızlar aklıma takıldı şimdi benim yumurtalar perşembe toplandı yarın 5.gün transferi olucak ama hemşireyle konuştum yarın belli olucak falan dedi zaten 6 yumurtam vardı 4 devam ediyo dondurmada olucak 2 tane transfer olma ihtimali var çünkü bu benim ilk denemem değil ...yarın belli olucak derken ne demek istedi.

ya kızlar aklıma takıldı şimdi benim yumurtalar perşembe toplandı yarın 5.gün transferi olucak ama hemşireyle konuştum yarın belli olucak falan dedi zaten 6 yumurtam vardı 4 devam ediyo dondurmada olucak 2 tane transfer olma ihtimali var çünkü bu benim ilk denemem değil ...yarın belli olucak derken ne demek istedi.

Niye öyle dediler bilmiyorum ama rahim kalınlığıyla alakalı olabilirmi diye düşündüm....

Back