- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
ayyyyyy ne kadan heyecanlı bişi inşallah bi sürü yumoş toplanır ve hepside kaliteli olur canım Allahım hayırlısını versin hakkında
bnde neden hıc heyecan yok :)
hslerımı aldırmsı gıbı hıssedıorum kendımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyy ne kadan heyecanlı bişi inşallah bi sürü yumoş toplanır ve hepside kaliteli olur canım Allahım hayırlısını versin hakkında
yarın yumoslarım toplanıorrrrrrrrrrrr
iki kere yazdım görmediğini tahmin ederek olsun canım elbet cevap alırsın nede olsa hepimiz aynı yollardan geçiyoruz değil mi güzell Allahım çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz inşallah
bnde neden hıc heyecan yok :)
hslerımı aldırmsı gıbı hıssedıorum kendımı
Selam kızlar,
Benimde transferim 22 Aralık'ta yapıldı.4 Ocak'ta bende kan tahlili yaptıracağım.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Yeni yılda hepimize ve bu zamana kadar aldığımız en büyük hediye olur bize
>>>suzıdılara < canım benım 3ç denemem ılk de tutmadı ıkınce dondurlmuslarla tuttu ama malesef 7 haftalıkken dusuk yaptım sımdı 2 dondurulmus denenme 5 tane donmusum vardı bunu da denersem 1 tane kalıcak 2 2 oldu cunku hayırlısı bakalım ya ıns bu kez hıc bırakmaz benı
cnm hayırlısı olsun transferinin inş meleğin sıkı sıkı tutunurda seni hiç bırakmaz..iğne durumuna gelince 4. 5.den sonra acılar başlıyo tatlım ama dediğim yöntemi yaparsan hiç bişi hissetmezsin...
[/QU
ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık katlanıcaz o kadarına...
ya bu arada hemşire bana iğne yapılan yeri ovma morarır demişti! bu arada bi arkadaşım iğneleri diğer iğnelerden artan ince uçlu şırıngalarla yaptırıyormuş hiç acımıyor dedi!!!
kızlar çok şükür perşembe yumurtlarım toplandı 6 tane. salı günü transferim var.şimdi fitil kulanıyorum ayrıca estarfem folboil coraspine devam....toplandığı gün baya ağrım vardı şimdi çok şükür iyiyim.
bide progestrobn fitili sabah kullanın dediler ama sonra akıyo acaba sizdede mi öyle oldu.
cnm transferin hayırlı olsun...cnm bende progesteron jel kullanıyorum kullandıktan sonra bi 10 dk da evde dolaşmaya gayret ediyorum...ama 1 2 saat sonra sıcak gibi bi akıntı oluyo çok korkuyorum ama napalım bunun hapıda varmış ama ben jel daha etkilidir diye değiştiremiyorum...
kızlar çok şükür perşembe yumurtlarım toplandı 6 tane. salı günü transferim var.şimdi fitil kulanıyorum ayrıca estarfem folboil coraspine devam....toplandığı gün baya ağrım vardı şimdi çok şükür iyiyim.
bide progestrobn fitili sabah kullanın dediler ama sonra akıyo acaba sizdede mi öyle oldu.
yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
esracım hadi hayırlısı kaç tane toplandı kaçı döllendi hayatım aklım sende haberde vermedin bana yarın 3. günün değil mi