• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

iki kere yazdım görmediğini tahmin ederek olsun canım elbet cevap alırsın nede olsa hepimiz aynı yollardan geçiyoruz değil mi güzell Allahım çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz inşallah

Amin canım iyi dileklerin için sağol yazını okuyunca nasıl duygulandım anlatamam bu baralar pek bi ağlak oldum ben tekrar sağol...

bnde neden hıc heyecan yok :)
hslerımı aldırmsı gıbı hıssedıorum kendımı

ya benim salı günü transferim yaıldı bende hala heyecan yok! normal bi durummu mu bu acaba!!
gerçi ben bi sürü de sıkıtı stres yaşadım ondan da olabilir :50:
neyse inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır herşey, tez zamanda heyecan ve mutlulukla dolarız :52:

Selam kızlar,

Benimde transferim 22 Aralık'ta yapıldı.4 Ocak'ta bende kan tahlili yaptıracağım.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Yeni yılda hepimize ve bu zamana kadar aldığımız en büyük hediye olur bize:1:

Hadi bakalım hayırlısı olsun Nilu, inşallah 2011 bize bebeğimizi getirir :62:

‎2011 hepimize koccaman mutluluklar getirsin :64::64::64: yaşanan üzüntüleri:50: hayal kırıklıklarını :43:şanşsızlıkları :58: unuttursun yerine cıvıl cıvıl güzellikler :emir_bebek: sürprizler :46:getirsin inşalllaaahhh ...:emir_bebek::46::62::65::81::13::70:

>>>suzıdılara < canım benım 3ç denemem ılk de tutmadı ıkınce dondurlmuslarla tuttu ama malesef 7 haftalıkken dusuk yaptım sımdı 2 dondurulmus denenme 5 tane donmusum vardı bunu da denersem 1 tane kalıcak 2 2 oldu cunku hayırlısı bakalım ya ıns bu kez hıc bırakmaz benı

Çok zor dönemler geçirmişsin gamzelim :( allah sabır versin, bazen allah bizi sınıyormu diye düşünüyorum isyan etmek istemiyorum yine de... inşallah bu sefer sıkı sıkıya yapışır bebeğin sana inşallah yüzün güler...

cnm hayırlısı olsun transferinin inş meleğin sıkı sıkı tutunurda seni hiç bırakmaz..iğne durumuna gelince 4. 5.den sonra acılar başlıyo tatlım ama dediğim yöntemi yaparsan hiç bişi hissetmezsin...
:49::49:[/QU
ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık katlanıcaz o kadarına...
ya bu arada hemşire bana iğne yapılan yeri ovma morarır demişti! bu arada bi arkadaşım iğneleri diğer iğnelerden artan ince uçlu şırıngalarla yaptırıyormuş hiç acımıyor dedi!!!

kızlar çok şükür perşembe yumurtlarım toplandı 6 tane. salı günü transferim var.şimdi fitil kulanıyorum ayrıca estarfem folboil coraspine devam....toplandığı gün baya ağrım vardı şimdi çok şükür iyiyim.
bide progestrobn fitili sabah kullanın dediler ama sonra akıyo acaba sizdede mi öyle oldu.

ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık katlanıcaz o kadarına...
ya bu arada hemşire bana iğne yapılan yeri ovma morarır demişti! bu arada bi arkadaşım iğneleri diğer iğnelerden artan ince uçlu şırıngalarla yaptırıyormuş hiç acımıyor dedi!!![/QUOTE]

cnmm bende hiç morarma olmadı sen bilirsin peki iğne yerlerin acıyomu??
nası yani artan iğne ucu? dünkü iğneyle bugündemi iğne vuruluyosun anlamadım...
:49::49:

kızlar çok şükür perşembe yumurtlarım toplandı 6 tane. salı günü transferim var.şimdi fitil kulanıyorum ayrıca estarfem folboil coraspine devam....toplandığı gün baya ağrım vardı şimdi çok şükür iyiyim.
bide progestrobn fitili sabah kullanın dediler ama sonra akıyo acaba sizdede mi öyle oldu.

cnm transferin hayırlı olsun...cnm bende progesteron jel kullanıyorum kullandıktan sonra bi 10 dk da evde dolaşmaya gayret ediyorum...ama 1 2 saat sonra sıcak gibi bi akıntı oluyo çok korkuyorum ama napalım bunun hapıda varmış ama ben jel daha etkilidir diye değiştiremiyorum...
:49:

cnm transferin hayırlı olsun...cnm bende progesteron jel kullanıyorum kullandıktan sonra bi 10 dk da evde dolaşmaya gayret ediyorum...ama 1 2 saat sonra sıcak gibi bi akıntı oluyo çok korkuyorum ama napalım bunun hapıda varmış ama ben jel daha etkilidir diye değiştiremiyorum...
:49:

sağol canım inşallah güzel sonuçlanırda yazarım bende.aslında bende baya yatıp kalktım ama yine aktı inşllh bişey olmaz.

hadi hayırlısı canım inşallah herşey güzel devam eder de bebğine kavuşursun Allahın izniyle

bu arada arkadaşlar cuma günü itibariyle gonal f iğnesinin yanında cedrotide iğnesine de başladım ve pazar 3.iğnelerimide vurulduktan sonra pazartesi tekrar kontrole gideceğim inşallah bundan sonrasıda güzel gider inşallah hepimiz 2011in ilk ocak ayında bebeklerimize kavuşuruz inşallah

esracım hadi hayırlısı kaç tane toplandı kaçı döllendi hayatım aklım sende haberde vermedin bana yarın 3. günün değil mi

16 toplandı 15 tanesı olgun cıktı
dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kaldı
ama 2. kalıte dedi
3. gun transferı olaack
sence sansım cokmu dusukkkkkkkkkkkkk

Back