kızlar kabızlık değil ama basurdan çekiyorum neden böyle oldum ben ya baya acıyo canım...tabi tuvalette hafiften zorluyorum kendimi zorlamazsam kabız olurum diye..off sizin nasıl.
dun geceden berı uyuyamadım
aynı adet oldugum ay gıbı sancılaım var(((((
bugun 4. gunum
bence kendini zorlama daha kötü olacak kuru kayısıyı kaynat blendırdan geçir günde 2 bardak iç üstünede ılık su iç bide duphalac diye bi şurup var sabah akşam çeyrek ölçek aç karnına iç bi problemin kalmaz.
canım benimde 4 günüm bugün.bendede ara ara sancı oluyo hiç teleşlanma kaç tane koydulsr sana .benim 15 ocak test günüm.senin nezaman
canım benimde 4 günüm bugün.bendede ara ara sancı oluyo hiç teleşlanma kaç tane koydulsr sana .benim 15 ocak test günüm.senin nezaman
dun geceden berı uyuyamadım
aynı adet oldugum ay gıbı sancılaım var(((((
bugun 4. gunum
Selam arkadaslar benim 2. Denemem
2 ocakta transferim gerceklesti ilac olarak
crinone jel gunde iki adet
estraderm bant 2 gun arayla her iki bacaga
folik asit
coraspin
clexane igne hergun karindan bir tane
pregnyl ignenin ucte biri uc gunde bir
bir onceki tedavim subat'10 da olmustu ve kullanilan ilaclar cok farkliydi
sadece crinone jel ve coraspin kullanmistim
ayrica bu tedavimde yumurta toplandiktan sonra prognex ignedekullandim
karnimda sislik kasiklarimda agri falan yok bu iyi mi kotumu bilmiyorum , yalniz gecen denememde cok istirahat etmistim simdi o kadar dikkat etmiyorum..
14 ocakta kan vercem bakalim
benle beraber tum arjadaslarim icin allah hakkimizda hayirli olani versin diyorum
szde sorun neydı ?????????
bızımkısı sperm azlıgı
Selam arkadaslar benim 2. Denemem
2 ocakta transferim gerceklesti ilac olarak
crinone jel gunde iki adet
estraderm bant 2 gun arayla her iki bacaga
folik asit
coraspin
clexane igne hergun karindan bir tane
pregnyl ignenin ucte biri uc gunde bir
bir onceki tedavim subat'10 da olmustu ve kullanilan ilaclar cok farkliydi
sadece crinone jel ve coraspin kullanmistim
ayrica bu tedavimde yumurta toplandiktan sonra prognex ignedekullandim
karnimda sislik kasiklarimda agri falan yok bu iyi mi kotumu bilmiyorum , yalniz gecen denememde cok istirahat etmistim simdi o kadar dikkat etmiyorum..
14 ocakta kan vercem bakalim
benle beraber tum arjadaslarim icin allah hakkimizda hayirli olani versin diyorum
halevcim maşallah canım inşallah sonucuda böyle güzel olur inşallah ...ağrın varmı canım
canım bizdede aynı sorun sperm azlığı hareketsizliği falan.benimde tek embriyo. canım hadi bende cumartesiyi beklemem perşembe yaparım iyi sonuçlar alırız inşllah..
hayırlısı canım benimde ikinci ilkinde bende çok istrahat ettim şimdi daha rahatım ...ay sonuçlarımız aynı zamanlarda olucak ..........ben coraspn folik asit estradem tablet 2 tane jel 1 tane progeston 3 tane...
inşallah iyi şrylerin habercisidirinşşşşşşşşşşşş
kacıncı kalıte kac hucrelı
bnde hc kasık batması yok sende varmı ?
aynı
adet agrılarım var
goguslerım sıstı
((((umarım ıı seylerın habercısıdır
ayrıca beklemek ne kadar zormus
Ahhh bizimkide sperm azligi ve hareketsizligi neler oluyor bu erkeklere arkadaslar
burcusafak ve esra8 ayni zamanda sonuclari alcaz evet insallah yuzumuz guler birbirimizi haberdar etmeyi unutmayalim arkadaslar...
Bugun crinone jel uygularken ucu kanli cikti kizlar insallah bir sorun yoktur.. Gerci hemsireyi aradim sordum bisey ifade etmez dedi...ay cuma gunune kadar napcam ben
Kıssslaaarrrrr...
2 haftalık hamileyiimm
kesin sonuç salı günü belli olacakmış
Değer 61,32 çıktı. tek embriyo olduğu için düşük çıkar dediler.
salı yükselmesini bekliycez dediler... ilaçlara devam bu arada.
salı gelene kadar hala tam emin olamıycam ama sonuç pozitif işte
allahım inşallah bi aksilik olmaz :44:
:))))))hiç sorma kimle konuşsam genelde erkek infertiltesi..korkma canım belki tutunmasının işaretidir..çünkü burda okuduklarım genede böyle omuş.bugün benim belim çok kötü sağ kasığım şiş gibi bugün umutlrım çok kırıldı.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?