Aralık 2010 Anneleri Listesi

merhaba kızlar yeni geldim bende aranıza 13 haftalık oldum bende ikili testmizde çok şükür gayet iyi çıktı cinsiyet olarakta %51 kız gibi gibi gibi :)))

kızlar gunaydınnn ıkılı test sonucum ıyı cıktı. doktor cınsıyet ıcınde yuzde 70 erkek dedı hayırlısı olsun bu sene hep mı erkek yaaaa

ersasu canım benim oğlum olcakmış hayırlısıyla listeye ekler misin. ayrıca ikili testten sonra detaylı usg yapıldı maşallah :nazar: sağlığımız sıhhatimiz yerinde canım. vee şu an 73 kilo olmuşum.

Benimde kızım olacakmış nasipse. Tahminler hep erkekdi. Zannedersem yanılma payı çok az doktoruma güveniyorum. ıkinci kızım geliyor. Ablası Zehra nasipse buda Kübra olacak. Bakalım babamız itiraz etmezse.

kızlar hepinizi oğulları kızları sağlıkla dünyaya gelsin allah hepimize süper harika güzel bir hamilelik geçirtsin.

ersasu afedersin ya 14 temmuz test zamanımız heyecandan yanlış yazmışım.4lü testi bende duyunca şaşırdım ama bu testin daha az yanılma payı olduğunu söyledi doktorum ve benden istediği zaman 18. haftama denk geliyor.cinsiyet kısmına gelince evet acelemiz yok ama merak işte kaydirigubbakcemile3

Düzelttim tatlım, inşallah test sonuçlarınız da harika mükemmel çıkar bana haber ver emi canıma.s.

merhaba kızlar yeni geldim bende aranıza 13 haftalık oldum bende ikili testmizde çok şükür gayet iyi çıktı cinsiyet olarakta %51 kız gibi gibi gibi :)))

Merhaba prbocek, aramıza hoşgeldin. Ancak bilgilerini tabloya göre verirsen ekleyebilirim tatlım Böyle çok eksik olacak, bekliyorummmmm...bilmiyorumkismile

kızlar gunaydınnn ıkılı test sonucum ıyı cıktı. doktor cınsıyet ıcınde yuzde 70 erkek dedı hayırlısı olsun bu sene hep mı erkek yaaaa

Hadi hayırlı olsun, genelde erkek bizim topiğin bebekleri. Ay bende çatlıycaaaam öğrensem artıkdelikafadulden

ersasu canım benim oğlum olcakmış hayırlısıyla listeye ekler misin. ayrıca ikili testten sonra detaylı usg yapıldı maşallah :nazar: sağlığımız sıhhatimiz yerinde canım. vee şu an 73 kilo olmuşum.

Ohh maşallah cinsiyet haberleri geliyor, çok sevindim test sonuçlarına da. Gözlerin aydın:lepi:

Benimde kızım olacakmış nasipse. Tahminler hep erkekdi. Zannedersem yanılma payı çok az doktoruma güveniyorum. İkinci kızım geliyor. Ablası Zehra nasipse buda Kübra olacak. Bakalım babamız itiraz etmezse.

Bu topikte kızlar az olduğu için daha değerli, Adıyla yaşasın inşallah:Saruboceq:

kızlar hepinizi oğulları kızları sağlıkla dünyaya gelsin allah hepimize süper harika güzel bir hamilelik geçirtsin.

Ne güzel dua etmişsin canımmm, Amiiin amin amin inşallaahhh:Saruboceq:

Ersasucum özelden msj attım ama eksik yazmışım.2li test olumlu,cinsiyet henüz belli değil,Ben 55 kiloyum,Kız olursa Asya, erkek olursa Ayaz.Herşey tamamdır inşallah çok öpüyorum.(cinsiyet benim ve etrafımdakilerin tahmini erkek, doktorun önceki haftalardaki tahmini kız:)

cnm biz ikili testi atlattık çok şükür 3 temmuz randevu meleğim büyüyor listedeki durumumu 3 temmuz randevu olarak değiştirirmisin tatlım bi müsait olduğun zaman sana zahmet

Ersasucum özelden msj attım ama eksik yazmışım.2li test olumlu,cinsiyet henüz belli değil,Ben 55 kiloyum,Kız olursa Asya, erkek olursa Ayaz.Herşey tamamdır inşallah çok öpüyorum.(cinsiyet benim ve etrafımdakilerin tahmini erkek, doktorun önceki haftalardaki tahmini kız:)

Canım tahmin sizinki olarak kalsın, isimleri ve kilonu yazdım. İnşallah hayırlısı olur. a.s.

cnm biz ikili testi atlattık çok şükür 3 temmuz randevu meleğim büyüyor listedeki durumumu 3 temmuz randevu olarak değiştirirmisin tatlım bi müsait olduğun zaman sana zahmet

Gizemli, kendiminkini de düzeltmemişim iyi mikaydirigubbakcemile3 İkimizinkini de güncelledim şimdi:lepi:

canım,, yeni bilgilerim ikilitest çıktı temiz çok şükür, 48 kilo olmuşum doktorun tahmini cinsiyet olarak erkek. 22 haziranda randevum var isim olarak da valla 3 tane var tuna, ayaz, görkem ama görkemde yoğunuz şu aralar.. bebişimin boyuda 6,5 cm öle yanii bu arada doktor doğum için en son 22 aralık dedi bebeğimde 14+1 oldu teyzesi...

Son düzenleme:
canım,, yeni bilgilerim ikilitest çıktı temiz çok şükür, 48 kilo olmuşum doktorun tahmini cinsiyet olarak erkek. 22 haziranda randevum var isim olarak da valla 3 tane var tuna, ayaz, görkem ama görkemde yoğunuz şu aralar.. bebişimin boyuda 6,5 cm öle yanii bu arada doktor doğum için en son 22 aralık dedi bebeğimde 14+1 oldu teyzesi...

Hayırlı olsun testiniz temiz çıkmış:lepi: Bebeğin adını netleştirin de ondan sonra yazayım adını, ben Görkem ve Tuna isimlerini beğendim bu aradavereliniortak
Yalnız tahmini doğum 22 Aralık olunca 13+1 oluyorsun, 14+1 olmuyorsun kafam karıştı:uhm: Acaba bir karışıklıkmı oldu kisempatiksalakcinni

Hayırlı olsun testiniz temiz çıkmış:lepi: Bebeğin adını netleştirin de ondan sonra yazayım adını, ben Görkem ve Tuna isimlerini beğendim bu aradavereliniortak
Yalnız tahmini doğum 22 Aralık olunca 13+1 oluyorsun, 14+1 olmuyorsun kafam karıştı:uhm: Acaba bir karışıklıkmı oldu kisempatiksalakcinni

valla canım bende anlayamadım zaten bebiş önde gidio ondan olabilir...haziranın 8inde gittim doktor 12+6 günlük dedi...şimdide 14+2 oldu önde gidiyo yanii...:KK1: en son doğum tarihi o canım ya..

X