Aralık 2010 Anneleri Listesi

beni listelerden çıkarın kızlar. benim bebeğim düştü malesef ....( 23.nisanda kaybettim bebeğimi
artık aralık annesi değilim....... hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah......

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..................

Güzelim bende bir önce ki bebeğimi kaybettim, seni çok iyi anlıyorum. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşturur inşallah.
Sevgilerimle,

ersasu canım listeye beni de eklermisin?
SAT:3 mart
tahmini doğum tarihi: 15 aralık
kilo: 62
kalbi pıt pıt atıyor bebişimin

herkesin adını yanına ticker da eklersen daha tatlı oluyor bence.ellerine sağlık canım..

Verdiğin eksiksiz bilgiler için teşekkürler :))) Ticker lar hazır!!
a.s. Baya uğraştım ama değdi, farklı bir listemiz oldu:lepi:

canım cok teşekkür ederim..ayrıca ticker larda cok güsel olmuşş cok uğrasmıssı cok saolalkisalkisalkis

gerçekten çok farklı olmuş listemiz, eline sağlık canım, kesinlikle etiketler çok şirin duruyo, ama seni baya uğraştırmış olmalı:)

liste gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık. ınşallah sona kadar liste bu şekilde gider eksilen olmaz. Allah sağ sağlim herkezin bebeğini kucağına almayı nasip ettsin.

ersasu cnm slm nasılsın?
teyzesi çok şükür kalp atışlarını duyduk meleğimin listeye yazarmısın cnm zahmet olmazsa.
darısı diğer arkadaşşların başına.

tatlım ellerine sağlık liste süper ötesi olmuş keşke bazı kişiler burnunu sokmasaydı da en baştan sende olsaydı liste bu hale gelmezdik opuyorumnanaktan

liste gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık. İnşallah sona kadar liste bu şekilde gider eksilen olmaz. Allah sağ sağlim herkezin bebeğini kucağına almayı nasip ettsin.

Teşekkür ederim safacım, amin güzel dualarına:Saruboceq:

ersasu cnm slm nasılsın?
teyzesi çok şükür kalp atışlarını duyduk meleğimin listeye yazarmısın cnm zahmet olmazsa.
darısı diğer arkadaşşların başına.

tatlım ellerine sağlık liste süper ötesi olmuş keşke bazı kişiler burnunu sokmasaydı da en baştan sende olsaydı liste bu hale gelmezdik opuyorumnanaktan

AşkMelegi, ekledim pıtpıtları maşallah :)) Ayrıca teşekkür ederim canıma.s., keşke listemiz ve topiğimiz bir arada olsaydı ama olamıyormuş malesef :/

ersasu benimde kalp atışları duyuldu zahmet olmassa eklermisin canım

Hemen ekliyorum, sen bilgilerini güncellemediğin için silmişim ama yeniden listeyede ekliyorum güzelim. kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyyyyyyy canım elelrine sağlık süper olmuş
bizim topiğin başında sen olduktan sonra diğerlerne fark atarız canım.
senin daha kimbilir ne süper fikirlerin vardır.
daha ne başlıklar açarsınnnn.
benimkine kalp koymuşsun.
yarın göreceğim pıt pıt atan bebişimin minik kalbine yaoruyorum bunu.
bu bi işaret galiba.
çok heyecanlıyım ya.

Teşekkür edeirm canıma.s., sahiden kalp gelmiş sana ne güzel bak yarın için rahat olsun :)))

arkadaşlar benide ekleyin listeye yaş 26 sat 25 şubat tahmini doğum tarihi 2 aralık ilk kilo 57 pıt pıt atıyor kalbi :)

Ekledim kardelen, hoşgeldin listemize, hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5

esracığım bilgilerim şu şekilde canım;
sat:24 mart 2010
tahmini doğum:29 aralık
kilo:65
kalp atışları duyuldu yaramazın.

slm arkadaşlar benide ekleyebilir misiniz ben geçen sene doğum yaptım 13 aylık bir kızım var bu sene yine hamileyim:)) yaşım 28 kilo 55 sat 21 mart tahmini doğum tarihi 26 aralık doktora yarın gideceğim şimdiden çok teşekkür ederim..bizleri çok güzel bir yolculuk bekliyor:))

Canım, ne mutlu sana yaa ikisini birden büyüteceksin inşallah Ekledim listeye hayırlı olsun, doktordan gelince de yaz bana emi?
Sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…