oglusumun pıpısını gorduk bızde allah hepımızın yavrularını bızlere bagıslasın opuyorummm
Amin canım, cümlemizinkini:Saruboceq:
canım merabalar, bugün ayrıntılı usg.ye girdik, herşey yolunda çok şükür.
minik oğluşumun adı baba-oğul baskısıyla mete olucak, ben de ısındım bu isme.
son kilom da 53.
Maşallah, yerim ben senin oğluşlarını, adıyla yaşasın inşallah:lepi:
merhabalar canım ayrıntılı usg girdim herşey yolunda allaha şükür kesin oğlum olacak ben de 60 kilo oldum sevgiler
Canım maşallah sevindim, erkekler çoğunlukta gidiyoruzyerimseniben
Kızlar ayrıntılı ultrasonum temiz bir daha 31 Ağustosta kardiak inceleme için randevum var.445 gr
olmuşuz cinsiyetimiz kesin kız adınıda Melike İpekopuyorumnanaktan koyacağım
Canım gözün aydın olsun, adıyla yaşasın maşallah, Kardiak inceleme nedir?
slm kızlar nasılsınız benim detaylıyı cuma günü kontrolüm var o zaman yapar galiba 20. haftada yapılıyodu değilmi
Allah a şükür iyi herkes, maşallah
Detaylı 20-24 haftaları arasında oluyor bildiğim kadarıyla.
slm benım detaylı cok sükür temiz cıktı...ersasu guncellermısın..
gözün aydın tatlım, maşallah. güncelledim:lepi:
Erasum selam annemdeyim pek giremiyorum 3lü testimiz temiz şükürler olsun.Ayrıntılımız içi gidince gün alıcam 22-23 falan o da yapılır inşallah öpüyorum :))
maşallah gözün aydın, çok şükür. bende öpüyorum tatlımkaydirigubbakcemile5
küçük preeeens,
dündü bizim ayrıntılı usg. çok şükür temiz. oğluma bi top arkadaşı geliyo...... bi sonraki randevu 1-2 eylül. şeker yüklemesi yapılacak. oğlumun ölçümleri haftası ile uyumlu. bu arada son kilo:62...isim yok henüz. kız olsaydı aklımda bi isim vardı ama erkek için hiçbir fikrim yok. sanırım doğana kadar da karar veremicez...
nihayet gösterdi demek ki sıpa, ay yerim ben onları maşallah:lepi: İsim konusunda bizde karar veremiyoruz, herşeyin hayırlısı olsunyerimseniben
canım benim 3lü temiz çıktı çok şükür.. oğluşumda kocaman ..haftaya ayrıntılı utrason var canım...bu arada canım kilda şuan 52,600
Maşallah maşallah, gözün aydın tatlım:lepi: