Aralık 2010 Anneleri Listesi

bende gittim kontrole ama pek birsey olmadı ellerini kapatmısdı göremedik cinsiyetini türkiyeye gelince kendi doktoruma gidecegim o zaman ogreniriz insallah...

ersasu cum nasılsın canım bizim 3lü test olumlu cok sukur,yazmıstın da sanırım sılınmıs...öpüyoruz...

bende gittim kontrole ama pek birsey olmadı ellerini kapatmısdı göremedik cinsiyetini türkiyeye gelince kendi doktoruma gidecegim o zaman ogreniriz insallah...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! yaa benimkide göstermezseeeeeeeeeeebilmiyorumkismile:bbo:-tatlicadiarzu-:1shok:

ersasu cum nasılsın canım bizim 3lü test olumlu cok sukur,yazmıstın da sanırım sılınmıs...öpüyoruz...

Evet canım, şimdi yeniden yazdım, sitede bir sorun vardı da bütün güncellemelerim silinmişti:sm_confused:

esrasu cnm 4lü test sonucumuz normal çıktı çok şükür..Bilginize..:1rolleyes:

Selamlarr bende aralık annesiyim.
Bebişim en geç 24 aralıkta aramıza katılacak ama malesef hala kendini göstermedi kız mı erkek mi henüz bilmiyoruz.:)

canım cumartesi kontrolümüz vardı bebişim kesin kızmış :ecrin_bebek: sağlık durumu gayet iyi bu arada benim kilom da 76,5 oldu. doktorumuz 2.düzey ultrason yaptırmamızı istedi 1 ay içinde.

Sat 4 mart
kilo 53
erkek ismi furkan düşünüyoruz
9 aralık doğum bekleniyor... Tahmini

Canım hoşgeldin listemize, ekledim ilk sayfaya bakarak eksik bilgilerini de güncellermisin canım?

esrasu cnm 4lü test sonucumuz normal çıktı çok şükür..Bilginize..:1rolleyes:

Allah a şükür, gözünüz aydın :lepi:

ersasucum listeye ekler misin lütfen:

ersasu'nun bebeği erkek. ismi de yusuf :)
kaydirigubbakcemile3 Canım benim yeni gördüm bunu harikasın:lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım cumartesi kontrolümüz vardı bebişim kesin kızmış :ecrin_bebek: sağlık durumu gayet iyi bu arada benim kilom da 76,5 oldu. doktorumuz 2.düzey ultrason yaptırmamızı istedi 1 ay içinde.

Allah hayırlı bir evlat etsin inşallah canım, güncelledim:lepi:

Detaylı usg de normal kusum :)

Maşallah çok sevindim:lepi:

Selamlarr bende aralık annesiyim.
Bebişim en geç 24 aralıkta aramıza katılacak ama malesef hala kendini göstermedi kız mı erkek mi henüz bilmiyoruz.:)

Selam canım, aramıza hoşgeldin.
Benimde tahmini doğum 24 Aralık:lepi: Bilgilerinde çok eksik var, ilk sayfadan bakıp kesin bilgilerini verirsen ekleyeyim seni de

tatlimmm güncellemissin cok sagol canim
melissa elamiz simdi egehan oldu..
detayli usgde temiz cikti cok sükür :Saruboceq:

Benimde detaylı usg 2 Ağustos dua edin iyi çıksın kızlar çok önemli benim için

merhaba ersasu
Bugün dr gittik.Üçlü testimiz normal çıktı.bebeğim iyimiş.Eh biraz uğraşlada nüfus kağıdının rengini belirledik.Mavi olacak adı kısmındada Ege yazacak inşallah. :Saruboceq:
detaylı usg ise Ağustos 10 gibi olur büyük ihtimal. Bide hbsag tsh neyse bunlar bunları yazmış istiyorum diye:uhm:

tatlimmm güncellemissin cok sagol canim
melissa elamiz simdi egehan oldu..
detayli usgde temiz cikti cok sükür :Saruboceq:

Gözün aydın canım:lepi:

detaylı usg 16 ağustos ta canım yazabilirsin.

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:

Benimde detaylı usg 2 Ağustos dua edin iyi çıksın kızlar çok önemli benim için

Sende kist vardı dimi, bende de varmış, dilerim çooooooooook güzel çıkar herşey:Saruboceq:

Maşallah minik oğluna, adıyla yaşasın inş! Sanırım onlar tiroid değerleri, bana da bakmışlardı. Umarım herşey yolundadır:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…