Aralık 2010 Anneleri Listesi

esrasu canım bende bugün gittim doktara nihayet cinsiyetini belirledik erkek olcak detaylı usg de 28 ağustosa inşl güncellersen sevinirim canım:emir_bebek:

merhabalar benide listeye eklerseniz çok sevinirim yaşım 31, sat 15 mart, ilk kilo 57, son kilo 62, tahmini doğ. tar. 20 aralık, 2li test normal çıktı 4lü test sonucunu bekliyorum cinsiyet %90 kız :))

esrasu canım benim üçlü testimin sonucuda olumlu çıktı şükürler olsun kilomda 65 olmuş güncellersen sevinirim....

esrasu canım benim üçlü testimin sonucuda olumlu çıktı şükürler olsun kilomda 65 olmuş güncellersen sevinirim....

Gözün aydın canım, çok sevindim. Güncelledim:lepi:

esrasu canım bende bugün gittim doktara nihayet cinsiyetini belirledik erkek olcak detaylı usg de 28 ağustosa inşl güncellersen sevinirim canım:emir_bebek:

Seninde gözün aydın, hayırlı bir evlat olur inşallah yavrun:Saruboceq:

merhabalar benide listeye eklerseniz çok sevinirim yaşım 31, sat 15 mart, ilk kilo 57, son kilo 62, tahmini doğ. tar. 20 aralık, 2li test normal çıktı 4lü test sonucunu bekliyorum cinsiyet %90 kız :))

Canım öncelikle eksiksiz bilgiler için tebrikler, aramıza hoş geldin ekledim listemize 60.sıradan girdin :lepi:

esrasu canım maşallah hızına yetişilmiyo hemende listeye eklemişin.allah herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşl:Saruboceq:

ersasu merhaba canım,
beni de listeye eklersen sevinirim.yaş 34,ilk kilo 49 son kilo 56,sat 11 mart,tahmini doğum 16 aralık,cinsiyet erkek,4 lü test olumlu
teşekkürler..

ben de bilgileri günceleyeyim :) 2 li testimiz normal çıktı diğer testleri yaptırmıcam. cinsiyetimiz kız çok şükür sağlımız yerinde p.tesi günü ayrıntılı ultrasyonumuz var 1 ay sonrada şeker yüklememiz yapılacak

ben de bilgileri günceleyeyim :) 2 li testimiz normal çıktı diğer testleri yaptırmıcam. cinsiyetimiz kız çok şükür sağlımız yerinde p.tesi günü ayrıntılı ultrasyonumuz var 1 ay sonrada şeker yüklememiz yapılacak

Güncelledim, hayırlı olsun minik kızın:lepi:

ersasu merhaba canım,
beni de listeye eklersen sevinirim.yaş 34,ilk kilo 49 son kilo 56,sat 11 mart,tahmini doğum 16 aralık,cinsiyet erkek,4 lü test olumlu
teşekkürler..

Ekledim listemize, eksiksiz bilgiler için tebrikler:lepi: Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin aramıza:lepi:

esrasu canım maşallah hızına yetişilmiyo hemende listeye eklemişin.allah herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşl:Saruboceq:

Saol canım, amiiiiiinnnnn:Saruboceq:

Çok uslu teyzesiii maşallah annesini hiçç uzmuyorr

Maşallah yavru kuşuna maşallah:nazar:

Kucukprens, merhaba canım..
guncellemeye benım oglusumuda eklermısın..:)
3 lu test sonucunu beklıyorum - p.tesı ayrıntılı ultrasona gırecegım..
tüm annelere sevgıler.. saglıklı gunler...

Kucukprens, merhaba canım..
guncellemeye benım oglusumuda eklermısın..:)
3 lu test sonucunu beklıyorum - p.tesı ayrıntılı ultrasona gırecegım..
tüm annelere sevgıler.. saglıklı gunler...

Ay maşallah minik oğluşuna :)) Ekledim listeye gözün aydın. İnşallah diğer testler de güzel çıkar.
sevgiler...

slm bizde dun gittik bebisi gorduk baya buyumus sipa :emir_bebek:

cinsiyetimiz artik kesin, oglus geliyo
3lu testimizde iyi cikmis yani yaklasik 13000'de bir ihtimal
24agustostada detayli usgmiz var

Küçükprensim benimde paşa bir oğluşum oluyor :)))) Kocaman olmuş teyzesi.Üçlü için kan verdim.Sonuç salı çıkıcak.Kilom 60 :)) Adımız mustafa tufan :)))

ersacım galiba senin ki erkek küçük prens olmuş gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bilgileri güncelliyim dedim kesin kızımız olacak ismi melike annesi 56 kilo 3 ağustosta detaylı usg randevumuz var. bizimle uğraştığın için teşekkür ederiz. sağlıcakla kal.

Küçükprensim benimde paşa bir oğluşum oluyor :)))) Kocaman olmuş teyzesi.Üçlü için kan verdim.Sonuç salı çıkıcak.Kilom 60 :)) Adımız mustafa tufan :)))

Maşallah senin oğluşuna, adıyla yaşasın inşallah:Saruboceq:

slm bizde dun gittik bebisi gorduk baya buyumus sipa :emir_bebek:

cinsiyetimiz artik kesin, oglus geliyo
3lu testimizde iyi cikmis yani yaklasik 13000'de bir ihtimal
24agustostada detayli usgmiz var

Maşallah ona da, gözün aydın 3 lü test için de, darısı detaylı usg ye inşallah:Saruboceq:

ersacım galiba senin ki erkek küçük prens olmuş gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bilgileri güncelliyim dedim kesin kızımız olacak ismi melike annesi 56 kilo 3 ağustosta detaylı usg randevumuz var. bizimle uğraştığın için teşekkür ederiz. sağlıcakla kal.

Amin canım cümlemize:Saruboceq:, bizimkisi erkekmiş hayırlı evlatlar olurlar inşallah:Saruboceq:
Seninde kızın hayırlı olsun, adı gibi Melike Melaike olsun! Ben teşekkür ederim canımmm, saolasın:lepi:

kızlar merhaba ben 20 haftalık hamileyim ayaklarım çok şişiyo sizdede böyle bi şikayet varmı merak ettim tuzlu filanda yemiyorum ama ayağıma terlik ayakkabı olmaz oldu yahuu :KK70:

kızlar merhaba ben 20 haftalık hamileyim ayaklarım çok şişiyo sizdede böyle bi şikayet varmı merak ettim tuzlu filanda yemiyorum ama ayağıma terlik ayakkabı olmaz oldu yahuu :KK70:

Benim ayakkabılarım oluyor, sabahları da sorunum yok ama çok gezdiğim günlerin akşamı acayip şişiyor ayaklarım:bbo:

Bu arada sohbet topiğimize yazarsan daha hızlı cevap alabilirsin tatlımyerimseniben

Sohbet topiğimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/351288-aralik-2010-anneleri-1361.html

canım merabalar, bugün ayrıntılı usg.ye girdik, herşey yolunda çok şükür.
minik oğluşumun adı baba-oğul baskısıyla mete olucak, ben de ısındım bu isme.
son kilom da 53.

merhabalar canım ayrıntılı usg girdim herşey yolunda allaha şükür kesin oğlum olacak ben de 60 kilo oldum sevgiler

X