- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.781
Kızlar 2-3 gündür kasık ağrım var ama uzun sürüyor baya batma filan değil regl olacak gibi.. hatta regl oldum sanıyorum hamile olduğumu düşünmüyorum erken regli mi olacağım acaba Hayıt tohumu içtim bat 14 Ocak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet belki de beni kötü etkileyecek bişey yaşıycaktım ya da kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım inanın bilemiyorum herkesin hakkkında hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebişlerimizAllahtan ümit kesilmez. Benim ablam 6 sene tedavi gördü en son aşılama yapmaya karar verildi. İlaçlarını kullandı aşılama randevusu olduğu gün doktorun acil işi çıkmış yurt dışına gitti. 2 hafta sonra ablam kontrole gittiğinde doğal yoldan hamile olduğunu öğrendi. Her olmayan işte bir hayır vardır. Allah bilir biz bilmeyiz
Kendi doktoruna git zaten 8 haftada kese görünüyor gitmişken keseye baktırırsın.Erken gitsen kese oluşmamışsa göremez. 13 de tekrar kan ver zaten direkt hamilesin diye aile hekimin bile söylerKızlar iyi akşamlar . Gebeliği ilk öğrendiğim ocağın 1 de adetim ya o gün ya ertesi gün ocağın 2 de olması gerekiyordu ayın birinde aşırı silikti 2. Gün biraz belirti 3. Gün biraz daha 3. Gün ilk sıra bulduğum kadın doğuma gittim ölçtürdük 187 çıktı beta . Kese gözükmedi rahimde kalınlaşma var dedi . Geç döllenmiş olabilir dedi . 2 günde bir kan ver dedi pazar günü verdim yani ayın 5 de 427 beta acil doktoru iyi güzel ilerleme dedi . Bende normalde muayene olduğum doktora sıra Ocak ayının 21 de bulabildim yani 2 hafta sonra bebek 8 haftalık olmuş olacak . Sizce geç mi olur ne yapmam gerekiyor. Kendi gittiğim doktor değilde herhangi birine gitsem olurmu acaba . Çevremde ki böyle öğrenen kişiler 2 hafta sonra gitmiş direk gidenler de adetinin çok geçtiği zaman öğrenmiş .
Bütün belirtilerim ve akıntım devam ediyor ama adet olacak hissi hala yok ama beta 2 / 3 falan da değildi kocamaaann bir SIFIR burdan da dönmez bee ne umutmuş benimki de. abla ben senden de umutluyum ya sanki buraya yazacaz hamileyizz diyeeAhhh bu umut peşimizi bırakmıyor bende 2 gün önce yerleşme kanaması mı yaşadım acaba diyorum o zaman kanda yükselmeye başlıyor
Bence hamile olabilirsin ben kalktım test yapmıştım seninki gibi tuttum bende bir şey çıkmadıYapmaz olaydım
merhaba en erken 14 gün yaparım test diye düşünüyorum öncesi iğne etkisi vs çıkar diye siz ne zaman oldunuz iğne bugün benim iğne günü hariç 6. günüm2 yumurtam gelişmişti canım ama biri 24 mm diğeri 14 mm gibi birşeydi ultrasonra baktığı gün vur hemen dedi. 3 gün üst üste ilşki; sonraki günler gün aşırı ilişki dedi canım
Hayır canım Bandırma'da
Ben de femara kullandım teste ne zaman başlamayı düşünüyorsun ilişkilerin nasıl oldu :))
Canım kendin gidip bi özel hastanede yada sağlık ocağında baktırsana amh. Sonra limit dışı çıkarsa sen uyarırsın doktorunu böyle böyle çıktı diye.
Kadın doğumcu yorumluyor zaten canım
Canım neden erken yapıyorsun. Bence Çarşamba yapalım aynı sabahAynıyız sanırım yarın sabah ilk idrarla yapıp bir daha yapmayacağım
Ooof of çok zor bu işlerBenim yumurtlama geç oldu biraz karıştı bence bu ay. 2 ocakta oldu silikleşme ovülasyonda
Başınız sağolsun canım test yapacak msn erkenden canım darbe nasıl oldu bu aradaKızlar yoktum yazamadım hiç buralara bat 6 gün kaldı cenazemiz vardı çok üzüldüm çok üzgündüm bebek yok gibi geliyor bana dün sadece kasığıma bi darbe yedim onun ağrısı oluyor onun dışında yok bir şey hayırlısı tabi
offf forumda dolaşırken canım çekti resmen ne bileyim. Çarşambaya kadar içim içimi yer artık yaptım ya. Yarın sabah yapacağım. 2 tane test kalacak. Onları da eşime vereceğim sakla bunları gözüm görmesin diyeceğimCanım neden erken yapıyorsun. Bence Çarşamba yapalım aynı sabah
Seni çok iyi anlıyorum beni de şeytan dürtüp duruyor yap diye. Ben antibiyotik içerik li krem sürüyordum eczacı gebelik oluşunca hemen bırak dediği için evde test olduğu halde aldım bol bol yaparım diye yakalarsam diye ama şimdi bu kaset testleri boşuna almış oldum eşim ilacı sürdürmüyor. Aslında ben de sürmek istemiyordum ama çok da takmamak istiyorum hayatımı engelliyor Yani bir nezle bile olsam parol bile içemiyorum korkum dan. Velhasıl kelam testleri boşa almış oldum bari almışken yapayım diyorum nasılsa eşimin haberi de yok. Olursa sürpriz olurofff forumda dolaşırken canım çekti resmen ne bileyim. Çarşambaya kadar içim içimi yer artık yaptım ya. Yarın sabah yapacağım. 2 tane test kalacak. Onları da eşime vereceğim sakla bunları gözüm görmesin diyeceğim
Ay yok batı bekleyemem kızz asla. Test varken yaparım. Çünkü negatif e alıstırıyorum kendimi daha iyi oluyor dıger turlu hele kı son 2 kala cok heeveslenyrm adet olursam o beni çok üzüyorÇok erken canm kendini tut ve bat ı bekle. Ben bekleyeceğim
Çarşamba 11. Günüm bende yaparım test alayımCanım neden erken yapıyorsun. Bence Çarşamba yapalım aynı sabah
Adet döngün kac gunde bir cnmKizlar ne diyorsunuz ? Ayiptir soylemesi bugun seffaf uzayan akıntım olunca bir bakmak istedim ovülasyon testi ile ama yaklasmis mi yumurtlama
Nerden aldin kuzu gebelik testimiEvet inanır mısın 10 tane labuquik testini 105 TL'ye aldım Şok oldum tarihi de güzel. Çok da güzel yorumlar var isteyen link bırakabilirim
Trendyol'dan aldım canım şimdi ben de araştırıyorum bakalım kaç gün kala öğrenmişler geçenlerde 8 gün kala öğrenen bile gördüm ama bir 6 gün kalsa daha iyi sanırımNerden aldin kuzu gebelik testimi