• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kısmet canım üzülme benimde gecen ay öyle oldu eşimden dolayı catlama günü birlikte olamadık hayırlısı dedim vardr Rabbimin bir bildigi rabbim dogru zamanda hayırlı evlat nasip etsin sakın bu şekilde dusunme
Amin inşallah çok istemek beni mahvediyor artık yoruyor bu kadar zor olduğunu hiç sanmıyprdum

Kizlar ne diyorsunuz ? Ayiptir soylemesi bugun seffaf uzayan akıntım olunca bir bakmak istedim ovülasyon testi ile ama yaklasmis mi yumurtlama

Eklentiler

• 20250106_173203.jpg
    20250106_173203.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar yoktum yazamadım hiç buralara bat 6 gün kaldı cenazemiz vardı çok üzüldüm çok üzgündüm bebek yok gibi geliyor bana dün sadece kasığıma bi darbe yedim onun ağrısı oluyor onun dışında yok bir şey hayırlısı tabi 🙏

Ama daha çok da varmış yaa. Bende 31 inde iğne vuruldum 11 i test yap dedi doktorum benim de bata 5 var.

Devlette acile gitmen gerekir çoğu acilde hormon çalışılmıyor. Ama özel sorgusuz sualsiz yapıyortesti

Erken gebelik testi değil ama sanıyorumki bunlar değil mi?
Yok yok değil canım erken gebeliklerim awox

Kızlarrr. Çatlamanın üstünden 5 gün geçti. Aşırı erken değil mi test için ? Dün yemek yedikten sonra kustum eşimin sigarası da aşırı kötü kokuyor burnuma. Başka hiçbir belirtim yok üşüttüm diye düşünüyorum ama kurt düştü içime 🥹🥹
Benim de 6. Günüm çatlamadan sonra, bugün akşam midemde bir yanma ve aşırı gaz oldu. Üşütmedir diye düşünüyorum ama aklım benimle oynuyor 😂😂😂

Benim de 6. Günüm çatlamadan sonra, bugün akşam midemde bir yanma ve aşırı gaz oldu. Üşütmedir diye düşünüyorum ama aklım benimle oynuyor 😂😂😂
Ya yemin ediyorum şeytan dürtüp duruyor. Olsa bile çıkmaz ki mantıklı düşününce ama yok aklım benim de oynuyor. Yanma bende de var bu arada son 2 3 gündür hem de çok. Ben tüp mideliyim ona bağlıyorum soğuk havadan midem hassaslaştı belki de. Ama afedersin 2 gündür meme uçlarım dimdik. Ağrı yok da ara ara tek tek sıcaklık vuruyor uçlarına. İnşallah hamişizdir 🥹🥹🥹

Back