• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar yaa sabah 9:30 da sağlık ocağında kan verdim hala e nabızda sonuç görünmüyor. Mesai dışında sonuç çıkmaz mı boşuna bakmayayımmmı? Yarın da cumartesi :110:

Aksine regl ağrılarım başladı her şeyi de unutmuşum doğum yapalı 6 sene olunca :KK64:
Gece filan duser kuzum veya yarin sabah 1saatte bir bak sen benim gecen gun gece 3,te dusmustu ta 😏

29 u ovulasyon testim baya pikti değerlendirdik. Adetime 10 gün var. Test yaptım negatif şimdi resmen adet olacakmışım gibi ağrı girdi karnımın altına. Adet olmama daha 10 gün var çok garip geldi ilk denememizdi. 26 yaşındayım adetlerim düzenli olur. Tekte tutturan var mı? Testte nefatif çıktı ama çok erken yapmış oldum. 10 gün kala böyle ağrı yaşayan oldu mu çok şaşırdım

Kızlar bana salak demezseniz bir şey soracağım benim bugün hafif bir midem bulandı reglim daha yeni bitti adetten bir gün önce ilişkimiz olmuştu ben kendimi kandırıyorum böyle bir şey mümkün değil demi

29 u ovulasyon testim baya pikti değerlendirdik. Adetime 10 gün var. Test yaptım negatif şimdi resmen adet olacakmışım gibi ağrı girdi karnımın altına. Adet olmama daha 10 gün var çok garip geldi ilk denememizdi. 26 yaşındayım adetlerim düzenli olur. Tekte tutturan var mı? Testte nefatif çıktı ama çok erken yapmış oldum. 10 gün kala böyle ağrı yaşayan oldu mu çok şaşırdım
Canim Bekle adet gününe kadar olabilir boyle agrilar Arada. en net sonucu gununde ôgrenirsin😘

Kızlar bana salak demezseniz bir şey soracağım benim bugün hafif bir midem bulandı reglim daha yeni bitti adetten bir gün önce ilişkimiz olmuştu ben kendimi kandırıyorum böyle bir şey mümkün değil demi
Ah benim evham perim yicem seni Başladi mi adet sonrasi sendromun 😊 Öyle bisey mümkün değil kuzum adetin bugun mu bitti😊

@Candy7777 Kuzu naptın son durumun ne??

Ben vuruldum canım 30 Aralıkta :) Sen ne zaman vuruldun ?

Ben geçen sene çekildim Narkozlu 6000 TL.

D denizadamasal Buralardasındır umarım BAT'ımı 13 Ocak olarak Ekler misin. SAT 17 Aralık

Ne zamandır buralarda değildim anca formun son sayfasına geldim. Hamile olanları tebrik ediyorum ve geri kalan hepimize şans diliyorum :))

BAT'ı 13 Ocak civari olan kimler var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :)
bende 31 aralıkta çatlama iğnesi oldum letu kullandım öncesi 😊 🫣

Back
X