• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Doktorum sen denemeye devam et diyip eve yolladı. Folik asit iç sadece dedi. Doktorun vermediği ilacı da içmek istemiyorum. Ha bi de progestan vermişti ama bebek gidince onu da bırak folik asit devam dedi
Progestanda bebegin tutunması için buda öyle cnm tek fark bebek yoksa rahimde catlayan yumurtayı gevikmeden adetle hemen atıyorsun

canım merhaba benim aşılama değil yumurta takibi canım bu ay ikinci ayım geçen ay iğne bulamamıştım yumurta çok büyüdü ve ben bu ay dr umuda değiştirdim ekstra bu ay çatlama iğneside oldum bu arada ikinci bebek için uğraşanlardanım bir evladım var Rabbim bağışlarsa eylül ayında gelişmeyen gebelikten kürtaj oldum hayırlısını diliyorum umarım güzel hayırlı haberler alırız 🤲🥰
Gecmis olsun canim kurtajin icin yumurta takibini inferlite bolumumu yapmisti kadin dogum doktorlari yapiyormu inşallah Rabbim gonlune gore versin🤗

Insallah canım elimden geleni yapiyorum valla yeter ki hersey duzelsin yeniden bebis olsun diye 🙏
Sen nasilsin canım eşin nasil ne dedi dr.lar bakamadim pek buraya yazdiysan
Moral olarak kötüyüz canım Adana'da tekrar biyopsi yapıldı işte haftaya çıkacak sonuçları artık sonucuna göre ileriliycrk bekliyoruz inşallah ordaki sonuçlar iyi gelir

Progestanda bebegin tutunması için buda öyle cnm tek fark bebek yoksa rahimde catlayan yumurtayı gevikmeden adetle hemen atıyorsun
Progestan ölü gibi yapmıştı beni ama ya. Gözümü açamıyordum sadece gece gündüz uyuyordum. Acaba yarın progestan içmeye başlasam mı. Evde kutu dolu kaldı. Bilemedim ki. Bebek tutmamışsa zararı olur mu

Progestan ölü gibi yapmıştı beni ama ya. Gözümü açamıyordum sadece gece gündüz uyuyordum. Acaba yarın progestan içmeye başlasam mı. Evde kutu dolu kaldı. Bilemedim ki. Bebek tutmamışsa zararı olur mu
Fitil olanı kullandı arkadaşım da hamile kaldı. Ama döllenme olursa ancak. Kı ben şöyle de düşündüm zaten saglksızsa progestan vs de dusmesnı engellemez sanki. Saglklysa da progestan gerek kalmadan tutunur 🤲🏼

Çok garip değil mi senin regli sökerken aynı zamanda bir digerinin bebeğinin tutunmasını sağlaması cesaret etsem mi acaba ya yumurtlama günlerinde problem yok da belli ki tutunmada sıkıntı yaşıyorum ben faydası olur mu acaba 🤷
Zaten genelde adet düzensizliği yaşayanlara veriyor doktor bende tekrsr şansımı denemk istedim genelde kullananlar hep 2 yada en geç 3 ayda hamile kalmış

Oyyy benim bu ay çok derdim oldu kısaca anlatmaya çalışayım ben 1 kasımda adet oldum 6 sında bitti daha sonra 1 aralıkda adet olmam gerekiyordu olmadım ayıda güzel değerlendirmiştim 30 kasımda iki damla pembe kan geldi sonra hasta olmadım. Ama ovü testlerimle ayın 9-10-11 nde yumurtlama oldu sonra 1 kasımdan sonra adet olmadım anlayacağın kanamadan da korktum doktora gittim bir sorun yok dendi eve geldim doğum kontrol hapı verdi almak istemedim burdan sağ olsun bir duphostan önerdi 24 ünde başladım 29 unda hasta oldum ama aralım ayınıda değerlendirdim öyle işte bu ay heralde ilaçtan kanamam çok koyuydu ha duğhostanda şey bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa adet oluyorsun bende bu ay belki sorun tutunmadır diye kullanacağım tutunma değilse de hasta olur yoluma bakarıö ay çok uzun oldu fnfnnf
Sen doktora sormadanmi kullaniyosun canim inşallah zarari olmz Recetesizmi aldin ilaci

Çok garip değil mi senin regli sökerken aynı zamanda bir digerinin bebeğinin tutunmasını sağlaması cesaret etsem mi acaba ya yumurtlama günlerinde problem yok da belli ki tutunmada sıkıntı yaşıyorum ben faydası olur mu acaba 🤷
Kanima girmeyin bende mi alsam ya doktr kontrolu olmdan da insan tedirgin oluyo ilac kullanmaya 😐

İnşallah peki doktorunuz nasıl ilişki önerdi benim doktorum iğneden sonraki gün değerlendirin daha sonra gün aşırı dedi birde ben iğneden bir gün öncede değerlendirdim🥰
bizim dr umuz 3 gün üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi 🫣😊 her dr farklı bir şey söylüyo bu ilişki meselesini 😁

Bana onu hamileyken vermişti doktorum kürtaj geçmisşimden ötürü düşük olmasın diye çalıyordum diyede gece iç demişti uyku yaptıgı için uyumadan önce içiyorduö gündüz sorun olmamıştı bende

Fitil olanı kullandı arkadaşım da hamile kaldı. Ama döllenme olursa ancak. Kı ben şöyle de düşündüm zaten saglksızsa progestan vs de dusmesnı engellemez sanki. Saglklysa da progestan gerek kalmadan tutunur 🤲🏼
Peki sence şansa mı bırakayım yoksa bu akşam başlayayım mı ? Başlarsam ne zaman bırakmam gerekir acaba ? Adet zamanı negatif görünce sanırım bırakmalıyım döllenme olmamışsa. İkinci kez gebelik testi pozitif çıktığında doktor hemen başlatmıştı progestana... şansa da bırakmak istemiyorum 2 ay üst üste pozitif gördüm sonuçta yani döllenmede sorun yok gibi

Back
X