• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalim
Ya canım onu reçetesiz alabiliyor muyuz Ben de kullanabilir miyim alayım yarın bir zararı var mı yok değil mi şimdi eşim doktordan duymadığın şeyleri alma diyebilir ama

Geçen ay göğüslerm çok ağrıdı zaten yumurtlama sonrası benim 5 gün falan uçları acıyor hala öyle bugün arkadaşım yanlışlıkla çarptı çığlık attım yani anlatamam size herkesin içinde ama geçen ay da bu kadar olmasa da ağrıdığı için kesin adet olacağım diyorum batma agrı oldu yani. Ben bir de boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum nedense

Geçen ay göğüslerm çok ağrıdı zaten yumurtlama sonrası benim 5 gün falan uçları acıyor hala öyle bugün arkadaşım yanlışlıkla çarptı çığlık attım yani anlatamam size herkesin içinde ama geçen ay da bu kadar olmasa da ağrıdığı için kesin adet olacağım diyorum batma agrı oldu yani. Ben bir de boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum nedense
Oyle dusunme dusunce duadir 😊

Merhaba arkadaşlar. benim sat 8 Kasımdı dün kan verdim beta 25.3 çıktı. Bugün gün boyunca alt karın bölgemde ağrı vardı. Az önce de pembe bir akıntı geldi. Doktora gitmek için erken diye düşünüp gitmemiştim. Sizce bir sıkıntı mı var gitmeli miyim?🥺
Sonucun ne oldu canım benimde şenini gibi oldu da

Kızlar yaa sabah 9:30 da sağlık ocağında kan verdim hala e nabızda sonuç görünmüyor. Mesai dışında sonuç çıkmaz mı boşuna bakmayayımmmı? Yarın da cumartesi :110:

Aksine regl ağrılarım başladı her şeyi de unutmuşum doğum yapalı 6 sene olunca :KK64:

Back
X