- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.881
Gecikmen oldumu kuzumGenel olarak ağrıyor ama gebelikte anladığım kadarıyla benim yine olmadı demek bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikmen oldumu kuzumGenel olarak ağrıyor ama gebelikte anladığım kadarıyla benim yine olmadı demek bu ay
Normalde olmuyorsa olabilirBenim bir kez olduğunu hatırlıyorum göğüs ucu ağrısını kıyafet dokununca acıyordu ama gebelik düşünmüyordum ve regl oldum regl ağrın daha ağır olmuştu kimyasal gebeliği öğrenince acaba anlamamış olabilir miyim o zamanlar demiştim
Beta Değerin kaçtı canım senin . Sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam bacıkolarım nasılsınız ?
Biz bugün keseyi gördük 4+5 2 hafta sonra mercimeğin kalbini dinlemeye gideceğiz.
Ya canım onu reçetesiz alabiliyor muyuz Ben de kullanabilir miyim alayım yarın bir zararı var mı yok değil mi şimdi eşim doktordan duymadığın şeyleri alma diyebilir amaBende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalim
Yerleşme kanaması adete 1 hafta kala sürede olur canım genelde. Bu kadar erken olmazBilmiyorum ya öylesine bir de bu ay çok garip oldu üstüne lekelenme olunca yapmak istedim
Geçen ay göğüslerm çok ağrıdı zaten yumurtlama sonrası benim 5 gün falan uçları acıyor hala öyle bugün arkadaşım yanlışlıkla çarptı çığlık attım yani anlatamam size herkesin içinde ama geçen ay da bu kadar olmasa da ağrıdığı için kesin adet olacağım diyorum batma agrı oldu yani. Ben bir de boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum nedenseAnladim kuzum
Ya inanmıyorum Ne çabuk 5 hafta olacaksınız kıyamam maşallah bize de çok dua et kuzum hayırlısıyla kalbini de dinlediğin gün gelsinSelam bacıkolarım nasılsınız ?
Biz bugün keseyi gördük 4+5 2 hafta sonra mercimeğin kalbini dinlemeye gideceğiz.
Canım incir faydalı ama çok fazla yiyince de çatlaması zorlaşmasın aynı zamanda havuç falan ye istersen hepsi birden olgunlaşıp kiste dönmesinBende 5 gundur çörek otu kürü ne basladim hergun bi tanede İncir kurusu yiyorum.faydasi olur inşallah
Oyle dusunme dusunce duadirGeçen ay göğüslerm çok ağrıdı zaten yumurtlama sonrası benim 5 gün falan uçları acıyor hala öyle bugün arkadaşım yanlışlıkla çarptı çığlık attım yani anlatamam size herkesin içinde ama geçen ay da bu kadar olmasa da ağrıdığı için kesin adet olacağım diyorum batma agrı oldu yani. Ben bir de boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum nedense
Ya benim her ay olur ağrı herkeste olmuyor muGenel olarak ağrıyor ama gebelikte anladığım kadarıyla benim yine olmadı demek bu ay
Ama olsun da geç öğrenelim bişey olmazBu gidişle bende ôyle olurum
Aynen oyle Eskiden koyde yasiyormuş annelerimiz nasil anliyordu acaba gebe oldugunuAma olsun da geç öğrenelim bişey olmaz
2 gün var reglime arada kasık ağrısından başka belirti de yokGecikmen oldumu kuzum
Evet ilk kez o zaman olmuştu bilmeden geçirdim mi acaba dedimNormalde olmuyorsa olabilir
Sonucun ne oldu canım benimde şenini gibi oldu daMerhaba arkadaşlar. benim sat 8 Kasımdı dün kan verdim beta 25.3 çıktı. Bugün gün boyunca alt karın bölgemde ağrı vardı. Az önce de pembe bir akıntı geldi. Doktora gitmek için erken diye düşünüp gitmemiştim. Sizce bir sıkıntı mı var gitmeli miyim?
Benim göğüsler arada ağrır arada hiç ağrımaz o yüzden belirti yaşayıp yaşamadığımı anlayamıyorumYa benim her ay olur ağrı herkeste olmuyor mu
Gecikince test yaprsin kuzum belki regl belirtisidr hayirlisi inşallah gebeliktir2 gün var reglime arada kasık ağrısından başka belirti de yok
O zmaan sadece corek otu kurunemi devam etsem 5gun daha devam edip birakirim ztn 10gunden fzla zarari olabilirCanım incir faydalı ama çok fazla yiyince de çatlaması zorlaşmasın aynı zamanda havuç falan ye istersen hepsi birden olgunlaşıp kiste dönmesin
İnşallah canım teşekkür ederimGecikince test yaprsin kuzum belki regl belirtisidr hayirlisi inşallah gebeliktir