• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bekliyoruz Adana'daki biyopsi sonucunu canım eşim günüm 1 gün geçince umutlanmis baya hamilesin sanmıştım dedi üzüldü baktım adet oldum diyince oyuzden biran önce inşallah onunda müjdesini verebilirim ona
Ah canım rabbim şifa versin inşallah bu ay olacak dualarımız sizinle. Gönlüne umut tomurcugu gelsin eşinin de karanlık anınızda ışık olsun bu ay bebeğiniz😍

Kızlarrr. Üç aylık evliyim iki aydır çocuk istiyoruz:) Adet tarihlerim düzenlidir. Bu ay yumurtlamamın olduğu günü ve öncesini değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra şiddetli bel ağrılarım başladı iki üç gün sürdü ama çok ayakta kaldığım günlerdi ona bağladım. Sonrasında bir gün göğsüme şiddetli bir ağrı girdi koltuk altıma doğru hatta kalp krizi falan mı geçiricem diye korktum. Ara ara kasıklarımda batma da oluyor. Her gece 2-3 defa tuvalete kalkıyorum. Son iki gündür de sürekli ağzıma bişeyler atma isteği oluyordu bugün o yok. Göğüsümde bu sabahta sızlama oldu içten bi sızı ağrı giriyor. Aynı zamanda yumurtlama gününden beri her gün olmasa da iki günde bir falan şeffaf akıntım geliyor ilk iki gün şeffaf ve beyaz karışıktı bugün akıntım da yok. Hamile olabilir miyimm??
Adetime 5 gün var

Evet 21. Gün işte demiştim ya 35 eksi 21 akıntım oldu demiştin. Sen batma vs hıssettfnde yap istersen. Vucut ısını kontrol edeblrsin en düşük Ken ısı pik oluyor lh testi. Benm kol altı 36dan 35.7ye düştü pikte ve catlamada. Sonra hop 36.2 :) dil altı da 36.3den 36.5ve bugun 36.6
Genelde bi taraftami batma oluyor kuzu

Ah canım rabbim şifa versin inşallah bu ay olacak dualarımız sizinle. Gönlüne umut tomurcugu gelsin eşinin de karanlık anınızda ışık olsun bu ay bebeğiniz😍
Ayy canım benim inşaallah bu ay okadar istyorumki bu haberi almayı anlatamam rabbim sesimizi duyarda kabul olur inşallah 🙏🏻 işte haftaya sonuçları çıkacak benim yumurtlamada haftaya cumartesi pazar pazartesi günü inşallah değerlendirebiliriz bu ay bir sorun çıkmazsa

Ayy canım benim inşaallah bu ay okadar istyorumki bu haberi almayı anlatamam rabbim sesimizi duyarda kabul olur inşallah 🙏🏻 işte haftaya sonuçları çıkacak benim yumurtlamada haftaya cumartesi pazar pazartesi günü inşallah değerlendirebiliriz bu ay bir sorun çıkmazsa
Ben kızıma hamile kaldığıma testere dişli aslan pençesi içmiştim kızlar bu sefer de hep yapayım diyorum yapmıyorum Ama o zaman 2 ay öncesinde sürekli gecikiyordum kiste dönmüştü hormonları düzenliyor az olanı çıkartıyor çok olanı indiriyor diye ve o bitkiyi kullandığım ay Allah'ın izniyle bitki vesilesiyle kaldım. Bi arastır ıstersen

Ben kızıma hamile kaldığıma testere dişli aslan pençesi içmiştim kızlar bu sefer de hep yapayım diyorum yapmıyorum Ama o zaman 2 ay öncesinde sürekli gecikiyordum kiste dönmüştü hormonları düzenliyor az olanı çıkartıyor çok olanı indiriyor diye ve o bitkiyi kullandığım ay Allah'ın izniyle bitki vesilesiyle kaldım. Bi arastır ıstersen
Bende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalim

Ya ben cok muayene oldum alttan ve Utrasnla olsa doktor soylerdi degilmi benimde adetlerim cok duzensiz
Görünmeyebilirde.Bazen çok gizli oluyor kist durumu.Tek önerim sağlıklı beslenme paketli gıdaları hayattan çıkarma ve düzenli egzersiz.Cok ağır bir durum yoksa bunların acamayacagi kapı yok Allah'ın iziniyle

Görünmeyebilirde.Bazen çok gizli oluyor kist durumu.Tek önerim sağlıklı beslenme paketli gıdaları hayattan çıkarma ve düzenli egzersiz.Cok ağır bir durum yoksa bunların acamayacagi kapı yok Allah'ın iziniyle
anladim kuzum duzensz adet olincada insan stres oluyor gebelik olsa bile anlamycz bu gidisle😏

Bende 5 gundur çörek otu kürü ne basladim hergun bi tanede İncir kurusu yiyorum.faydasi olur inşallah

Aaaa aynı ben ilk gebeliğimde de yegane belirtimdi göğüs ucu ağrısı. O ağrı oldu mu kesin diyorum kimyasal gebeliğimde de olmuştu
Benim bir kez olduğunu hatırlıyorum göğüs ucu ağrısını kıyafet dokununca acıyordu ama gebelik düşünmüyordum ve regl oldum regl ağrın daha ağır olmuştu kimyasal gebeliği öğrenince acaba anlamamış olabilir miyim o zamanlar demiştim😕

Back
X