• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

29araliktami olmuştn bende 30aralikta oldum
Gunlerimiz ayni hemen hemen benim yarin btcek🤗İnşallah ocak ayi bize iyi gelir sen ovulasyon takibi yapiyormusun
Tüm ay yapmayacağım yumurtlamamı anlıyorum akıntım sızım oluyır sadece çatlamyı görmek için 3-4 gün yapacağım onun dışında incir kürünü yiyorum bir de çatlamadan sonra duphostan kullanacağım ama eşim uzaktan yumurtlama günü gelir mi bilmiyorum

Kaç tane yumurtam gelişti bende 25 Aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum 🥰
solda 1 tane 19 mm 1 tanede 15-16 mm arası vardı ama biz 19 u kaçırmamak için 15-16 mm büyümesini beklemedik diğeri kistleşmesin diye 31 aralıkta oldum iğnemi sağdada 2-3 tane vardı ama onlar minikti önemsiz bunlar dedi yani olgun olarak 1 yumurtam vardı canım senin kaç yumurtan oldu 🥰

Tüm ay yapmayacağım yumurtlamamı anlıyorum akıntım sızım oluyır sadece çatlamyı görmek için 3-4 gün yapacağım onun dışında incir kürünü yiyorum bir de çatlamadan sonra duphostan kullanacağım ama eşim uzaktan yumurtlama günü gelir mi bilmiyorum
Duphostan ne için canim
Sen gecen ay yumurtlaman adetin kacinci gunu olmustu benim 12gun olmustu seninde bu ay baya gecikmen olmustu galiba

Amin canim inşallah düşük yasamayiz bir daha.. saglikla hamile kalip saglikla kucagimiza aliriz. Sen pihtilasma testi genetik test fln yaptirdin mi kac haftalikti kaybın. Ayrica cok sagol canim🌸
Yok canım yaptırmadım doktor istemedi, 6 haftalıktı. Regl oldum gibi. Pembe kanama başladı az az. Devamı da gelir herhalde

solda 1 tane 19 mm 1 tanede 15-16 mm arası vardı ama biz 19 u kaçırmamak için 15-16 mm büyümesini beklemedik diğeri kistleşmesin diye 31 aralıkta oldum iğnemi sağdada 2-3 tane vardı ama onlar minikti önemsiz bunlar dedi yani olgun olarak 1 yumurtam vardı canım senin kaç yumurtan oldu 🥰
Kizlar direk aşilamaya mi başladiniz oncesinde
yumurta çatlatma ignesi kullandinizmi bide devlt hastnesindmi yaptrdnz aşilama

Kizlar direk aşilamaya mi başladiniz oncesinde
yumurta çatlatma ignesi kullandinizmi bide devlt hastnesindmi yaptrdnz aşilama
canım merhaba benim aşılama değil yumurta takibi canım bu ay ikinci ayım geçen ay iğne bulamamıştım yumurta çok büyüdü ve ben bu ay dr umuda değiştirdim ekstra bu ay çatlama iğneside oldum bu arada ikinci bebek için uğraşanlardanım bir evladım var Rabbim bağışlarsa eylül ayında gelişmeyen gebelikten kürtaj oldum hayırlısını diliyorum umarım güzel hayırlı haberler alırız 🤲🥰

Duphostan ne için canim
Sen gecen ay yumurtlaman adetin kacinci gunu olmustu benim 12gun olmustu seninde bu ay baya gecikmen olmustu galiba
Oyyy benim bu ay çok derdim oldu kısaca anlatmaya çalışayım ben 1 kasımda adet oldum 6 sında bitti daha sonra 1 aralıkda adet olmam gerekiyordu olmadım ayıda güzel değerlendirmiştim 30 kasımda iki damla pembe kan geldi sonra hasta olmadım. Ama ovü testlerimle ayın 9-10-11 nde yumurtlama oldu sonra 1 kasımdan sonra adet olmadım anlayacağın kanamadan da korktum doktora gittim bir sorun yok dendi eve geldim doğum kontrol hapı verdi almak istemedim burdan sağ olsun bir duphostan önerdi 24 ünde başladım 29 unda hasta oldum ama aralım ayınıda değerlendirdim öyle işte bu ay heralde ilaçtan kanamam çok koyuydu ha duğhostanda şey bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa adet oluyorsun bende bu ay belki sorun tutunmadır diye kullanacağım tutunma değilse de hasta olur yoluma bakarıö ay çok uzun oldu fnfnnf

Kızlar duphastonu neye dayanarak kullanıyosunuz hangi günlerde ne zman başlayıp ne zaman bırakıyosunuz tam olarak faydası nedir ?
Balım ben duphostanı adet olmak için kullandım ama bir doktor önerisi falan değildi 50 gün hasta olmadım günde iki tane aldım normalde bir tane alınmalı ama benim karnım vs çok şişmişti artık 5 gün içinde de regl oldum eğer ki bebek olsaydı da onun da tutunmasını sağlıyormuş çünkü içindeki kağıtta düşük tehlikesi olan kadınlar içindr kullanıldığı yazıyordu

Ya canım onu reçetesiz alabiliyor muyuz Ben de kullanabilir miyim alayım yarın bir zararı var mı yok değil mi şimdi eşim doktordan duymadığın şeyleri alma diyebilir ama
Yok cnm yumurtlamadan sonra içiyorsun adete 10 gün kala döllenme olduysa bebegin tutunmasını destekliyor yoksada adet görüyorsun hap bitince ben oğluma hamileyken içmiştim hap bitmeden hamile olduğumu öğrenmiştm reçetesiz 400 fiyatı receteli 150 filandı galiba nternettende araştır istersen banada doktor vermedi ben kendim kullnmıştım şimdide kendi kafama göre aldım inşallah tekrar nasip olur

Balım ben duphostanı adet olmak için kullandım ama bir doktor önerisi falan değildi 50 gün hasta olmadım günde iki tane aldım normalde bir tane alınmalı ama benim karnım vs çok şişmişti artık 5 gün içinde de regl oldum eğer ki bebek olsaydı da onun da tutunmasını sağlıyormuş çünkü içindeki kağıtta düşük tehlikesi olan kadınlar içindr kullanıldığı yazıyordu
Çok garip değil mi senin regli sökerken aynı zamanda bir digerinin bebeğinin tutunmasını sağlaması cesaret etsem mi acaba ya yumurtlama günlerinde problem yok da belli ki tutunmada sıkıntı yaşıyorum ben faydası olur mu acaba 🤷

Benimde solda 23mm iki tane de sağda 19 mm ilk tedavim inşallah bu ay olur🥰🌸

Yok canım yaptırmadım doktor istemedi, 6 haftalıktı. Regl oldum gibi. Pembe kanama başladı az az. Devamı da gelir herhalde
Anladim canim hakkımızda hayırlısı inşallah en kisa zamanda hamile olalim hepimizden de güzel haberler gelir inşallah 🙏
Ne kadar gecti uzerinden kaybinizin

Back
X