- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.841
Deneyin inşallah olur canm1 gün birliktelik , 1 gün boş .birde öyle deneyim diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyin inşallah olur canm1 gün birliktelik , 1 gün boş .birde öyle deneyim diyorum
Bilmiyorumki Ya Hesap aktif gorunuyorSanırım kapattı hesabı konuyu biri devir alamaz mi
Tamam canım devam ederim yapmayaİşte dediğim buydu canım fark etti sen değerlendir pik olmuş bence sabah yine yap ama test
Kuzum benim de gecen ay oyle oldu gogus uclarim agrimzdi gosguslerim şiserdi adete yakin amw hic uclari acimazdi adetim 10gun filan gecikti psikolojik cogu belirti .Kızlar reglime 2 gün var sol kasığıma ağrı girip çıkıyor regl olcakmışım gibi ağrım da vardı bugün. Henüz leke falan yok. Göğüs ağrım da hiç yok burda görüyorum belirtilerden biri göğüs ucunun dokunamayacak seviyede olması. Hayır bu belirti ben de olmadı diyen var mıydı ya yani siz de veya etrafınızda falan illa oluyor mu bu göğüs ağrısı? Ben regl yaklaşınca da bazen ağrır bazen ağrımaz zaten
Bat ne zaman?Yok ya kimyasal olduğunu düşünmüyorum çünkü adetime daha çok var büyük ihtimal yalancı pozitifdi
18 ocakBat ne zaman?
Benm yarın 7 kalıyor labo testte var başlasammıBen 7 kala başlayacağım laboquıck 7 kala da çıkarıyormuş.
Ooo neden bu kadar erken yaptın?18 ocak
Enson öyle mesaj yazmıştı ama bilemedimBilmiyorumki Ya Hesap aktif gorunuyor
Göğüs uçlarım acımıyorsa yine kalamadım demekki diyorum her seferinde regl olucam sanırım yineKuzum benim de gecen ay oyle oldu gogus uclarim agrimzdi gosguslerim şiserdi adete yakin amw hic uclari acimazdi adetim 10gun filan gecikti psikolojik cogu belirti .
Bilmiyorum ya öylesine bir de bu ay çok garip oldu üstüne lekelenme olunca yapmak istedimOoo neden bu kadar erken yaptın?
Bence çok erken cnm 4 gün kala yap en azindanBenm yarın 7 kalıyor labo testte var başlasammı
Aaaa aynı ben ilk gebeliğimde de yegane belirtimdi göğüs ucu ağrısı. O ağrı oldu mu kesin diyorum kimyasal gebeliğimde de olmuştuGöğüs uçlarım acımıyorsa yine kalamadım demekki diyorum her seferinde regl olucam sanırım yine
Bakar tabi ben adetli iken gittimde bna en sonra sağdan kalite yumurta oluşmaya başlamış demişti mesela sen sor mutlaka baksınYa kizlar benim yumurtlama ovulasyona gore 12.gun olmuştu Bende ayin 10unda adet duzenszligi icin doktra gdicem tam 12.gunune denk geliyor gun doktora rica etsem yumurtlama varmi hocam desem alttn muayene ile veya utrasonla bakarmi ?
İnşallah canım , senindeDeneyin inşallah olur canm
Canım içinden nasl gelirse. Ben negatif görünce adeti beklyrm o pskolojı dha guzel benm ıcn. Ama 7 kala cok uç bir tarıh 7 kala cıkmayana üzülmemek lazım. Testleri sipariş ettiğimde antibiyotik li sivilce kremi sürüyordum bakmak ıcn ama eşim kullandırtmıyor ben de baktım gebelkte anomali yapablrmiş şokkk oldum testleri boşa almıs oldum. Evde vardı 3 tane awox ztenBenm yarın 7 kalıyor labo testte var başlasammı
Evetttt kuzuumAdete 7gun kalami bebegim
Gogus uclari agrisi gebelik yoksada olabiliyor kuzum gecen ay bi kac gun agridi sdyen bile tkmamistm evde dusunGöğüs uçlarım acımıyorsa yine kalamadım demekki diyorum her seferinde regl olucam sanırım yine
Evet 21. Gün işte demiştim ya 35 eksi 21 akıntım oldu demiştin. Sen batma vs hıssettfnde yap istersen. Vucut ısını kontrol edeblrsin en düşük Ken ısı pik oluyor lh testi. Benm kol altı 36dan 35.7ye düştü pikte ve catlamada. Sonra hop 36.2 :) dil altı da 36.3den 36.5ve bugun 36.6Kasiklarimdami kuzum
Bide gecen ay iki kez beyaz uzayan akintim olmustu iki kere yumurtluyor olabilirmiyim