- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.821
Bekliyoruz Adana'daki biyopsi sonucunu canım eşim günüm 1 gün geçince umutlanmis baya hamilesin sanmıştım dedi üzüldü baktım adet oldum diyince oyuzden biran önce inşallah onunda müjdesini verebilirim ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoruz Adana'daki biyopsi sonucunu canım eşim günüm 1 gün geçince umutlanmis baya hamilesin sanmıştım dedi üzüldü baktım adet oldum diyince oyuzden biran önce inşallah onunda müjdesini verebilirim ona
Benim kürtaj kanamam 40 gün sürmüştü dogumdaki lohusalık ta 50 günde bittimisti senin kaç gün geçti bence kullan duphastonu ki adet düzene binsin canım bugün bende aldım yumurtlamadan sonra kullnmaya basliycamKizlar bugun kürtaj sonrasi kanamam gecmedigi icin dr.a gittim. Bi azalip bi artan bazen pembe gelen lekelenmeler seklinde de ilerliyordu. Aklimin köşesinde acaba mi diye bir düşündüm belki tuttu mu bebis diye ama kan sonucumda kocaman bir negatif çıktı. Böylece umutlarim ihtimallerim bir anda silindi.
Dr kanamami kessin diye duphaston verdi kizlar. Bu sebeple kullanan oldu mu hic duphastonu ?
Kuzu benim 12 gün kanamam sürüp bitti kürtaj sonrasi bi 15 gun falan kanamasizdi. Sonra yeniden basladi tam kurtajdan 1 ay sonra ve ortalama 20 güne yaklasti bir kanama oluyor bir lekelenme oluyor bir pembe bir kirmizi bu sekilde sürüyor günlerdir. Artik dr.a gittim bugun. O da kanlara bakip duphaston ve antibiyotik verdi. Muhtemelen benimde kürtaj kaynaklidir diye düşünüyorum.Benim kürtaj kanamam 40 gün sürmüştü dogumdaki lohusalık ta 50 günde bittimisti senin kaç gün geçti bence kullan duphastonu ki adet düzene binsin canım bugün bende aldım yumurtlamadan sonra kullnmaya basliycam
Nerden yaptiniz bende bulamadımBuldum yaptim supersin canim tesekkurler
Sabahı değerlendirdik pazar günü ancak olabilir kaçırmış oluyor muyuz peki?Pik olmuş
Aynen cnm sen dediği gibi düzenli kullan toparlar hemenKuzu benim 12 gün kanamam sürüp bitti kürtaj sonrasi bi 15 gun falan kanamasizdi. Sonra yeniden basladi tam kurtajdan 1 ay sonra ve ortalama 20 güne yaklasti bir kanama oluyor bir lekelenme oluyor bir pembe bir kirmizi bu sekilde sürüyor günlerdir. Artik dr.a gittim bugun. O da kanlara bakip duphaston ve antibiyotik verdi. Muhtemelen benimde kürtaj kaynaklidir diye düşünüyorum.
Benim 2-3 gün öncesi başlıyor akıntım , çatlama gördüğümde de kasıklarımda ağrı vardı , evet o yüzden kendimi gözlemleyip takip etmeyi düşünüyorum ya da 10. Günden itibaren 1 gün arayla ilişki şeklindeYunmurtlama oldugu gunmu akintin oluyor canim ovulasyon testleride cok pahali ya
Profilinz ustune tiklayin Forum seceneklerine girin asos mavisi yapin kaydet e basinNerden yaptiniz bende bulamadım
Yaptım şimdi bdum canm bir düzeliyor bir geri uzuyor anlamadım kiProfilinz ustune tiklayin Forum seceneklerine girin asos mavisi yapin kaydet e basin
2gun birliktelik bir gun boş seklindemiBenim 2-3 gün öncesi başlıyor akıntım , çatlama gördüğümde de kasıklarımda ağrı vardı , evet o yüzden kendimi gözlemleyip takip etmeyi düşünüyorum ya da 10. Günden itibaren 1 gün arayla ilişki şeklinde
Bat 3 Şubat diyelim ya da. Ama Şubat ayına burdan mı devam edeceğiz ?Ben regl oldum sat 3 ocak bat 5 şubat D denizadamasal
İşte dediğim buydu canım fark etti sen değerlendir pik olmuş bence sabah yine yap ama testYarım saat önce tekrar yaptım en alttaki test canım
Guncellemeden sonra kotu olduYaptım şimdi bdum canm bir düzeliyor bir geri uzuyor anlamadım ki
1 gün birliktelik , 1 gün boş .birde öyle deneyim diyorum2gun birliktelik bir gun boş seklindemi
Sanırım kapattı hesabı konuyu biri devir alamaz miKizlar listede adiniz ve sat bat tarihiniz yaziyormu sizin benim gozukmuyor silindimi acaba ?
Bence kaçırmış sayılmazsın bugün olmuş sonuçta ama çatlamayı da takip et inşallah değerlendirebilirsinSabahı değerlendirdik pazar günü ancak olabilir kaçırmış oluyor muyuz peki?
Bu yüzden duphaston aldım ben belki sorun tutunmadir diyeKızlar takvime göre 1 ocak yumurtlama günümdü. 31 1 ve 2sini değerlendirdik. Bundan sonra da 2 günde bir değerlendirmeyi planlıyorum. Peki diyelim ki döllenme olursa tutunması için tavsiyesi olan var mı? Döllenme değil de tutunmada sorun yaşıyor gibiyim ben