• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kizlar bugun kürtaj sonrasi kanamam gecmedigi icin dr.a gittim. Bi azalip bi artan bazen pembe gelen lekelenmeler seklinde de ilerliyordu. Aklimin köşesinde acaba mi diye bir düşündüm belki tuttu mu bebis diye ama kan sonucumda kocaman bir negatif çıktı. Böylece umutlarim ihtimallerim bir anda silindi.

Dr kanamami kessin diye duphaston verdi kizlar. Bu sebeple kullanan oldu mu hic duphastonu ?
Benim kürtaj kanamam 40 gün sürmüştü dogumdaki lohusalık ta 50 günde bittimisti senin kaç gün geçti bence kullan duphastonu ki adet düzene binsin canım bugün bende aldım yumurtlamadan sonra kullnmaya basliycam

Benim kürtaj kanamam 40 gün sürmüştü dogumdaki lohusalık ta 50 günde bittimisti senin kaç gün geçti bence kullan duphastonu ki adet düzene binsin canım bugün bende aldım yumurtlamadan sonra kullnmaya basliycam
Kuzu benim 12 gün kanamam sürüp bitti kürtaj sonrasi bi 15 gun falan kanamasizdi. Sonra yeniden basladi tam kurtajdan 1 ay sonra ve ortalama 20 güne yaklasti bir kanama oluyor bir lekelenme oluyor bir pembe bir kirmizi bu sekilde sürüyor günlerdir. Artik dr.a gittim bugun. O da kanlara bakip duphaston ve antibiyotik verdi. Muhtemelen benimde kürtaj kaynaklidir diye düşünüyorum.

Kuzu benim 12 gün kanamam sürüp bitti kürtaj sonrasi bi 15 gun falan kanamasizdi. Sonra yeniden basladi tam kurtajdan 1 ay sonra ve ortalama 20 güne yaklasti bir kanama oluyor bir lekelenme oluyor bir pembe bir kirmizi bu sekilde sürüyor günlerdir. Artik dr.a gittim bugun. O da kanlara bakip duphaston ve antibiyotik verdi. Muhtemelen benimde kürtaj kaynaklidir diye düşünüyorum.
Aynen cnm sen dediği gibi düzenli kullan toparlar hemen

Yunmurtlama oldugu gunmu akintin oluyor canim ovulasyon testleride cok pahali ya
Benim 2-3 gün öncesi başlıyor akıntım , çatlama gördüğümde de kasıklarımda ağrı vardı , evet o yüzden kendimi gözlemleyip takip etmeyi düşünüyorum ya da 10. Günden itibaren 1 gün arayla ilişki şeklinde 😊

Kızlar takvime göre 1 ocak yumurtlama günümdü. 31 1 ve 2sini değerlendirdik. Bundan sonra da 2 günde bir değerlendirmeyi planlıyorum. Peki diyelim ki döllenme olursa tutunması için tavsiyesi olan var mı? Döllenme değil de tutunmada sorun yaşıyor gibiyim ben
Bu yüzden duphaston aldım ben belki sorun tutunmadir diye

Kızlar reglime 2 gün var sol kasığıma ağrı girip çıkıyor regl olcakmışım gibi ağrım da vardı bugün. Henüz leke falan yok. Göğüs ağrım da hiç yok burda görüyorum belirtilerden biri göğüs ucunun dokunamayacak seviyede olması. Hayır bu belirti ben de olmadı diyen var mıydı ya yani siz de veya etrafınızda falan illa oluyor mu bu göğüs ağrısı? Ben regl yaklaşınca da bazen ağrır bazen ağrımaz zaten😕

Back
X