• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kizlar elimde 6tane ovulasyon testi var
En son adet dongum 35.gun geldi yumurtlama testine hangi gun başlasam acaba Adetlerim duzensiz kasim ayinda dongum 25ti mesela elimde fazla testte olmadigi icin 11.gunmu başlasam teste gecen ay ,12.gun yumrtlama olmuştu!!!💜

Bir şey soracağım size doktorunuz önerdiği inositol markası falan oldu mu bana nates diye bir markanın inositol omega ve magnezyum önerdi ama inanılmaz uçuk rakamlar :( almak istemiyorum o yüzden sen ne kullanıyorsun
Inositol iceren takviyeler daha pahali oluyor zaten genelde. Inofolic var en bilinen 20li tablet almistim ben zamaninda 200 tl falandi simdi olmus 700 800 lira. Valla ben solgar folat iceren folic asid kullanmistim bi. Bide burda da kullanan arkadaslar vardi pregnom max hem multivitamin hem folic asid o da iyi benim hamile oldugum zaman dr al demisti tam baslamadan kaybettim bebegimi.
Ben kendim birgebenin günlüğü sayfasindan aldim valla inolac vitaminin adı inositolu epey yüksek 800 lira. Ekstradan da magnezyum takviyesi de aldim onu da mfk dan. Ortaya karışık hepsini yeni aldim vallahi dünya para ödedik 😒 aşırı pahali artik takviyeler.
Senin dr.un önerdiği ne kadar ?
Daha önce fermotil women onermisti kadin dogumcu. Onu almistim bide 3 kutu
Ay ben ne kadar cok takviye kullanmisim 😁 daha saymadiklarim da bir sürü

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız böyle bir şey
Amin canim inşallah düşük yasamayiz bir daha.. saglikla hamile kalip saglikla kucagimiza aliriz. Sen pihtilasma testi genetik test fln yaptirdin mi kac haftalikti kaybın. Ayrica cok sagol canim🌸

Inositol iceren takviyeler daha pahali oluyor zaten genelde. Inofolic var en bilinen 20li tablet almistim ben zamaninda 200 tl falandi simdi olmus 700 800 lira. Valla ben solgar folat iceren folic asid kullanmistim bi. Bide burda da kullanan arkadaslar vardi pregnom max hem multivitamin hem folic asid o da iyi benim hamile oldugum zaman dr al demisti tam baslamadan kaybettim bebegimi.
Ben kendim birgebenin günlüğü sayfasindan aldim valla inolac vitaminin adı inositolu epey yüksek 800 lira. Ekstradan da magnezyum takviyesi de aldim onu da mfk dan. Ortaya karışık hepsini yeni aldim vallahi dünya para ödedik 😒 aşırı pahali artik takviyeler.
Senin dr.un önerdiği ne kadar ?
Daha önce fermotil women onermisti kadin dogumcu. Onu almistim bide 3 kutu
Ay ben ne kadar cok takviye kullanmisim 😁 daha saymadiklarim da bir sürü
20 saşe 1300₺ 😂 omega magnezyum falan toplam 2400₺ gibi bişeye geliyor

@Candy7777 Kuzu naptın son durumun ne??

Ben vuruldum canım 30 Aralıkta :) Sen ne zaman vuruldun ?

Ben geçen sene çekildim Narkozlu 6000 TL.

D denizadamasal Buralardasındır umarım BAT'ımı 13 Ocak olarak Ekler misin. SAT 17 Aralık

Ne zamandır buralarda değildim anca formun son sayfasına geldim. Hamile olanları tebrik ediyorum ve geri kalan hepimize şans diliyorum :))

BAT'ı 13 Ocak civari olan kimler var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :)
İstanbulda mı cektirdin?

@Candy7777 Kuzu naptın son durumun ne??

Ben vuruldum canım 30 Aralıkta :) Sen ne zaman vuruldun ?

Ben geçen sene çekildim Narkozlu 6000 TL.

D denizadamasal Buralardasındır umarım BAT'ımı 13 Ocak olarak Ekler misin. SAT 17 Aralık

Ne zamandır buralarda değildim anca formun son sayfasına geldim. Hamile olanları tebrik ediyorum ve geri kalan hepimize şans diliyorum :))

BAT'ı 13 Ocak civari olan kimler var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :)
Merhaba canım benim de SAT 18 aralık BAT 12 ocak 10 ocak da test yapmayı düşünüyorum bu ay ilk denemem çok heyecanlıyım

kizlar selam,
1 ocakta periyodum basladi ve dun baska bir doktora gittim. doktor benden tsh ve prolactin testleri istedi. tsh normal ama prolaktinim ust sinir 23.3 iken benim 36.47 cikti. pazartesi yeniden doktora gidecegim. daha once hic prolaktinim yuksek cikmamisti. kasim 7'de dusuk gecirdim bunun etkisi olabilir mi? benzer sorun yasayan var mi? femara+ovitrelle denemek istiyordum ama dun zaten tahlil oncesi baslatmak istemedi. bu ay femara degil de vitaminleri al yumurtlamaya kendimiz bakalim nasil ilerliyor duruma gore ovitrelle veririm dedi ama.
prolaktinin artmasinin sebepleri nelerdir ve bu sorunu yasayanlar nasil ilerliyor?

Merhaba, nasıl geçiyor gebeliğiniz? Kocaman maşallah size 🧿. Neler kullandığınızı yazar mısınız rica etsem. 42 yaşındayım, Amh 0,53 fsh 20 ve maalesef pozitif sonuç göremiyorum. Mesajınız umut oldu bana.
Merhaba arkadaşım umarım sizde müjdeli haberi en kısa sürede alırsınız. Gebelik şükür güzel geçiyor sıkıntı yok. Ben ve eşim beslenmeye dikkat ettik paketli gıdalara dokunmamaya çalıştık kahve çok içerdim günde 1den fazla içmedim dodeks iğne ben ve eşim birde vitamin tozlarından kullandık eşim ve ben

Yani evet bir cok kadında var.Bende kendimi bildim bileli var.Hic bir zaman adetlerim düzenli olmadı.Kilo vs de etken.Son bir senedir sağlıklı beslenme sporla kontrol edebiliyorum.Ama zor bir durum.Hep bir engel
Ya ben cok muayene oldum alttan ve Utrasnla olsa doktor soylerdi degilmi benimde adetlerim cok duzensiz

Back
X