• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .
Belirtileriniz neydi

Kızlar benim göz randevum vardı gelmişken kadın doğuma gidip kan verdim rüyamda 34 şıkmıştı dün bakalım kaç çıkıcak çok heyecanlıyım bu arada doktor kese gözükmüyor bir beta ver dedikten sonra idrar testleri güvenilir değil dedi bana

Kızlar ben artık belirti bakmıyorum sol yumurtalığımda çok fazla ağrı var sabahtan beri ama geçen ayda da bu ağrıya yakın olduğu için benim için belirti değil bunlar Test yapmak için 3-4 gün bekleyeceğim 7 gün kala test yapmaya başlayacağım laboquıck gelecek ptesı yada salı elime 10 taneozaman da 8 gün kalmış olacak. Yani midem bulansa kussam bile bunlar belirti değil asla benim için gebelik belirtisi yok Sadece hamilelik te denk geliyor bunu anladm. Buyuzden cok sakinım buay

Kızlarım konu açmıştım ama buraya da yazayım bu ay ovulasyonla deniyoruz ilk defapek bilgim yok siteden takip ettiğim kadarıyla koyulaştı sanki ama pik mi bu? Dün akşam ve bu sabahı değerlendirdik iki günde bir mi devam etmeliyiz? Benim amh düşük ama hormonlarım normal Bu ay arı sütü kullanıyorum testlerin koyulaşması yumurta var ve büyüyor demek değil mi en azından?
Kızlarım konu açmıştım ama buraya da yazayım bu ay ovulasyonla deniyoruz ilk defa pek bilgim yok siteden takip ettiğim kadarıyla koyulaştı sanki ama pik mi bu? Dün akşam ve bu sabahı değerlendirdik iki günde bir mi devam etmeliyiz? Benim amh düşük ama hormonlarım normal Bu ay arı sütü kullanıyorum testlerin koyulaşması yumurta var ve büyüyor demek değil mi en azından?

canim adet dongun Ne senin

Kızlar ben artık belirti bakmıyorum sol yumurtalığımda çok fazla ağrı var sabahtan beri ama geçen ayda da bu ağrıya yakın olduğu için benim için belirti değil bunlar Test yapmak için 3-4 gün bekleyeceğim 7 gün kala test yapmaya başlayacağım laboquıck gelecek ptesı yada salı elime 10 taneozaman da 8 gün kalmış olacak. Yani midem bulansa kussam bile bunlar belirti değil asla benim için gebelik belirtisi yok Sadece hamilelik te denk geliyor bunu anladm. Buyuzden cok sakinım buay
Geçen ay senin dediklerini yaşadım kuşum bende şimdi kendimi hiç dinlemiyorum hiç belirtim yok Buda tuhaf 😂

10 gündür kasık ağrısı rahim de ara ara ince sızı. Göğüs uçları acı ve dik . Birde boğazım da birşey kalmış gibi yumru vardı sabahları hafif bulantı . Bir de yeşilimsi çok az akıntı . 3 kez anca gördüm akıntı
.fark etmeden koku duyarlılığı
Peki sivilceniz çıkmışmıydı

Candy7777 Candy7777 Kuzu naptın son durumun ne??

Kızlar bu ay aranızda çatlatma iğnesi vurulan varmı 🥰🌸
Ben vuruldum canım 30 Aralıkta :) Sen ne zaman vuruldun ?
Kızlar özelde hsg çektiren var mı içinizde fiyatlar hangi civarda?
Ben geçen sene çekildim Narkozlu 6000 TL.

D denizadamasal Buralardasındır umarım BAT'ımı 13 Ocak olarak Ekler misin. SAT 17 Aralık

Ne zamandır buralarda değildim anca formun son sayfasına geldim. Hamile olanları tebrik ediyorum ve geri kalan hepimize şans diliyorum :))

BAT'ı 13 Ocak civari olan kimler var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :)

Candy7777 Candy7777 Kuzu naptın son durumun ne??

Ben vuruldum canım 30 Aralıkta :) Sen ne zaman vuruldun ?

Ben geçen sene çekildim Narkozlu 6000 TL.

D denizadamasal Buralardasındır umarım BAT'ımı 13 Ocak olarak Ekler misin. SAT 17 Aralık

Ne zamandır buralarda değildim anca formun son sayfasına geldim. Hamile olanları tebrik ediyorum ve geri kalan hepimize şans diliyorum :))

BAT'ı 13 Ocak civari olan kimler var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :)
Bende 25 Aralıkta vuruldum bekliyorum hala

Ne güzel sen benden 5 gün önce vurulmuşsun :) Zaman geçmek bilmiyor sanki. Bende 3 ay tedavi gördüm 1 ay kistten dolayı ara verdik bu ay tekrar başka doktorda tedavime başladım. Öncesinde Klomen veya Femara kullanmış mıydın?
Evet zaman geçmek bilmiyor gerçekten 😊 benim ilk tedavim femara kullandım bu ay sen hangi ilacı kullandin bu 3 aylık süreçte

Back
X