- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.761
Kaç yumurtanız gelişti peki birde ilişki tavsiyesi olarak doktorunuz ne söylediFemara ve Klomen ikisini de kullandım . Bu ay femara kullandım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yumurtanız gelişti peki birde ilişki tavsiyesi olarak doktorunuz ne söylediFemara ve Klomen ikisini de kullandım . Bu ay femara kullandım :)
Çıkalım ne olacak sanki . Yenisu kasabası derlerHangi köylüsün canim turhal merkezmi tanidik cikmayalim
İlk test yaptığım gün çenem de 2 tane büyük çıkmıştıPeki sivilceniz çıkmışmıydı
Bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum benimde şuan sivilcem var hep regl öncesi bazen çıkıyor bende demekki gebelik olunca da sivilce çıkıyorİlk test yaptığım gün çenem de 2 tane büyük çıkmıştı
Aa eski adi serpin degilmi bende Çamlicaliyim ücyol diye geçer yazitepeyide bilirsin o zaman Dunya kucuk derlerÇıkalım ne olacak sanki . Yenisu kasabası derler
Sen nerden canımAa eski adi serpin degilmi bende Çamlicaliyim ücyol diye geçer yazitepeyide bilirsin o zaman Dunya kucuk derler
Kalbi durdu 8. HaftadaÜzüldüm . Sebeb neydi
Allah allah orda da mı yalancı pozitif var yoksa kimyasal mı oldu?Yurt dışındayım ben pregnant test diye yazıyor
Allahım inşallah tekrarda. Sağlıkla tekrar nasip ederKalbi durdu 8. Haftada
Annem yazitepeli canimSen nerden canım
Anladım canım turhalda değilsin galibaAnnem yazitepeli canim
Ay napayım kuzum aynı. Adetim 23 aralıkta bitti ama dünden beri lekelenmem var canım ona sıkkın birazCandy7777 Kuzu naptın son durumun ne??
Ben vuruldum canım 30 Aralıkta :) Sen ne zaman vuruldun ?
Ben geçen sene çekildim Narkozlu 6000 TL.
D denizadamasal Buralardasındır umarım BAT'ımı 13 Ocak olarak Ekler misin. SAT 17 Aralık
Ne zamandır buralarda değildim anca formun son sayfasına geldim. Hamile olanları tebrik ediyorum ve geri kalan hepimize şans diliyorum :))
BAT'ı 13 Ocak civari olan kimler var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz :)
Yok ya kimyasal olduğunu düşünmüyorum çünkü adetime daha çok var büyük ihtimal yalancı pozitifdiAllah allah orda da mı yalancı pozitif var yoksa kimyasal mı oldu?
Yok orda yaşamiyorum aslen oraliyim istanbula gelin geldimAnladım canım turhalda değilsin galiba
26 27 kuzum hep gününde olurumcanim adet dongun Ne senin
Dün ve bugün değerlendirdik anca pazar günü yapabiliriz geç olur mu?evet ilişkiye devam. ikinci çizgi silikleşince çatlamıştır. o zaman da ilişki devam
Teşekkür ederim umarım yakalamışızdır tekrar yapayım bir saat sonraBu günü de değerlendir canım sen gece bir daha test yap eli kulağında pik olur az kalmış
Anladim canim yrin pik olur muhtemeln26 27 kuzum hep gününde olurum