- 2 Aralık 2024
- 1.075
- 425
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.801
Ben 7 kala başlayacağım laboquıck 7 kala da çıkarıyormuş.12.gunmu başlasam acaba Testim az olmasa direk adet biter bitmz başlardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 7 kala başlayacağım laboquıck 7 kala da çıkarıyormuş.12.gunmu başlasam acaba Testim az olmasa direk adet biter bitmz başlardim
Canımmmm hiç batma vs oluyor mu? Ovulasyon yakınken batma ve uzayan gelır ya kıvamlıKizlar elimde 6tane ovulasyon testi var
En son adet dongum 35.gun geldi yumurtlama testine hangi gun başlasam acaba Adetlerim duzensiz kasim ayinda dongum 25ti mesela elimde fazla testte olmadigi icin 11.gunmu başlasam teste gecen ay ,12.gun yumrtlama olmuştu!!!
Hey masallah ne abartiyorlar yahu. Vallahi bence icerik olarak incele, dr.un yazdigina denk gelen muadil bulursun daha ucuza. Onu al canim. Ben mesela çoklu adet olanlari aliyorum genelde daha hesapli oluyor.20 saşe 1300₺ omega magnezyum falan toplam 2400₺ gibi bişeye geliyor
;ben gecen ay takip ettim bu ikinci ay olcak degisirmi bilmiyorum Yumurtlama adet gunu degisince oda degisir degilmi sizin dzenlimi adetlerinizBen 3 aydır hep 10. Gün başlıyorum 13 ya da 14 de görüyorum genelde , kaçırmamak adına erken yapıyorum sen kaç aydır takip ediyorsun
Adete 7gun kalami bebegimBen 7 kala başlayacağım laboquıck 7 kala da çıkarıyormuş.
Kasiklarimdami kuzumCanımmmm hiç batma vs oluyor mu? Ovulasyon yakınken batma ve uzayan gelır ya kıvamlı
Ayarlar nerde kiz bulamadimkiKızlar forum ayarlardan Assos mavisi yapın temayı da light yapın maviye düzeliyor
Yarım saat önce tekrar yaptım en alttaki test canımEvet pik olmasına yakın ben 2 kere yapıyorum sende dene ama değerlendir rica ederim
Yumurtlamadir canimKızlar benim adetin 9. Günü uzayan akıntım oldu. Böyle erken uzayan akıntısı olan var mı?
Buldum yaptim supersin canim tesekkurlerAyarlar nerde kiz bulamadimki
Benim 6 gün kaldı kendimi tutmaya çalışıyorum adet geçsin öyle yaparım dedim ama bunları görünce dayanamıyorumBen 7 kala başlayacağım laboquıck 7 kala da çıkarıyormuş.
Gebelik testi degil kiz ovulasyonBen 7 kala başlayacağım laboquıck 7 kala da çıkarıyormuş.
Benim düzenli , yinede kendimi görmek istedim testlerimde bitmediği için devam ediyorum 2 kutu almıştım öncesinde akıntım başlıyor onu takip edip yapabilirsin sende;ben gecen ay takip ettim bu ikinci ay olcak degisirmi bilmiyorum Yumurtlama adet gunu degisince oda degisir degilmi sizin dzenlimi adetleriniz
Yunmurtlama oldugu gunmu akintin oluyor canim ovulasyon testleride cok pahali yaBenim düzenli , yinede kendimi görmek istedim testlerimde bitmediği için devam ediyorum 2 kutu almıştım öncesinde akıntım başlıyor onu takip edip yapabilirsin sende
Pik olmuşYarım saat önce tekrar yaptım en alttaki test canım
Amin canımEtmem mi canım benim bende çok bekledim şimdi bile şüpheli ama sizide kendimi de dualarıma alıyorum . Tüm isteyenler sağlıkla kavuşsun bebişine içlerinde bende sende inşallah