• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kizlar elimde 6tane ovulasyon testi var
En son adet dongum 35.gun geldi yumurtlama testine hangi gun başlasam acaba Adetlerim duzensiz kasim ayinda dongum 25ti mesela elimde fazla testte olmadigi icin 11.gunmu başlasam teste gecen ay ,12.gun yumrtlama olmuştu!!!💜
Canımmmm hiç batma vs oluyor mu? Ovulasyon yakınken batma ve uzayan gelır ya kıvamlı

20 saşe 1300₺ 😂 omega magnezyum falan toplam 2400₺ gibi bişeye geliyor
Hey masallah ne abartiyorlar yahu. Vallahi bence icerik olarak incele, dr.un yazdigina denk gelen muadil bulursun daha ucuza. Onu al canim. Ben mesela çoklu adet olanlari aliyorum genelde daha hesapli oluyor.

Kızlar benim adetin 9. Günü uzayan akıntım oldu. Böyle erken uzayan akıntısı olan var mı?

Kızlar takvime göre 1 ocak yumurtlama günümdü. 31 1 ve 2sini değerlendirdik. Bundan sonra da 2 günde bir değerlendirmeyi planlıyorum. Peki diyelim ki döllenme olursa tutunması için tavsiyesi olan var mı? Döllenme değil de tutunmada sorun yaşıyor gibiyim ben

Eklentiler

• IMG_0450.jpeg
    IMG_0450.jpeg
    248 KB · Görüntüleme: 20
;ben gecen ay takip ettim bu ikinci ay olcak degisirmi bilmiyorum Yumurtlama adet gunu degisince oda degisir degilmi sizin dzenlimi adetleriniz
Benim düzenli , yinede kendimi görmek istedim testlerimde bitmediği için devam ediyorum 2 kutu almıştım 😅 öncesinde akıntım başlıyor onu takip edip yapabilirsin sende 🤗

Kizlar bugun kürtaj sonrasi kanamam gecmedigi icin dr.a gittim. Bi azalip bi artan bazen pembe gelen lekelenmeler seklinde de ilerliyordu. Aklimin köşesinde acaba mi diye bir düşündüm belki tuttu mu bebis diye ama kan sonucumda kocaman bir negatif çıktı. Böylece umutlarim ihtimallerim bir anda silindi.

Dr kanamami kessin diye duphaston verdi kizlar. Bu sebeple kullanan oldu mu hic duphastonu ?

Back
X