- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.721
Kaç gün gecikti adetiniz belki geç döllenme olduğu için değer düşük demiştir doktorunuz ama bence değeriniz gayet iyi inşallah sürekli düzenli artış olurİ
Ortamam 28 günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün gecikti adetiniz belki geç döllenme olduğu için değer düşük demiştir doktorunuz ama bence değeriniz gayet iyi inşallah sürekli düzenli artış olurİ
Ortamam 28 günde
Benim adet günüm 100 çıkmıştı. İki gün sonra 300 önemli olan beta değerinin düzenli artması. Doktorlar her ihtimali düşünerek heveslendirmemek için konuşuyorlar böyle bence. Ki öyle de her ihtimal var sen kendini strese sokmadan pazarı bekle. Pazar da yine aynı hastanede ver kanı. Laboratuvar değişikliği yapma. Daha iyi sonuç alırsın. Yumurtlama günün etkiliyor. Sen takip etmiş miydin yumurtlamayıKızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .
evet ilişkiye devam. ikinci çizgi silikleşince çatlamıştır. o zaman da ilişki devamKızlarım konu açmıştım ama buraya da yazayım bu ay ovulasyonla deniyoruz ilk defa pek bilgim yok siteden takip ettiğim kadarıyla koyulaştı sanki ama pik mi bu? Dün akşam ve bu sabahı değerlendirdik iki günde bir mi devam etmeliyiz? Benim amh düşük ama hormonlarım normal Bu ay arı sütü kullanıyorum testlerin koyulaşması yumurta var ve büyüyor demek değil mi en azından?
Bir şey soracağım size doktorunuz önerdiği inositol markası falan oldu mu bana nates diye bir markanın inositol omega ve magnezyum önerdi ama inanılmaz uçuk rakamlar almak istemiyorum o yüzden sen ne kullanıyorsunAmin canim benim. Çok sagol kuzu. İnşallah saglikla yeniden hamilelik haberi alıp saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi. Hepimize nasip etsin Allahım
Geçen ay 2 sinde oldu bu ay 31 çekti bu ay ya bir de yada 2 sinde olmam gerekiyorduKaç gün gecikti adetiniz belki geç döllenme olduğu için değer düşük demiştir doktorunuz ama bence değeriniz gayet iyi inşallah sürekli düzenli artış olurgeöe
Evt 3 ay takip ederek değerlendirdimBenim adet günüm 100 çıkmıştı. İki gün sonra 300 önemli olan beta değerinin düzenli artması. Doktorlar her ihtimali düşünerek heveslendirmemek için konuşuyorlar böyle bence. Ki öyle de her ihtimal var sen kendini strese sokmadan pazarı bekle. Pazar da yine aynı hastanede ver kanı. Laboratuvar değişikliği yapma. Daha iyi sonuç alırsın. Yumurtlama günün etkiliyor. Sen takip etmiş miydin yumurtlamayı
Şuan ne durumdasın canımBenim adet günüm 100 çıkmıştı. İki gün sonra 300 önemli olan beta değerinin düzenli artması. Doktorlar her ihtimali düşünerek heveslendirmemek için konuşuyorlar böyle bence. Ki öyle de her ihtimal var sen kendini strese sokmadan pazarı bekle. Pazar da yine aynı hastanede ver kanı. Laboratuvar değişikliği yapma. Daha iyi sonuç alırsın. Yumurtlama günün etkiliyor. Sen takip etmiş miydin yumurtlamayı
İçiniz rahat olsun sonucunuz gayet iyiGeçen ay 2 sinde oldu bu ay 31 çekti bu ay ya bir de yada 2 sinde olmam gerekiyordu
Kasımda kürtaj oldum ben yeniden başladım denemeye bu ayŞuan ne durumdasın canım
Yurt dışındayım ben pregnant test diye yazıyorTestin markası neydi?
Üzüldüm . Sebeb neydiKasımda kürtaj oldum ben yeniden başladım denemeye bu ay
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz . Darısı size inşallahİçiniz rahat olsun sonucunuz gayet iyi
Amin inşallahTeşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz . Darısı size inşallah
Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız böyle bir şeyCanim öncelikle geçmiş olsun. Bende düşük yaptim dr bana 60 65 günü bulabilir regl olman agrin falan olmazsa sorun yok merak etme demisti.
Amin amin hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah herhangi bir ilaç kullanmıyorum canım sadece klomen ve ovitrelle kullandımAmin canim benim inşallah bir an evvel nasip olsun bebis haberlerimizi paylaşmak..
Bence de test yapmalisin. Çünkü cikma ihtimali yuksek erken genelik testinde. En garantisi kan vermek aslinda. Progestan vs kullaniyor musun ? Simdiye cikmistir aslinda pozitifs
Hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3530766 Kızlar balım
İyi olmaya çalışıyoruz inşallah eşim ilk defa buay bebek müjdesi bekledi benden veremedim ama inşaallah bu ay olurselam canm , biz iyiyiz sende iyisindir umarım
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Bizlerde dua et canım duaya çok ihtiyacım varTeşekkür ederim inşallah