• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba beni de ekler misiniz 26 aralık sat 20 ocak bat inşallah bu ay olur❤️

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş
İnşallah ben de ilk gebelik olacak ve belki şans getirir diye konu açayım dedim🥰🥰

Kızlarım konu açmıştım ama buraya da yazayım bu ay ovulasyonla deniyoruz ilk defa pek bilgim yok siteden takip ettiğim kadarıyla koyulaştı sanki ama pik mi bu? Dün akşam ve bu sabahı değerlendirdik iki günde bir mi devam etmeliyiz? Benim amh düşük ama hormonlarım normal Bu ay arı sütü kullanıyorum testlerin koyulaşması yumurta var ve büyüyor demek değil mi en azından?

Eklentiler

• IMG_0439.jpeg
    IMG_0439.jpeg
    257,4 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .

Kızlarım konu açmıştım ama buraya da yazayım bu ay ovulasyonla deniyoruz ilk defa pek bilgim yok siteden takip ettiğim kadarıyla koyulaştı sanki ama pik mi bu? Dün akşam ve bu sabahı değerlendirdik iki günde bir mi devam etmeliyiz? Benim amh düşük ama hormonlarım normal Bu ay arı sütü kullanıyorum testlerin koyulaşması yumurta var ve büyüyor demek değil mi en azından?
Bu günü de değerlendir canım sen gece bir daha test yap eli kulağında pik olur az kalmış

Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .
Bu gayet normal bir şey canım umarım güzel güzel artışlar olur sadece dediği gibi artış takibi yapıcalar hiç bir şeyde stres yapma güzel geçsin 🌸

Hayırlı olsun canım inşallah düzenli artar kaç günde bir adet oluyorsun🥰

Canım ben düzenli bi doktora gitmiyorum sanatoryumda çalışıyorum bizim buradaki doktorlara gittim onlarda sıkıntı yok diyip gönderiyorlar kanlar falan da temiz ama 4 aydır olmuyor daha yolun başındayız inşallah olur ama eğer ters bi durum olursa medicana da Emre günakan var ona gitmeyi düşünüyorum bizim burdan ayrılan bi doktor çoğu kişi iyi diyor ama muayne ücretleri almış başını gitmiş 3000 di en son
Canim bende sanatoryuma gideyim diyordum bak nasil denk geldi. O hastanede aşılama veya yumurta takibi yapiliyor mu biliyor musun ? Bende gitmeyi düşünüyorum çünkü .
Ozeller gercekten asiri yüksek fiyatlari normal klinikler falan da öyle hepsi birbirinden pahali. Dogru daha basindasiniz biraz deneyin kac yillik evliydin canim sen ? Sene olarak kurtariyorsa gidip 1 yildir deniyoruz olmuyor diye infertilite bölümüne basvur. Bi yandan basla islemelere.
Ben zübeyde hanimda berna seckin hocadan ve elif aylin hocadan cok memnundum. Su an nerde gorevdeler bilmiyorum zübeyde hanima randevu verilmiyordu 2 gun once denedim.

Kızlar 26 kasım da düşük yaptım hala regl olamadım, salı günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bir daha da yapmadım göğüslerim ağrıyor arada sırtım ağrıyor başkada belirti yok. Geçen hafta cuma günü de pembe lekelenme geldi başka bir şey yok çok gerildim ya benim gibi olan var mı
Canim öncelikle geçmiş olsun. Bende düşük yaptim dr bana 60 65 günü bulabilir regl olman agrin falan olmazsa sorun yok merak etme demisti.

31 aralıkta kaset test yapmıştım ama negatif çıkmıştı sanırım beta yüksek olana kadar negatif gösterebiliyormuş bu akşam erken gebelik testi alıp onu deneyeceğim eğer çift çizgiyi görürsem kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. İnsan bekleye bekleye çok tedirgin oluyor rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın evlerimize neşeler getirsin inşallah
Amin canim benim inşallah bir an evvel nasip olsun bebis haberlerimizi paylaşmak..
Bence de test yapmalisin. Çünkü cikma ihtimali yuksek erken genelik testinde. En garantisi kan vermek aslinda. Progestan vs kullaniyor musun ? Simdiye cikmistir aslinda pozitifse kanda.

Back
X