- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.681
Benimde öyle canım uygulamada sıkıntı var bi ara rengi mavi de olduUygulamada sıkıntımı var bendemi ekran genişliyor sadece böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle canım uygulamada sıkıntı var bi ara rengi mavi de olduUygulamada sıkıntımı var bendemi ekran genişliyor sadece böyle
Eki Görüntüle 3530766 Kızlar balım
Alma boşver daha var senin bata sonra insan duramıyor sürekli test yapıyor. Adetine yakın tarihte gelecek şekilde ver siparişiEge bölgesi. hemen gelir ama bu sefer her gün yapıcam, almak istemiyorum.
Hemen karamsar düşünme derim hiç muayene oldunuz eşinizle doktor görüşü aldınızmı gerekli tetkikler yapıldımı canımKızlar ya benim bugün BAT. Lekelenme gördüm adet de gelir bu aksam ya da yarın sabah. Geçen ay sadece yumurtlama gününü değerlendirdik bu ay yumurtlama dönemi 4-5 günün her günü değerlendirdik yine olmadı. Hamilelik bayagi zor bir şey anlaşılan. Yaşım da 25, hemen olur sanıyordum da olmuyormuş demek ki. Burada benim yaşlarımda olan var mı? Kaçıncı denemede olması yaygın acaba? 1 yıla kadar normal diyorlar da 2 ay bile beklemek zordu. Bence 1 yıl uzun bir süre. Zaten 8-9 aydan sonra bir sorun mu var korkuları gelmeye başlar. Bana şimdiden geliyor açıkçası. Bunca yıldır da geri çekilme yöntemi ile korunuyordum, hiç hamile kalmadım.
selam canm , biz iyiyiz sende iyisindir umarımSelam kızlar nasılsınız
Teşekkür ederim .Çok güzel bir değer çıkmış hayırlı olsun canım. birde 48 saat sonra yine ver netleşir inşallah
Oluyor canım ama kayınvalidemler var diye test aldık ekstra duyulmasın diye duş vs. Yoksa libido meselesinde maşallah diyeyim ten uyumu hala ilk gün gibi şükürler olsun o yüzden bıraktım şuanlık ilişkiyigenelde eşim gündüz evde erken. Kızım okuldayken rahattk ovulasyon da. adam 2lere de alıskn değil, ben bir de gebelk varsa diye korkmam ya devam yanı adet olcagm zmana dek. Allah'a emanet hamilelik olursa da
Deli kizOluyor canım ama kayınvalidemler var diye test aldık ekstra duyulmasın diye duş vs. Yoksa libido meselesinde maşallah diyeyim ten uyumu hala ilk gün gibi şükürler olsun o yüzden bıraktım şuanlık ilişkiyigenelde eşim gündüz evde erken. Kızım okuldayken rahattk ovulasyon da. adam 2lere de alıskn değil, ben bir de gebelk varsa diye korkmam ya devam yanı adet olcagm
zmana dek. Allah'a emanet hamilelik olursa da
Yok yok sakinim almadım almıcam. kaset test var onu yaparımAlma boşver daha var senin bata sonra insan duramıyor sürekli test yapıyor. Adetine yakın tarihte gelecek şekilde ver siparişi
Sonuç çıktı mı acabaHastaneden aldım canım herhangi bir kadın doğumcudan . Daha önceden muayene olduğum doktora 16 da sıra vardı
Sonuç bu şekildeSonuç çıktı mı acaba
Ayyy sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunSonuç bu şekilde
Gözün aydın canım gebeliğin daha çok yeni kesenin görünmemesi normal için Rahat olsunKızlar elim ayağım karıştı bakın allahım
Kuzum hamilesin tebrik ederimBu arada turhallimisin bende TurhalliyimHastanenin adi dikkatimi çektiEki Görüntüle 3530766 Kızlar balım
Ay uygulama nolmus boyle karmakarişik olmuşBenimde öyle canım uygulamada sıkıntı var bi ara rengi mavi de oldu
Yaa evet turhallıyımKuzum hamilesin tebrik ederimBu arada turhallimisin bende TurhalliyimHastanenin adi dikkatimi çekti
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın bize de dua etmeyi unutmayınSonuç bu şekilde