• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

IMG_8182.png
Kızlar balım

Kızlar ya benim bugün BAT. Lekelenme gördüm adet de gelir bu aksam ya da yarın sabah. Geçen ay sadece yumurtlama gününü değerlendirdik bu ay yumurtlama dönemi 4-5 günün her günü değerlendirdik yine olmadı. Hamilelik bayagi zor bir şey anlaşılan. Yaşım da 25, hemen olur sanıyordum da olmuyormuş demek ki. Burada benim yaşlarımda olan var mı? Kaçıncı denemede olması yaygın acaba? 1 yıla kadar normal diyorlar da 2 ay bile beklemek zordu. Bence 1 yıl uzun bir süre. Zaten 8-9 aydan sonra bir sorun mu var korkuları gelmeye başlar. Bana şimdiden geliyor açıkçası. Bunca yıldır da geri çekilme yöntemi ile korunuyordum, hiç hamile kalmadım.
Hemen karamsar düşünme derim hiç muayene oldunuz eşinizle doktor görüşü aldınızmı gerekli tetkikler yapıldımı canım

Oluyor canım ama kayınvalidemler var diye test aldık ekstra duyulmasın diye duş vs. Yoksa libido meselesinde maşallah diyeyim ten uyumu hala ilk gün gibi şükürler olsun 🧿🤫 o yüzden bıraktım şuanlık ilişkiyi🙄genelde eşim gündüz evde erken. Kızım okuldayken rahattk ovulasyon da. adam 2lere de alıskn değil,🙈 ben bir de gebelk varsa diye korkmam ya devam yanı adet olcagm zmana dek. Allah'a emanet hamilelik olursa da

Oluyor canım ama kayınvalidemler var diye test aldık ekstra duyulmasın diye duş vs. Yoksa libido meselesinde maşallah diyeyim ten uyumu hala ilk gün gibi şükürler olsun 🧿🤫 o yüzden bıraktım şuanlık ilişkiyi🙄genelde eşim gündüz evde erken. Kızım okuldayken rahattk ovulasyon da. adam 2lere de alıskn değil,🙈 ben bir de gebelk varsa diye korkmam ya devam yanı adet olcagm

zmana dek. Allah'a emanet hamilelik olursa da
Deli kiz😊

Back
X