• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aynen oraları hiç bilem sen hangi hastaneye gittin ve hangi bölüme kenidini özet geçsene bi ilk gebelikmi
Kuzum ben Hiç tedaviye başlamadm
İlk gebeligim olacak Allah izin verirse İstanbul universitesinde hrmon testlerini verdim ozelde hsg filan cektrdim bi prblm cikmadi sebebsz inferlite dedi sen hic gttinmi peki hastaneye

15-16 aralık gecesinde adet olmuştum. 29 unda ovulasyon testim bu şekildeydi. 25 ve 29 aralık ve 1 ocakta ilişki oldu. Doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ama ona rağmen tahmin ettiğim tarihte kırmızı çizgiyi gördüm. Belirtilerde yumurta beyazı gibi uzayan baya kalın bi akıntıydı. İnşallah değerlendirmelerimiz işe yaramıştır. Sizce bu tarihlerde olma ihtimali var mıdır. En erken ne zaman gebelik testi yapabilirim birde doğum kontrol hapının etkisi geçmişmidir hemen:( not: 1 yıl 3 aylık evliyim yeni bıraktım hapı
Benmde 15 Aralık adet 27 pik 29 çatlama senin hemen çarşafımı devam ettinmi teste ben 8 de başlayacağım yapmaya
Kuzum ben Hiç tedaviye başlamadm
İlk gebeligim olacak Allah izin verirse İstanbul universitesinde hrmon testlerini verdim ozelde hsg filan cektrdim bi prblm cikmadi sebebsz inferlite dedi sen hic gttinmi peki hastaneye
aynı Benmde bütün testlerı yaptık sebebsiz infertilite eşimde test verdi senin

Evet canım 3 gün var daha. Testlerin üstünde 6 gün öncesine kadar doğru sonuç yazıyor diye yapıyorum. 5 gün kaladan itibaren başlamıştım. Sen hiç yapmadın mı
Yoo hiç yapmadım geçen aydan duruyor öyle 😂
Geçen ay ilk artimed aldım bilmeden pozitif çıktı net şekilde kan verdim negatif çıktı

Benmde 15 Aralık adet 27 pik 29 çatlama senin hemen çarşafımı devam ettinmi teste ben 8 de başlayacağım yapmaya

Devam etmedim. İlk denemeydi çocuk için ilişki psikolojisine girmek istemedim. Tabi Allahın işi ilerde kullanmak durumundada kalabilirim. Aldığım tesleri çöpe attım biraz kendimi rahatlatmak istedim canım. İnşallah gönlüne göre olur her şey

Verdi canim ondada hersey norml cikti sen 8aydir deniyordun degilmi canim yanliş hatirlamiyorsam

Back
X