• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Moralm cok bozul kızlar eşim cok uykuluymus piki 31inde gördüm o gece ilişki oldu dun sbah baktım catlamıstı dun aksam oldu bu aksam da olmalı değil mi ılskı cktı sgraya uykusu acılsn dye ama kendimi kötu hissediyorum evdekler de yatmadı dha moralim yerlerde yapmasam kayıp mı acaba pik ve ertesi gün oldu S Sunsun9 eylulesma eylulesma

Yumurtlama süreci bitti şimdi gel işin yoksa regl bekle 😂 nasıl geçecek acaba bu 14 gün.Bilincaltim bana ne tür oyunlar oynayacak bakalım 😂

Moralm cok bozul kızlar eşim cok uykuluymus piki 31inde gördüm o gece ilişki oldu dun sbah baktım catlamıstı dun aksam oldu bu aksam da olmalı değil mi ılskı cktı sgraya uykusu acılsn dye ama kendimi kötu hissediyorum evdekler de yatmadı dha moralim yerlerde yapmasam kayıp mı acaba pik ve ertesi gün oldu S Sunsun9 eylulesma eylulesma
Olsa iyi olurdu kuzum tabiki Ama sperm ztn iki gün kaliyor diye biliyorm zaten tutarsa o iki gunluk birlikteliktede tutar stres yapma❤️😘

Yumurtlama süreci bitti şimdi gel işin yoksa regl bekle 😂 nasıl geçecek acaba bu 14 gün.Bilincaltim bana ne tür oyunlar oynayacak bakalım 😂
Şu an adet donemimdeyim kafam o kadar rahat ki ne zman ki adet bitiyo stres basliyo ne zmn yumurtlycm testi bu sfer yumurtlama oluyo adet ne zmn olcm gecikiyor niye gecikti oyy oyy valla olmadik belirtiler yaşadim gecen ay bu bana ders oldu adetim 10gun geçsede beklycm

Anladim kuzum Senin surec nasil gidiyo
4 ay oluyor denemeye başlayalı canım. Sol yumurtalığımda tembellik ve pcos görünümü var. Doktora gittim ama tedavi vermedi 1 sene dene olmazsa gel dedi. Ben de birkaç ay daha bu şekilde denemeyi düşünüyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan olur. Ama enteresan bir şekilde bebek denemeye başladığımızdan beri yumurtlama dönemlerinde gelen akıntıyı görmüyorum biraz o kafama takılıyor. Senin nasıl gidiyor?

Valla adet olurum ben öyle ağrılarım var gerek kalmayacak Boşuna yapmayım diyorum 😂
Senin belirtin mi vardı test yaptın canım?
Benim her ay olduğu gibi meme ucu hassasiyeti ve kasık ağrısı var. Farklı olarak sadece bel ağrısı var. Test yapmak alışkanlık olmuş aktivite gibi yapıyorum 😅

Pik ve çatlama olduğunun akşamı ilişki oldu yani canım dimi? Zaten spremler 3 gün canlı kalıyor bence yeterince değerlendirmişsin zaten. Kendini strese sokma hiç.

Benim her ay olduğu gibi meme ucu hassasiyeti ve kasık ağrısı var. Farklı olarak sadece bel ağrısı var. Test yapmak alışkanlık olmuş aktivite gibi yapıyorum 😅
bende valla aynı şekilde hüsran oldu . Bu ay da aman Ocak ayında daha doktora giderim diye ovülasyon yaptım bıraktım

4 ay oluyor denemeye başlayalı canım. Sol yumurtalığımda tembellik ve pcos görünümü var. Doktora gittim ama tedavi vermedi 1 sene dene olmazsa gel dedi. Ben de birkaç ay daha bu şekilde denemeyi düşünüyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan olur. Ama enteresan bir şekilde bebek denemeye başladığımızdan beri yumurtlama dönemlerinde gelen akıntıyı görmüyorum biraz o kafama takılıyor. Senin nasıl gidiyor?
anladim canim gecmis olsun İnşallah Allah gönlune gore verir bende kendime bir ay daha zaman vermek istedim şubatta artik Aşilama dusunuyorum ama kafam allak bullak ozeller ates pahasi devlette nerde yptrcm blmyrm cogu kisi memnun degil yorumlarda devlette aşilama yaptran oldumu kzlar

Şu an adet donemimdeyim kafam o kadar rahat ki ne zman ki adet bitiyo stres basliyo ne zmn yumurtlycm testi bu sfer yumurtlama oluyo adet ne zmn olcm gecikiyor niye gecikti oyy oyy valla olmadik belirtiler yaşadim gecen ay bu bana ders oldu adetim 10gun geçsede beklycm
Ben geçen ay öyle dedim güya öyle yapacaktım en son flas acik çizgi arıyordum shshs

Siz doktora neden gideceksini
Evlendik 1.5 sene oldu hiç korunmadık . Olmadı bi ara benim troid çıktı 2 ayda düzeldi sonra prolaktin yüksek çıktı doktor ilaç felan vermedi bu gebeliğe engel değil dedi . Eşim gitti ilçede yokmuş merkeze gidecekti . Bende kendimi konuşmamıştım merkezde daha iyi doktora gideceğim diye . Galiba bize nasip oldu silik çizgiyi gördüm . Yarın da kan vereceğim . Valla umutsuz umursamadığın anda geliyor geçtiğimiz aylarda ağla ağla çocuk gör ağla hamile gör ağla ne bileyim bu ay o kadar takmadığımdan mı ne bilmiyorum galiba nasip oldu inşallah kanda da çıkarda

Back
X