- 19 Aralık 2024
- 111
- 10
- 13
- 24
- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.401
Matmazel doktora gideceğim demişsin gittin miEvet canm 4 aydır fln kullanıyorum reçetesiz alınıyor pregnom Max kullanıyorum içeriği çok zengin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Matmazel doktora gideceğim demişsin gittin miEvet canm 4 aydır fln kullanıyorum reçetesiz alınıyor pregnom Max kullanıyorum içeriği çok zengin
Kafanın rahat olması daha önemli tabi ben de ovulasyon testiyle takip etmiyorum. Görev için yapıyormuşum gibi geliyor çünkü. İnşallah gerek olmadan hamile kalırızHayır etmedim psikolojik olarak etkilendiğimi farkettim çocuk için ilişki psikolojisine girmemek için malesef 26 yaşındayım Allah herkese istediği zamanda nasip etsin ilk denemenin heyecanı var üstümde
Benm de tam böyle çıktı ertesi gün catladıKızlarr size durumumu az önce açıkladım illa 2 günde bir ilişkimi olması gerekiyor sadece yumurtlama günüyle tutturanlarda var mı o günlerde. Yorumlayabilir misinizzz. Hafif kasık ağrılarım var ama belirtiler için çok mu erken psikolojik öyle oluyor gibi hissediyorum
Bende de var o testten ama 3 gün var diye cesaret edemiyorum seninde 3 gün yokmuydu yanlış mı hatırlıyorum?Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı prodoctor marka erken gebelik testi
Amiiiin inşallahhKafanın rahat olması daha önemli tabi ben de ovulasyon testiyle takip etmiyorum. Görev için yapıyormuşum gibi geliyor çünkü. İnşallah gerek olmadan hamile kalırız
Evet canım 3 gün var daha. Testlerin üstünde 6 gün öncesine kadar doğru sonuç yazıyor diye yapıyorum. 5 gün kaladan itibaren başlamıştım. Sen hiç yapmadın mıBende de var o testten ama 3 gün var diye cesaret edemiyorum seninde 3 gün yokmuydu yanlış mı hatırlıyorum?
Gittim canm regl bitince sağlık ocağında kan ver yumurtlamana bakılacak dedi sonra da reglyken gel dedi 5 6 aydır deniyoruz deyince de kan sonucuna göre çatlatma tedavisine başlarız dedi ama burdaki sağlık ocağı kan almıyo doktorda reglyken gel dediği için gitmedim olursam gidicem ama inşallah olmam bu ay gün aşırı birliktelik yaşadık inşallah yakalamışımdır yumurtlamayıMatmazel doktora gideceğim demişsin gittin mi
Aminnnnn inşallah Ne bileyim canım yaşımı duyan Dr direkt tüp bebek deyince moralim bozuldu ayrıca ovu testi de yapmadım strese girmeyim diye.. Adet bitti hemen o gün başlayıp 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirdik ayın 13 üne kadar.. Bana da dua et senin Duan kabul olur bu mübarek günde nolurBu yaşta olmaz ne demek hiç öyle düşünmeyin menopoza girene kadar şansımız var o kadar yaşı ileride olanlar nasıl hamile kalıyor yapmayın modunuzu böyle düşürmeyin güzel düşünün güzel olsun şuan için yoksa cesaretin ama muhakkak regl günü yap inşallah vardır bu mübarek günde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın amin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin benimde testim pozitif çıktı adet belirtim yok beyaz ip akıntım var sendede oldumu acabaEvet canım hamileyim 2 aylık
İnşallah bitanemmmmm bende 1.5 yıldır evliyim hep korunduk bu ay korunmadım uygulama üzerinden yumurtlama günüme baktım hep birliktelik yaşadık ama adet oldum yarın sabah erkenden devlete gideceğim randevum yok sıra almak için adetimin 2. Günündeyim hormana bakılması içinGittim canm regl bitince sağlık ocağında kan ver yumurtlamana bakılacak dedi sonra da reglyken gel dedi 5 6 aydır deniyoruz deyince de kan sonucuna göre çatlatma tedavisine başlarız dedi ama burdaki sağlık ocağı kan almıyo doktorda reglyken gel dediği için gitmedim olursam gidicem ama inşallah olmam bu ay gün aşırı birliktelik yaşadık inşallah yakalamışımdır yumurtlamayı
Yani şuan adetimin 2. Günündeyim alttan muayene ederler mi pekiGittim canm regl bitince sağlık ocağında kan ver yumurtlamana bakılacak dedi sonra da reglyken gel dedi 5 6 aydır deniyoruz deyince de kan sonucuna göre çatlatma tedavisine başlarız dedi ama burdaki sağlık ocağı kan almıyo doktorda reglyken gel dediği için gitmedim olursam gidicem ama inşallah olmam bu ay gün aşırı birliktelik yaşadık inşallah yakalamışımdır yumurtlamayı
Uygulama çok bilmiyor canm ona göre ilerleme ovülasyon testi ya da doktor kontrolü ile ilerle benceİnşallah bitanemmmmm bende 1.5 yıldır evliyim hep korunduk bu ay korunmadım uygulama üzerinden yumurtlama günüme baktım hep birliktelik yaşadık ama adet oldum yarın sabah erkenden devlete gideceğim randevum yok sıra almak için adetimin 2. Günündeyim hormana bakılması için
Yani tabi ihtimal var ama genelde reglyken hormonlara bakılıyor belki ulturason da ister canmYani şuan adetimin 2. Günündeyim alttan muayene ederler mi peki
Evet kızzzz olmuşşşş benceeeKızlar ben artık emin oldum benim yumurtlama olmuş yani ben öyle tahmin ediyorum baksanıza çok silik en yüksek gün iki gün önceydi sizde bakarmisiniz bı ? Evanora M minma1215 B beyzanurrrr ve diğerleri
Canm neden ayın 13 üne kadar ?Aminnnnn inşallah Ne bileyim canım yaşımı duyan Dr direkt tüp bebek deyince moralim bozuldu ayrıca ovu testi de yapmadım strese girmeyim diye.. Adet bitti hemen o gün başlayıp 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirdik ayın 13 üne kadar.. Bana da dua et senin Duan kabul olur bu mübarek günde nolur
İnşallah canmEvet kızzzz olmuşşşş benceee
Canm sen kaç yaşındasın ?Evet kızzzz olmuşşşş benceee
İnsta adını verir misin ekleyeyim seniİnşallah canm