• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evlendik 1.5 sene oldu hiç korunmadık . Olmadı bi ara benim troid çıktı 2 ayda düzeldi sonra prolaktin yüksek çıktı doktor ilaç felan vermedi bu gebeliğe engel değil dedi . Eşim gitti ilçede yokmuş merkeze gidecekti . Bende kendimi konuşmamıştım merkezde daha iyi doktora gideceğim diye . Galiba bize nasip oldu silik çizgiyi gördüm . Yarın da kan vereceğim . Valla umutsuz umursamadığın anda geliyor geçtiğimiz aylarda ağla ağla çocuk gör ağla hamile gör ağla ne bileyim bu ay o kadar takmadığımdan mı ne bilmiyorum galiba nasip oldu inşallah kanda da çıkarda
Gecikme oldumu adetinizde silik çizgiler pek guvenli olmuyor inşallah vardir kuzum Hayirlisi bakalim kan testi en gzeli

Şu an adet donemimdeyim kafam o kadar rahat ki ne zman ki adet bitiyo stres basliyo ne zmn yumurtlycm testi bu sfer yumurtlama oluyo adet ne zmn olcm gecikiyor niye gecikti oyy oyy valla olmadik belirtiler yaşadim gecen ay bu bana ders oldu adetim 10gun geçsede beklycm
Benm de yasamadıgım kalmadı geçmiş döngüde o yüzden şimdi çok rhat kafam a ben yumjrtlamstm dmı dedm bugun okdr untmusum. Az önce ilişki oldu canm ama moralm bozuldu 2 ılskı yetmiyor mu dun gece de ısten geldm flm dedı eşim modum yerlerde onurum incindi içten içe.3 gün ard arda kalıtesız yaparmıs. Bu 3. Zten yedek kalite onemlı degl ki. S Sunsun9

Oda biseymi ben esime gebeligi ogrenince ne suprz yapsam diye arastrma yapmistim gecen ay umit fakirin ekmegi🤣🤣vallaha herkes 9ayds doguruyo ben 2senedir dogurmus kadar oldum stresten 🤣
Şu stres olmasa varryaa üç cocugumuz olmuştu şimdiye 😂 he bide her regl bu ay takmiycam diyip sonuna kadar stres yapmak <<<<

Ay bişey yaptın mı olmak için ben daha olamadım göğüslerim patlayacak sinir stres sahibi oldum
Senin kac gun gecikti canim gebelik testi yptinmi ben file marketten turna yemişi almistim onu yedim onunmu etkisi oldu bilmiyorum ertesi gün oldum belki tesaduftur Turna yemişi enfeksiyona iyi geliyormuş .💙

Gecikme oldumu adetinizde silik çizgiler pek guvenli olmuyor inşallah vardir kuzum Hayirlisi bakalim kan testi en gzeli
3 gün gecikti 4 tane test yaptım onlar da çıktı . Birde ben adet olacakken bir haftada. Karnım ağrır sişer sinirli oluyorum şuan öyle birşey yok . Göğüslerde ağrı var dokunduça sol kaşık ağrısı var birde boğazımda bi yumru var hafif hafif bulantı gibi

Şu stres olmasa varryaa üç cocugumuz olmuştu şimdiye 😂 he bide her regl bu ay takmiycam diyip sonuna kadar stres yapmak <<<<
Ayy sorma sorma ilk evlendigim seneler pek istemiyordum acikcasi evime bu şhre evlilige alişiyim diye ama 2.bucuk sene olunca artk beni telaş sardi E yaşta gdiyo bilmiyorum doktora kalsa hemen aşilamaya başla diyor ama ben nerden başliyacagimi blmiyorum.

İlk gün açık pembe sonra kahverengi geldi peçeteye sadece geliyordu

yani daha çok erken ne gerek var git sonra gel diyor ama bişey varmı yokmu erken öğrenip tedavisine başlamakti bizdeki maksatta
Arkadasim var mesela eşi 36 yasindaydi o gittiginde de 1 sene olsun oyle gel demislerdi. Onlar da yaşı araya kattılar da o sekilde basladilar tedaviye. Gerçekten cok garip ben evlenince 1 ay sonra bebek istiyorum belki onlara ne ise...

3 gün gecikti 4 tane test yaptım onlar da çıktı . Birde ben adet olacakken bir haftada. Karnım ağrır sişer sinirli oluyorum şuan öyle birşey yok . Göğüslerde ağrı var dokunduça sol kaşık ağrısı var birde boğazımda bi yumru var hafif hafif bulantı gibi
Yarin test negatif ciksa bile biraz bekleyip yine verin bence

Senin kac gun gecikti canim gebelik testi yptinmi ben file marketten turna yemişi almistim onu yedim onunmu etkisi oldu bilmiyorum ertesi gün oldum belki tesaduftur Turna yemişi enfeksiyona iyi geliyormuş .💙
Benim yumurta kiste dönüşmüş sanırım😢 uzun zamandır lekelenme var ama regl olamıyorum

Benim her ay olduğu gibi meme ucu hassasiyeti ve kasık ağrısı var. Farklı olarak sadece bel ağrısı var. Test yapmak alışkanlık olmuş aktivite gibi yapıyorum 😅
😂😂 alemsin valla. Bende mide ekşimesi var ama üşütmüş olabilirim 😂 göğüslerimin yanları fena ağrıyor işte hiç bu kadar olmazdı acabaaaa diyorum sonra yok be değildir deyip oturuyorum 🤣 dün gelen kahve rengi akıntı da sanırım regl öncesi kanama

Ayy sorma sorma ilk evlendigim seneler pek istemiyordum acikcasi evime bu şhre evlilige alişiyim diye ama 2.bucuk sene olunca artk beni telaş sardi E yaşta gdiyo bilmiyorum doktora kalsa hemen aşilamaya başla diyor ama ben nerden başliyacagimi blmiyorum.
Hiç ara verip kafana takmamayi falan düşündün mü canim

Benm de yasamadıgım kalmadı geçmiş döngüde o yüzden şimdi çok rhat kafam a ben yumjrtlamstm dmı dedm bugun okdr untmusum. Az önce ilişki oldu canm ama moralm bozuldu 2 ılskı yetmiyor mu dun gece de ısten geldm flm dedı eşim modum yerlerde onurum incindi içten içe.3 gün ard arda kalıtesız yaparmıs. Bu 3. Zten yedek kalite onemlı degl ki. S Sunsun9
Erkekler niye boyle umursz ya valla benim eşimde cocuk istiyor ama Ben ondan daha çaba sarf ediyorum birlikte olmadan ne bekliyorlar ki blmyrm gokte zembillemi gelcek🥴

Arkadasim var mesela eşi 36 yasindaydi o gittiginde de 1 sene olsun oyle gel demislerdi. Onlar da yaşı araya kattılar da o sekilde basladilar tedaviye. Gerçekten cok garip ben evlenince 1 ay sonra bebek istiyorum belki onlara ne ise...
İşte bu sebeple doktora gidince acelesi olan bir yıldır deniyoruz demesi lazım 😌

Yarin test negatif ciksa bile biraz bekleyip yine verin bence
Onun korkusu da var uyku tutmadı beni sabahda erken kalktım işe de gideceğim . O düşünce gözüme uyku sokmıyır . Eşim de fazla sevinmeyelim hayal kırıklığı olur diyor . Kanda görmedik ya yada doktor demedi ya yok gibi ama o düşünce de serbest bırakmıyor beni . Şuan gözümü kaptıyorum ya yoksa diyorum . Ya varsa odası kimlere nasıl söylerim nasıl yol izlerim karışık duygular ve belirsizlik içindeyim

Erkekler niye boyle umursz ya valla benim eşimde cocuk istiyor ama Ben ondan daha çaba sarf ediyorum birlikte olmadan ne bekliyorlar ki blmyrm gokte zembillemi gelcek🥴
Neden böyle yaptı anlamadım.. biliyorsunuz dün akşam iş yerinden geldi Kaçak göçek adamı odaya attım içeride kayınpeder kaynana. Sağlıklı spermlerle üç ilişki olmuş dedim ilki zaten 28'indeydi. Dün gece nöbette pek uyuyamamış Çok uykusuzdu ona bağlıyorum Ama ne olursa olsun böyle yapmamalıydı ben geçtiğimiz döngü de ev kazası yaşadım elim kolum dirseğim ezildi O halde bile ilişki yaşadım. şimdi gönlümü almaya çalışıyor. Ama incndm🥺

Back
X