• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eki Görüntüle 3530114
Günaydın kızlar adetim gün veya bugün olması gerekiyordu dün yaptığım test belli belirsizdi bu testte bariz belli oluyor . Sizce ne zaman kan vermeliyim biraz daha bekleyeyim mi . Hale inanamıyorum sanki yok gibi kanda veya resmini görmeden de inanacak gibi değilim oysa diğer aylar bu testleri yaparken ne kadar çok merak ediyordum çift çizgiyi görürsem ne yaparım diye . Korkuyorum da aslında karışık duygular içindeyim .
😍😍😍 Git bugün kan ver canım hayırlı olsun 🤗😇

Doğru söylüyorsun ya hiç bilgim yok bu ilk aşamalarda nasıl dikkat etmem gerekiyor. Birde arkadaşlar bu hafta sonuna kayak yapalım diyorlar
Doktora git gebeliği kanda netleştir.. Allah korusun düşük riskine karşı Dr tedbir alır!! Kayak gibi tehlikeli işlerden uzak dur kendini yorma ve dinlen canım 🤗

Rabbim sanada inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat verir 🥰 Ya kimse bebişsiz kalmasın 😊 isteyen herkese versin Rabbim inşallah 😇
Aminnn canım inşallah🤗 ben 41 yaşındayım biraz zor ama allahtan ümit kesilmez 😇 2 kızım var boyuma geldi ama ortak meyve istiyoruz inşallah Rabbim nasip eder 😍 belirtin var mıydı?

Eki Görüntüle 3530114
Günaydın kızlar adetim gün veya bugün olması gerekiyordu dün yaptığım test belli belirsizdi bu testte bariz belli oluyor . Sizce ne zaman kan vermeliyim biraz daha bekleyeyim mi . Hale inanamıyorum sanki yok gibi kanda veya resmini görmeden de inanacak gibi değilim oysa diğer aylar bu testleri yaparken ne kadar çok merak ediyordum çift çizgiyi görürsem ne yaparım diye . Korkuyorum da aslında karışık duygular içindeyim .
Canim pozitif görünüyor gidip kanla takibini yapabilirsin 🥰 çok sevindim tebrik ederim. Ah o şaşkınlık hali ne yapacagini bilememek .. hem korku hem mutluluk hem heyecan hepsinin bir arada olmasi cok iyi biliyorum o duyguyu. Bi ilk şoku atlat daha da iyi hissedeceksin canim hic merak etme. 🙏

Beni uyku tutmadı bir türlü. Bata 3 gün kaldı. Erken gebelik testi yaptım. Normal bakınca hiçbir şey gözükmüyor ama testin arkasından flaşla bakınca ince bi çizgi görüyorum. Acaba her testte var mı bu? Başına böyle bi durum gelen var mı? Bi baksanıza testlerinize kızlar 😔
Canim o muhtemelen her testte olan çizgi. Bekle daha 3 gün varmis. Hic belli olmaz ne zaman pozitif haberi alacagin strese sokma vucudunu

Aminnn canım inşallah🤗 ben 41 yaşındayım biraz zor ama allahtan ümit kesilmez 😇 2 kızım var boyuma geldi ama ortak meyve istiyoruz inşallah Rabbim nasip eder 😍 belirtin var mıydı?
Bende 34 yaşındayim 2 yil oldu evleneli hayat hep aksilikler cikardi karsimiza bi turlu yapacak gucu bulamadik artik baya topladik kendimizi şükür ilk gebeligim olucak biraz yaslı anne olucam inşallah ama olsun boylesi hayırlıymış 😊 evet goguslerim ağriyodu bir haftadır dokunamıyodum. Baş dönmem vardı ve beyaz akıntı şişkinlik regl olucakmisim gibi gelip giden agrim. 2 hafta oncede kasıklarima igne batıyodu. Bence hiç belli olmaz bu işler biraz geç yumurtladım ben. Hamile kalacak arkadaşlarada tavsiyem adetten sonra bi 10 gün iliskiyi bırakmasınlar 😊 takvime gore gitmek yanlış olabiliyor ben takvime gore degil sonrasinda yumurtladım.

Back