- 29 Temmuz 2024
- 460
- 156
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.081
Herşeyin hayırlısı olsun alan da Allah veren de Allah ama kendim için söylüyorum bazen işyan ediyorum yanlış biliyorum ama o kadar çok istiyorum kiCanım hikayemi yazdım çünkü her şey nasıp bildiğimiz üzere ilk ve ya sondeneme muhım degıl ılkte kaldım da neoldu nasıp olmadı.Rabbim hayırlı zamanda verecek yürekten inanıyorum bence bu ay cogumuz gebeyoz
2.bucuk senedir olmuyo canimNe kadar süredir istiyorsun? Bana da aslında ilaç verme taraftarı değildi ama ben istedim çünkü başka türlü bilmiyorum olucağını hissetmedim
Bu sene umarim hepimize mucizeler getirsin ben iki gundur çörek otu Kurune başladim 10gun devam edicem bakalim en azindan denemekten zarar gelmez.Herşeyin hayırlısı olsun alan da Allah veren de Allah ama kendim için söylüyorum bazen işyan ediyorum yanlış biliyorum ama o kadar çok istiyorum ki
Bence önce güzel bir doktor bul kendine sonrasında doktorun bir tedavi önerir aşılama vs de yapabilirler yani bence ama aksatmadan git bence2.bucuk senedir olmuyo canimyaşimda gidiyo artik 30 e tabi bide tedavi sureci vs. Derken uzun surecler biliyosun
Gidicem kuzum Bugune kdr devlet hastanesinden verim alamadim Doğru Düzgün ilgilenmiyorlar Senin yaşin kaç canmBence önce güzel bir doktor bul kendine sonrasında doktorun bir tedavi önerir aşılama vs de yapabilirler yani bence ama aksatmadan git bence
Evet devlet hastanesi gerçekten ilgilenmiyor 23 yaşındayım bende özel bir kliniğe geçtim insan olduğumu hatırlattılarGidicem kuzum Bugune kdr devlet hastanesinden verim alamadim Doğru Düzgün ilgilenmiyorlar Senin yaşin kaç canm
Evet canm eczaneden aldık ama tam fiyatını hatırlamıyorum 350 400 fln di sanırımNe kadar acaba fiyati her eczanede olurmu
Amin canim benim amin. İnşallah en kısa zamanda hayallerimiz gercege dönüşürAnladim kuzum cok gecmis olsun kaybin icin umarim Saglikli bi gebelik olur ve bebislerimize kavuşuruz
O zaman bende söyleyeyim bir tane. Arkadasim var korunuyorlarmis nasil olduysa iliski esnasinda prezervatif çıkmış. Ve hoopp hamile. Gerçekten insan anlayamiyor nasil olabiliyor yahubenim yakın arkadaşım evlendiği ay sadece 1 kere prezervatifsiz yaptıklarında hamile kaldı kız bu nasıl oldu nasıl beni buldu diye krizlere girdi ben 11 aydır korunmuyorum daha bugün görebildim o çizgileri
Canim bende aldim gebe iken dr.um tavsiye etmisti tam başlayacakken bebegimi kaybettim. Simdi de kullanayim dedim ama sonra baska takviyeler aldim onu biraktim 2 tane kullandiktan sonra.Ne kadar acaba fiyati her eczanede olurmu
Zaten paran varsa insan gibi davraniyorlar İnan ki hic gitmek istemiyorum devlet hastanesine sanki Zorla iş yaptrylr herkes o kadar mutsz ki .Evet devlet hastanesi gerçekten ilgilenmiyor 23 yaşındayım bende özel bir kliniğe geçtim insan olduğumu hatırlattılar
Vay arkadaş Sen olsan ağlamanmi turkusu geldi aklima gece geceO zaman bende söyleyeyim bir tane. Arkadasim var korunuyorlarmis nasil olduysa iliski esnasinda prezervatif çıkmış. Ve hoopp hamile. Gerçekten insan anlayamiyor nasil olabiliyor yahu
Anladim kuzum sağolEvet canm eczaneden aldık ama tam fiyatını hatırlamıyorum 350 400 fln di sanırım
Cok geçmis olsun kuzum umarim yeni yilda yeni umutlar yeni mucizeler bizimle olur Yaşadigimiz seyler hep sinavCanim bende aldim gebe iken dr.um tavsiye etmisti tam başlayacakken bebegimi kaybettim. Simdi de kullanayim dedim ama sonra baska takviyeler aldim onu biraktim 2 tane kullandiktan sonra.
Eczanede 60 lisi 660 tl falandi yanlis hatirlamiyorsam
Maalesef ama oralara gelmek için dirsek çürütürler gelince de mutlu olmazlarZaten paran varsa insan gibi davraniyorlar İnan ki hic gitmek istemiyorum devlet hastanesine sanki Zorla iş yaptrylr herkes o kadar mutsz ki .
Benim de bi arkadaşımın eşi ilk ay olması sıkıntıya girdim ikinci ay oldu ya aşırı rahatladım diyor bunu diyen erkek bu arada hiç düşünceli değil insanlar ne yazıkki benim içim yandı onu söyleyince
Adetlerim dzensiz diye gttim gecen ay Hiç ne utrasnla bakti ne Alttn muayine etti bi sebebi olmali degilmi surkli gecikmesinin norml deyip yolladi bide istnblda biyerden biyere gtmk işkence içimden saydirark eve geldim Allah affetsnMaalesef ama oralara gelmek için dirsek çürütürler gelince de mutlu olmazlar
İstanbul da Anadolu yakasında mısın Avrupa’mıAdetlerim dzensiz diye gttim gecen ay Hiç ne utrasnla bakti ne Alttn muayine etti bi sebebi olmali degilmi surkli gecikmesinin norml deyip yolladi bide istnblda biyerden biyere gtmk işkence içimden saydirark eve geldim Allah affetsn
Ben hemşireyim düşünün kendi hastanemdeki doktora gittim muayne olmak için yanlış anlamayın bize ayrıcalık verilsin diye demiyorum ama ben bile memnun kalamadım sorduğum soruları geçiştirdi birde formayla görünce aa burda mı çalışıyorsunuz falan demişti iki dk vajinal bakıyor tamam sıkıntı yok diyip gönderiyorlar ne yazıkkiAdetlerim dzensizb diye gttim gecen ay Hiç ne utrasnla bakti ne Alttn muayine etti bi sebebi olmali degilmi surkli gecikmesinin norml deyip yolladi bide istnblda biyerden biyere gtmk işkence içimden saydirark eve geldim Allah affetsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?